Opublikowano 10 listopada 20186 l longest journey mialo piekne swiaty, tu w 3d juz nie czuć takiej magii
Opublikowano 16 listopada 20186 l Ale dwójka jest przepiękna. I ta muzyka co wlatuje w pierwszym świecie, która znam na pamięć Dzieciństwo all over again. Edytowane 16 listopada 20186 l przez sprite
Opublikowano 16 listopada 20186 l Pajonk i komboje 2. Jakie to są piękne gierki to ja nawet nie.. Edytowane 16 listopada 20186 l przez creatinfreak
Opublikowano 16 listopada 20186 l @XM. Sorryyyy już usunąłem. Swój komentarz też edytuj aby inni nie mieli spoilera. Jeszcze raz przepraszam
Opublikowano 22 listopada 20186 l SSX3 (XO) gra ma już 15 lat a dalej gra się w to zajebiście, czysta konsolowość dawnych czasów gdy jeszcze EA robiło dobre gry.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Najlepsza. Ile ja w to naginalem. ta muza, filing, miodnosc. Teraz takich gier juz sie nie robi. EA BIG
Opublikowano 27 listopada 20186 l 12 godzin temu, suteq napisał: Chyba każdy zrobił tam screena. Cudowna scena. Ja nie, byłem zbyt pochłoniety K L I M A T E M @ragus czemu w twoim gangu są litwin i szewczyk? Edytowane 27 listopada 20186 l przez _Be_