Opublikowano 30 grudnia 20159 l Neko desuuu! (●´ω`●) Miyavi-desu...aishiteru!!!! Soo kawaiii!!!! Elma-san, my waifuuu! (✿ ♥‿♥) edit: bluber can't handle the figaro weaaboo Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Figaro
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Wszystko fajnie, pierwszy raz w 6stke gralem ale... 4 chaptery i to be continued? WTF???
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Ja, kurtyzana i Geralt takie tylki a nie 12 latki a pozniej w wiadomosciach o pedofilach gadaja
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Wszyscy się chwalą, że dostali Flight Module, to i ja siem pochwalę. Jak wysooooko.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Obraz jest dużo gorszy na tym padlecie niż na telewizorze? Jak ktoś ma bzika na punkcie rozdzielczości i debat pt. "720p kontra 900p", to może powiedzieć, że jest gorszy obraz. Ale mi zupełnie wystarczy i nie widzę jakiejś tam różnicy wielkiej. A i ma pewien plus, a jest nim świetny input lag. Nawet głośniczki są okej. Każdą grę można ograć bezpośrednio na padlecie? Większość. Ale niespodzianką nie będzie, że TV > padlet. I na prawdę nie chodzi o ilość cali.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Obraz jest dużo gorszy na tym padlecie niż na telewizorze?Jak ktoś ma bzika na punkcie rozdzielczości i debat pt. "720p kontra 900p", to może powiedzieć, że jest gorszy obraz. Ale mi zupełnie wystarczy i nie widzę jakiejś tam różnicy wielkiej. A i ma pewien plus, a jest nim świetny input lag. Nawet głośniczki są okej.Każdą grę można ograć bezpośrednio na padlecie? Większość. Ale niespodzianką nie będzie, że TV > padlet. I na prawdę nie chodzi o ilość cali. A o co? Wczoraj pisałeś, że masz jakis żółtawy obraz na padlecie. Ty na pewno nie masz jakiegoś defektu?
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Nawet nie wiedziałem, że ktoś to przetłumaczył. Oby więcej takich gier na PSP. To wykonanie i walki, miód
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Amerykańskie SM64 puszczane przez kabel RGB na 21" CRT Sony Nieostre, bo ciemno i robione telefonem przy użyciu jednej ręki
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Szkoda, że nie masz obok drugiego TV dla porównania na normalnym kablu.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Nawet nie wiedziałem, że ktoś to przetłumaczył. Oby więcej takich gier na PSP. To wykonanie i walki, miód Ta gra to sam miod i zaje.bioza nie rozumiem dlaczego nie zostala wydana w EU. Oprawa czolowka PSP.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Nawet nie wiedziałem, że ktoś to przetłumaczył. Oby więcej takich gier na PSP. To wykonanie i walki, miód Jaki tytuł? Nie pamiętam, a miałem pobrać tę gierkę już jakiś czas temu. Edytowane 3 stycznia 20169 l przez ireniqs
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Przydalby sie w tym tytule jakis element eksploracji swiata + system walk jaki jest. Oprawa faktycznie zasluguje na brawa. Pieknie malowane i epicko animowane.