Opublikowano 21 stycznia 20196 l całe community Xboxa w jednym miejscu, szkoda że nikt nie spuścił tam atomówki
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Ale to były tylko alterkonta Mazzeo, te same które zakladał aby wyżebrać dolary.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l W dniu 19.01.2019 o 11:19, Square napisał: Nie żadnej customizacji HUD? W Origins była, więc w tej części też na pewno jest. Hav7en trolluje albo nie umie w menu. Orgins można było zostawić tylko znacznik misji i grało się elegancko.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l panowie, kiedy pogrywacie w girsy? ten weekendzik jest jakieś granie? taknieco?
Opublikowano 21 stycznia 20196 l 36 minut temu, maciucha napisał: panowie, kiedy pogrywacie w girsy? ten weekendzik jest jakieś granie? taknieco? Niedziela 20:00
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Niedziela 20:00 Przecież Ty lamiłeś pamiętam, ale to na PC w najlepszą jedyneczkę xd Dymiak i ucieczka.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l 42 minuty temu, Wiolku napisał: Przecież Ty lamiłeś pamiętam, ale to na PC w najlepszą jedyneczkę xd Dymiak i ucieczka. No i co w związku z tym?
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Od tego Residenta kompletnie mi odbiło. W wolnej chwili odpalam sobie perełki z szaraczka. Dziś wieczór katuje..
Opublikowano 22 stycznia 20196 l 10 godzin temu, _Be_ napisał: No i co w związku z tym? Po prostu mnie dziwi, że nadal walczysz i rozwalasz Logusdta na 999 kawałków. W sumie to sam bym pyknął i przypomniał sobie jak to było być jednym z najlepszych w kraju OnTop: to powyżej mi się przypomniało jak strzał w pysk. Pod wpływem zdjęć odblokowały mi się jakieś neurony. Wspaniała gierka.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l 46 minut temu, Wiolku napisał: Po prostu mnie dziwi, że nadal walczysz i rozwalasz Logusdta na 999 kawałków xD no jak grałem jeden z pierwszych razów w multiplayer to byłem lamą chyba nic dziwnego, a że gram dalej no cóż nie musisz grac na poziomie realu madryt żeby czerpać przyjemność z piłki nożnej
Opublikowano 2 lutego 20196 l Trzecie podejście do Chrono Triggera. Pierwsze w wieku 8 lat przerwane bo nie znałem na tyle angielskiego, drugie rok temu przerwane bo grałem na emulatorze SNESa na PSP, który lubił gubić save’y, trzecie teraz. Żaba podobno nie mówi archaicznie w tej wersji, jakoś przeżyje
Opublikowano 2 lutego 20196 l Zostawić Chrono Tiggera i Final Fantasy VI, a resztę gatunku można skasować.
Opublikowano 2 lutego 20196 l Odważnie ale ciężko się nie zgodzić ja bym dodał jeszcze Shining Force 2 co prawda taktyk ale fabuła jest całkiem rozbudowana i niezła.
Opublikowano 2 lutego 20196 l Pomijając Pokemony nie ukończyłem jeszcze w życiu żadnego JRPGa, było to zawsze spowodowane albo frustrującymi rozwiązaniami w gameplayu albo nudą i powtarzalnością. Jak znajdę trochę czasu to walne posta w tęczy gdzie wypisze te powody na przykładzie konkretnych gier.
Opublikowano 2 lutego 20196 l Godzinę temu, ragus napisał: Zostawić Chrono Tiggera i Final Fantasy VI, a resztę gatunku można skasować. Jako nie-jRPGowiec lepiej się bawiłem przy DQIV niż Chrono Triggerze A, no i Earthbound, bo jest śmieszniutki.
Opublikowano 5 lutego 20196 l Chronologicznie według ogrywania. Wycieczka w głąb umysłu Senui: Lan party w Deus Ex Pacz_Psy, na blokowisku Wizyta w Bretanii z Ryżym, synem Romana: Zabawa z synem w Spartan Ops W poszukiwaniu baterii do tele... tzn. tytana w Titanfall 2 Edytowane 5 lutego 20196 l przez Andreal