Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)
W dniu 29.07.2018 o 21:45, Kolos28 napisał:

XOX też tak poci?

Nie, tutaj cicho pracuje

giphy.gif

opłaciło się obejrzenie 30 minutowego tutoriala do broni :banderas: 

dawaj @kermit gramy, też tak zrobisz

Edytowane przez ragus
Opublikowano

zktvE4b.jpg

sherlock holmes devils daughter

piekna momentami oprawa, świetny setting, jakies tam tryby sledztwa tyle ze to wszystko jest totalnie zyebane przez najbardziej chuyowe mechaniki zrecznosciowe ever

nie polecam nawet z gamepassa, no chyba ze blantmanowi

Opublikowano

Wyeleminować elo klimat i będzie gites, tzn. nie do końca, coś pomiędzy smutną 1 a wesołą 2. W sumie to już czekam na trójeczkę, czuję że będzie bardzo dobrze.

• Plusik 1
Opublikowano

To katartyczne doświadczenie, gdy jest 30 stopni na zewnątrz, pod twoim oknem słyszysz dorosłych ludzi bawiących się i socjalizujących, a ty siedzisz w gaciach i grasz w Hexic na Xboxie, zastanawiając się przy tym, po co kontynuujesz swój przykry żywot.

38502293_303923320170815_1341513020358000640_n.jpg?_nc_cat=0&oh=2f04d7e94808d32c801df5f1ddad65ed&oe=5BFCE36E

• Plusik 3
Opublikowano

a mówili ze na xboxie nie ma gier hehe

52XlOLv.jpg

QSsUGgN.jpg

kurde ja juz zapomnialem jak to przyjemnie grac w te korytarzykowe pseudo open worldy, nie musisz sie martwic piedelami tylko po prostu grasz w gre, dziekuje jeszcze raz za BC

• Plusik 4
Opublikowano

kurczę jakoś ładniej ją zapamiętałem. Pamiętam jakie wrażenie zrobiło na mnie otwarcie (baśniowy śnieżny klimat + piękna muzyka). Później czar trochę prysł ale do końca grało się przyjemnie. 

Do premiery nowego Fable odświeżę sobie trylogie, wierze 

Opublikowano (edytowane)

DkqVrOaXgAAnJav.jpg:large

Kandydat do top 3 roku, obok MH World i Celeste. Jestem rozje,bany grą o tytule Dead Cells.

Edytowane przez ragus