Figaro 8 209 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 (edytowane) Mario pełen pychy, sławy, megalomanii. Opasła gwiazda. Luigi z tyłu, w cieniu, istny zielony Antonio Salieri. Obrazek mówiący wszystko. W tle wodospad dla relaksującego widoku. Czas pokazać tym partaczom z Nientendo, jak wygląda prawdziwy, rzemieślniczy level design. Edytowane 23 listopada 2015 przez Figaro Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 W grudniu wracam do gry na serio. Wreszcie będzie można elegancko pododawać sobie sztywniutkie poziomy/całe światy z mariomakerhub.com szybkim kopiuj/wklej do przeglądarkowej oficjalnej wyszukiwarki A teraz to tak o sobie pyknę w 5 poziomów raz na jakiś czas, bo wpisywanie kodów jest męczące. Wyszukiwarkę w grze pomijam, bo to rak i zalew gó,wna. A na wyżej podanej stronie tylko JAKOŚĆ Cytuj
Suavek 4 659 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Ostatnio koleżanka z pracy zapytała się mnie, w jakie gry ja tak właściwie gram... "A, takie tam, strategiczne, przygodowe..." 4 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Zobaczymy, czy lepsze od dream team Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Zobaczymy, czy lepsze od dream team Daj znać co i jak bo planuję zakup. Ostatnio koleżanka z pracy zapytała się mnie, w jakie gry ja tak właściwie gram... "A, takie tam, strategiczne, przygodowe..." xDDDDDDD Cytuj
Figaro 8 209 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 (edytowane) "Panie, kopsnij Pan może 5 zyla, co?" - zdaje się mówić Kanabis. Udaję że nie słyszę. Czasem nawet Link ma dosyć całego tego bullshitu. " - Yano, ale weź trochę przystopuj z tym majonezem, co?" Edytowane 28 listopada 2015 przez Figaro 6 3 Cytuj
XM. 10 869 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Podłączyłem wreszcie Wii i pora zabrać się za coś nowego. SMG, jazda! (Wiem, że nie CRT, ale nie chce mi się na razie wnosić na drugie piętro. Na święta wniosę do Zeldy). 7 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Tytuły od Nintendo podłączone pod nieduże LCD przez Component wyglądają bardzo OK. Jeżeli nie ma się CRT w 16:9 i z progressive scan to nie wiem czy jest sens z fatygowaniem się. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 jak się przez componenta podłączy Wii pod 40" to gry wyglądają cudownie Polecam zakupić się w Wii U i odpalać gierki z wii po HDMI Cytuj
Figaro 8 209 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Nie słuchaj tych zboczkowych pomyleńców. Tylko CRT. Edytowane 3 grudnia 2015 przez Figaro 5 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Heh, ciekawa sprawa z tą dyskietką. Znamy się od 15 lat. Grę kupiłem chwilę po premierze w Toys R Us, kiedy to pierwszy raz byłem u starego w stanach i wziął mnie do sklepu po "gierkę na gemboja". W sklepie moją uwagę przykuło wielkie, kolorowe stoisko z Wario Land 3 z monitorem, na którym zapętlona była reklama gry. TATO BIERZEMY Nie lubiłem tej gry, jako 8 letni gnój nie potrafiłem pojąć jej mechaniki. Chciałem maria, a dostałem nie wiadomo co. Nie potrafiłem przejść pierwszego świata to i gra leżała w szafie. Wróciłem do niej na chwilę jak miałem GBA, ale wtedy to ja miałem pokemony ruby a nie jakieś Wario Landy xD. No i po latach znowu mam gemboja więc wypadałoby w coś zagrać. O (pipi) jaka to jest ZNAKOMITA GRA. To nawet nie do końca platformer. Przecież to bardzo zgrabna metroidvania. Żeby gdziekolwiek dojść trzeba się momentami mocno nagłowić. Gra jest podzielona na poziomy, ale każdy przechodzi się kilka razy, każdy ma wariant noc/dzień, do poziomów trzeba wracać, bo odblokowaliśmy nową umiejętność itd. No rewelacja. Dobrym bajerem jest to, że czasami musimy dać się zranić przeciwnikowi, bo dzięki temu na chwilę będziemy mieli nową umiejętność, która pozwoli nam rozwiązać jakąś zagadkę i w konsekwencji przejść etap. Śliczne animowane sprite'y, wesołe popiskiwanie z głośników, rajcujące uczucie wykombinowania jak przejść kolejny etap, trudne walki z bossami. Mega giera. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 No i po latach znowu mam gemboja więc wypadałoby w coś zagrać. O (pipi) jaka to jest ZNAKOMITA GRA. To nawet nie do końca platformer. Przecież to bardzo zgrabna metroidvania. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Heh, ciekawa sprawa z tą dyskietką. Znamy się od 15 lat. Grę kupiłem chwilę po premierze w Toys R Us, kiedy to pierwszy raz byłem u starego w stanach i wziął mnie do sklepu po "gierkę na gemboja". W sklepie moją uwagę przykuło wielkie, kolorowe stoisko z Wario Land 3 z monitorem, na którym zapętlona była reklama gry. TATO BIERZEMY Nie lubiłem tej gry, jako 8 letni gnój nie potrafiłem pojąć jej mechaniki. Chciałem maria, a dostałem nie wiadomo co. Nie potrafiłem przejść pierwszego świata to i gra leżała w szafie. Wróciłem do niej na chwilę jak miałem GBA, ale wtedy to ja miałem pokemony ruby a nie jakieś Wario Landy xD. No i po latach znowu mam gemboja więc wypadałoby w coś zagrać. O (pipi) jaka to jest ZNAKOMITA GRA. To nawet nie do końca platformer. Przecież to bardzo zgrabna metroidvania. Żeby gdziekolwiek dojść trzeba się momentami mocno nagłowić. Gra jest podzielona na poziomy, ale każdy przechodzi się kilka razy, każdy ma wariant noc/dzień, do poziomów trzeba wracać, bo odblokowaliśmy nową umiejętność itd. No rewelacja. Dobrym bajerem jest to, że czasami musimy dać się zranić przeciwnikowi, bo dzięki temu na chwilę będziemy mieli nową umiejętność, która pozwoli nam rozwiązać jakąś zagadkę i w konsekwencji przejść etap. Śliczne animowane sprite'y, wesołe popiskiwanie z głośników, rajcujące uczucie wykombinowania jak przejść kolejny etap, trudne walki z bossami. Mega giera. koniecznie zagraj w WarioLand 4 też na początku nie doceniłem tej gry/serii, ale jak zacząłem grać to omójboże jakie to dobre Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) 4 to bardzo dobra gra, ale w mojej opinii grając po 3 ciężko ją docenić. 3 to zwyczajnie szczytowe osiągnięcie w karierze Hirojiego Kiyotake, podobna sytuacja jak z Super Metroidem. Trudno przeskoczyć perfekcję. Edytowane 4 grudnia 2015 przez chmurqab Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Warioland Zacne gierki. Edytowane 4 grudnia 2015 przez ireniqs Cytuj
Figaro 8 209 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Selfie najdłuższym selfie stickiem podwodnym. Podpis "takie tam na Mirze". Wszyscy mamy jednego tego wujka w rodzinie. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Xenoblade, Figaro? Zazdro. Grindowałem dzisiaj level Seizure w HM2 jakoś 3h i wreszcie mam dość, więc pora na pyszałkowaty post. Czuję się chyba jak XM gdy ten wyśrubuje S-ki w slasherze. Oczywiście na PC są lepsze czasy, to jest konsolowe leaderboard. Najlepszy czas na pc to 22 sekundy i coś. Ale i tak cieszy. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Nie taki Dragon straszny jak sie wydawalo Cytuj
Figaro 8 209 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 (edytowane) Widoki w tej grze czasem, jezu Obrazki tego nie oddają nawet w połowie, przez kompresję i wielkość. Edytowane 6 grudnia 2015 przez Figaro Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Ten wspaniały moment gdy godziny cieżkiej pracy dają efekt i twoj Charmaleon ewoluuje w Charizarda. Te kilkanaście lat temu to dopiero robiło wrazenie, stary mi przywiozl poki ze stanow jak jeszcze nie było tego całego szału w Polsce, wszystkie ewolucje to była niespodzianka. 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Te kilkanaście lat temu to dopiero robiło wrazenie Cytuj
Figaro 8 209 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 YES. W końcu odnalazłem sposób na robienie większych zdjęć na Wii U. Xenoblade to naprawdę piękna gra. Kliknijcie do powiększenia. Cytuj
Quake96 3 839 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 "Grafika jak w prawdziwości" ~ klocuch12 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 YES. W końcu odnalazłem sposób na robienie większych zdjęć na Wii U. Xenoblade to naprawdę piękna gra. Kliknijcie do powiększenia. Mówisz o tych pikselach i rozmazanych teksturach? 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi