Opublikowano 4 czerwca 20195 l no i w końcu się skusiłem @Figaro wstępne wrażenia? Całkiem pozytywne to się rusza i wygląda. Jest humorek, jest sztywne skakanie i jest eksplorowanie światów. Jednym zdaniem: klasyczny collectathon wyciątnięty z ery N64 w nowej oprawie
Opublikowano 6 czerwca 20195 l Już miałem pytać co to za gra, ale znalazłem kilka istotnych poszlak. Klimat się wylewa ze screenshota.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Strzeje sie, polubiłem sie z indykami Edytowane 11 czerwca 20195 l przez II KoBik II
Opublikowano 16 czerwca 20195 l "Now go, let the recykling of missions come back to life!" Świetna gierka, słaby MGS... kurde chyba wrócę i wymasteruje misje na S
Opublikowano 16 czerwca 20195 l 20 minut temu, Farmer napisał: Świetna gierka, słaby MGS... wow, świetnie powiedziane. sam to wymyśliłeś?
Opublikowano 16 czerwca 20195 l 2 godziny temu, XM. napisał: W sercu na zawsze, wspaniała gra, wspaniały mgs, najlepsze trailery Edytowane 16 czerwca 20195 l przez milan
Opublikowano 16 czerwca 20195 l 39 minut temu, ragus napisał: wow, świetnie powiedziane. sam to wymyśliłeś? Słowa powtarzane za każdym razem gdy mowa o V, więc nie wiem o co halo. Zapytaj jeszcze czy daję napiwki.