Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Forumek, herbatka, wieczór późny.

APbYrHX.jpg

LUXXXX

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 664,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

taki tam izometryczny erpeg

wK8fp5o.jpg

Opublikowano

eumn7Zn.jpg

Neko desuuu! (●´ω`●)  Miyavi-desu...aishiteru!!!! 

Soo kawaiii!!!! Elma-san, my waifuuu! (✿ ♥‿♥)

edit: bluber can't handle the figaro weaaboo

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

ac8P1bR.jpg

DEIG7hq.jpg

Zwiedzam sobie mapkę Skellem i jakie widoczki :fsg:

Opublikowano

Wszystko fajnie, pierwszy raz w 6stke gralem ale... 4 chaptery i to be continued? WTF???

bNjOnjk.jpg

Opublikowano

Tak! Gram i wracam do tej gry już od listopada i jeszcze mi mało :D

Opublikowano

Ja, kurtyzana i Geralt

DSr3ZMd.png

takie tylki a nie 12 latki a pozniej w wiadomosciach o pedofilach gadaja

Opublikowano

Wszyscy się chwalą, że dostali Flight Module, to i ja siem pochwalę. Jak wysooooko.

ohu5nN4.jpg

Cn4DaQA.jpg

Opublikowano

Obraz jest dużo gorszy na tym padlecie niż na telewizorze?

Jak ktoś ma bzika na punkcie rozdzielczości i debat pt. "720p kontra 900p", to może powiedzieć, że jest gorszy obraz. Ale mi zupełnie wystarczy i nie widzę jakiejś tam różnicy wielkiej. A i ma pewien plus, a jest nim świetny input lag. Nawet głośniczki są okej.

Każdą grę można ograć bezpośrednio na padlecie?

Większość. Ale niespodzianką nie będzie, że TV > padlet. I na prawdę nie chodzi o ilość cali.

Opublikowano

Obraz jest dużo gorszy na tym padlecie niż na telewizorze?

Jak ktoś ma bzika na punkcie rozdzielczości i debat pt. "720p kontra 900p", to może powiedzieć, że jest gorszy obraz. Ale mi zupełnie wystarczy i nie widzę jakiejś tam różnicy wielkiej. A i ma pewien plus, a jest nim świetny input lag. Nawet głośniczki są okej.
Każdą grę można ograć bezpośrednio na padlecie?

Większość. Ale niespodzianką nie będzie, że TV > padlet. I na prawdę nie chodzi o ilość cali.

A o co? Wczoraj pisałeś, że masz jakis żółtawy obraz na padlecie. Ty na pewno nie masz jakiegoś defektu?

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że ktoś to przetłumaczył. Oby więcej takich gier na PSP. To wykonanie i walki, miód  :obama:

TKVFGuY.jpg

Opublikowano

Szkoda, że nie masz obok drugiego TV dla porównania na normalnym kablu. 

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że ktoś to przetłumaczył. Oby więcej takich gier na PSP. To wykonanie i walki, miód :obama:

TKVFGuY.jpg

Ta gra to sam miod i zaje.bioza nie rozumiem dlaczego nie zostala wydana w EU. Oprawa czolowka PSP.

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że ktoś to przetłumaczył. Oby więcej takich gier na PSP. To wykonanie i walki, miód  :obama:

TKVFGuY.jpg

Jaki tytuł? Nie pamiętam, a miałem pobrać tę gierkę już jakiś czas temu.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Przydalby sie w tym tytule jakis element eksploracji swiata + system walk jaki jest.

Oprawa faktycznie zasluguje na brawa. Pieknie malowane i epicko animowane.

Opublikowano

W końcu to Vanillaware :dunno: