Opublikowano 28 grudnia 20186 l Ciekawe co by Mazzeo powiedział ogrywając taki tytuł. Albo coś z Nintendo. Myślicie czasem o tym? Ja tak, przed snem. Ależ ta gra jest pyszna. Lubię takie tytuły z taką swobodą.
Opublikowano 28 grudnia 20186 l Piekny ten remake. Figaro, co to za gra? A, ok, Ghost Recon. Edytowane 28 grudnia 20186 l przez Ludwes
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Podoba mie się kolorystyka Popielatego takie trochę Dark Souls 2 ale nie wygląda jak (pipi). Trzeba będzie obadać.
Opublikowano 5 stycznia 20196 l Dwójka żeby być precyzyjnym. Fantastyczna gra. Valve kur.wo gdzie jest 3.
Opublikowano 5 stycznia 20196 l Tam gdzie Half-Life 3 ;/ kurde ale tego epizodu 3 to im nigdy nie wybaczę.
Opublikowano 10 stycznia 20196 l jest coś niezwykle urzekającego w tej gierce, co sprawia że nie mogę przestać grać. Sorry Edytowane 10 stycznia 20196 l przez ASX
Opublikowano 10 stycznia 20196 l też wczoraj chwile graliśmy ekipą, fajnie było, ale jak 4 nieogarów bierze się za fort (statek szkieletów) to nie jest wesoło
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Każda załoga musi się wprawić ale nawet te momenty czystego chaosu, kiedy nikt nie wie co się dzieje, co robimy i co chcemy zrobić i jaki mamy plan też mają swój urok i dostarczają dobrej beki. Wiem, przeżywałem to nie raz
Opublikowano 10 stycznia 20196 l 38 minut temu, ASX napisał: Wiem, przeżywałem to nie raz I to całkiem niedawno
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Te zachody slonca na morzu. Trzeba w ten weekend znow sie zebrac po przejsciu gow3.