Farmer 3 268 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 8.07.2019 o 21:22, Kmiot napisał: Tomba 2. Złe Świnie Powracają. Wciąga jak dawniej <3 O kurde, jaki to był sztos Pod względem jedynki rozbudowany w chooj. Te stroje, te bronie, ten klimat. Yebać Crasha, niech odświeżają T2. Na PSX brakowało mi tylko ukończenia questów z ptakami bo nie miałem saveów z jedynki. Palce się pociły przy masterowaniu wagoników w kopalni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 546 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @Farmer to nadal jest sztosik. Trochę się obawiałem, że zniszczę swoje wspomnienia związane z tą grą, ale nic z tych rzeczy. Skoki nadal są tak pływające i nieprecyzyjne jak zawsze (czasem trudno wymierzyć, szczególnie gdy kamera w trakcie postanawia zmienić kąt), muzyczka z dialogów sprawia, że krwawię z uszu, ale poza tym to wciąż kapitalny przygodowy platformer z uzależniającymi questami. Chcesz odhaczyć je wszystkie. Grę już skończyłem, 4-5 raz w życiu i oczywiście z wszystkimi questami (poza tymi, o których wspominasz, wymagającymi konkretnego save z jedynki). Lokacje, bronie, stroje, minigierki, przy których można się spocić (przeklęte pranie Kurczaków) no i przede wszystkim urzekający klimat PRZYGODY. A żeby nie było - muzyka poza trefnym utworem z dialogów też ma wiele kapitalnych momentów. Np. w nawiedzonym lesie. Creepy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie no, całkiem fajnie się w to gra!W sumie screeny z pierwszej misji po prologu ale myślę, że dalej będzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Segunia dostarcza piękne tycoony/managery ostatnimi laty po 400h w Motorsport Manager, postanowiłem kupić na promce Two Point Hospital w Theme Hospital zagrywałem się za dzieciaka niemiłosiernie, z 10 lat temu nawet odświeżyłem na wstecznej na PS3, ale Two Point Hospital na razie przeszło moje wszelkie oczekiwania 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Zanim nie przeczytałem opisu to myślałem, że to simsy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Powrót po latach z zamiarem ukończenia (na premierę utknąłem na ostatniej misji): O jakie to jest dobre Ten klimacik, te postacie (Ryder, OG Loc, Tenpenny), muzyka, misje. Tylko strzelanie jest spitolone Znalazłem fajne wprowadzenie, które rzuca nowe światło na pewne wydarzenia: Najlepsze GTA? For sure. 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Theme Hospital - za(pipi)istość ponadczasowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Po zakupie / promocja / dodoatku do runnersów American wilds powrót do dużych - tym razem amerykańskich maszyn: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 @stoodio czy to mesjańska wersja z PS2? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ah shit, here we go again. San Andreas to zdecydowanie moja gra życia, uwielbiam za całokształt. Niesamowite, że ten tytuł ma 15 lat i tyle wyciągnął wtedy z PS2, olbrzymi projekt jak na tamte czasy. Zresztą, przecież nawet na dzisiejsze realia to nadal gra, która oferuje mnóstwo atrakcji i funu z gry. Ostatnia misja to już legenda, trwa ponad pół godziny, a nie ma checkpointów żadnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Próbowałem przejść parę lat temu znowu, ale system zapisywania w safehousie i jeżdżenie za każdą pomyłką od nowa na misję skutecznie mnie zniechęciło. Ale wgrałem sobie save mode do Vice City i teraz powoli przechodzę jak człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Przy każdej innej części mam w chuy na czym gram ale san andreas to tylko na ps2 w 15 fps i tym najlepszym słoneczku w historii gejmingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, Pupcio napisał: Przy każdej innej części mam w chuy na czym gram to spróbuj zagrać na PS2 w Vice City kupiłem kiedyś we wstecznej na PS3 i no nie dało się grać w porównaniu do PC a San Andreas też kupiłem we wstecznej w oryginalnej wersji PS2kowej, a potem sami mi zmienili wersję na tą zje.baną zremasterowaną Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 San Andreas? Tylko na pierwszym Xboksie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 godzinę temu, krupek napisał: Ostatnia misja to już legenda, trwa ponad pół godziny, a nie ma checkpointów żadnych. Jestem prawie pewien, że jest checkpoint po wyjściu z fabryki Big Smoke'a kiedy zaczyna się pościg za Tenpennym. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 13 godzin temu, maciucha napisał: @stoodio czy to mesjańska wersja z PS2? 1 godzinę temu, krupek napisał: Ostatnia misja to już legenda, trwa ponad pół godziny, a nie ma checkpointów żadnych. Ano - zawsze mnie bawiło narzekanie na 'Wrong side of the tracks' czy misje Zero, ostatnia misja to jest dopiero hardcore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Godzinę temu, ragus napisał: San Andreas? Tylko na pierwszym Xboksie I co bez słońca tak grać? Lolzzz Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) Nie ma to jak skosić 3 przeciwników a i tak przegrać runde... Edytowane 21 Lipca 2019 przez Canaris 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 SA rozpoczelo moja dluga rozlake z grami R* po tym jak u kumpla zobaczylem, ze murzyn ze slumsow pilotuje Hariera. Rdr mialo to naprawic no ale wszyscy wiemy jak sie to skonczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 3 godziny temu, maciucha napisał: Próbowałem przejść parę lat temu znowu, ale system zapisywania w safehousie i jeżdżenie za każdą pomyłką od nowa na misję skutecznie mnie zniechęciło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 SA najlepsze GTA, Top 3 życia. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 3 godziny temu, stoodio napisał: jakiś modzik wgrales do ps2 czy pamięć mi już płata figle? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Żaden mod - sam się zdziwiłem, teraz grając, jak taka ikonka mi się pojawiła Opcja dostępna dla wybranych misji, ale widać jak na dłoni, że gra wyprzedzała swoje czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Było, było takie coś. W Vice City za to taksówka pod szpital, albo komisariat przyjeżdżała i zabierała nas z powrotem na misję, jeśli nam nie poszło. W San Andreas jeszcze o tyle dobrze, że jest do kupienia mnóstwo nieruchomości z punktem zapisu, więc można gdzieś w pobliżu zapisywać przed misją i ładować save. No a tak, to tam za dużo archaizmów nie ma. Dzis jest już po prostu trochę kwadratowa i trochę odpycja dorysowywanie się otoczenia, czy aut. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) San Andreas piękna gra, ale moim ulubionym GTA zawsze było Vice City i po latach nic się nie zmienilo save modzik wgrany, robię save zaraz przed misją, zero głupiego jeżdżenia przy niepowodzeniu, idealne sterowanie, graficzka, muzyczka, ja pie.rdole do nocy dziś będę siedział Edytowane 22 Lipca 2019 przez maciucha 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi