Opublikowano 23 września 20195 l Zgadaj się z Majocheyem to ci taniej bolidy przetransportuje tirem i załogę teamu autobusem.
Opublikowano 23 września 20195 l 3 minuty temu, ireniqs napisał: Patrzę na te screeny, patrzę, no ale kurde nie mogę znaleźć gry. No jak to w tycoonie/managerze - trudno screenami oddać złożoność rozgrywki. W pudzianach widzisz mariusza z gnatem i od razu wiadomo o co biega, a tu jakieś kliknięcia, tabelki, zarządzanie personelem, oponami i silnikiem itd
Opublikowano 24 września 20195 l Ireq w FMa/Civkę czy inne grand strategy nie grał? A jeszcze ontopic (screeny moje ) Edytowane 24 września 20195 l przez _Be_
Opublikowano 24 września 20195 l W dniu 23.09.2019 o 17:26, maciucha napisał: Motorsport Manager, z wgranym modem na sezon 2018 Moja dziewczyna kazała ci przekazać, że cię nienawidzi.
Opublikowano 24 września 20195 l 35 minut temu, selene napisał: Moja dziewczyna kazała ci przekazać, że cię nienawidzi. Nie ona pierwsza ale śmiem spytać o powód tejże wrogości.
Opublikowano 24 września 20195 l no to teraz 10h strzelania do królików, zaganiania owiec i wycierania mebli, potem 15h do meksyku i wtedy to będzie a Marston zawsze ciamciaramcią był i jak mówi stare przysłowie pszczół - kto się pisdą urodził, kanarkiem nie umrze
Opublikowano 27 września 20195 l Dragon Quest XI. Lekki downgorad względem wersji na PS4 ale co zrobić.
Opublikowano 28 września 20195 l Spoiler Asstral Chain. Gdyby to wyszło na PC albo inne konsole to by dopiero była wizualna petarda
Opublikowano 28 września 20195 l To wina twyta a nie moja + z amatora by wyszło guwno rozmazane A to źle wpłynie na propagande Edytowane 28 września 20195 l przez Pupcio
Opublikowano 28 września 20195 l W dniu 12.09.2019 o 08:56, ASX napisał: to prawda, na usprawiedliwienie dodam że rzeźbie z tego co się zuploadowało i wciąż nie widzę zdecydowanej większości swoich screenów xD No właśnie po powrocie do zielonych, jest to jedna kilku rzeczy która mnie wqurwia, to to że screeny i filmiki nie zapisują się na dysku. Na kilka screenów czekałem chyba ze 3 dni Tak żeby nie offtopować to jakby co to na sklepie mam zabawki koalicji z Gears 5 mierniki od 25zł plus wysyłka wkrętak PH2 od 5zł nożyce do drutu od 50zł klucze płasko oczkowe - zależne od rozmiaru Pilnik płaski "2" tzw "równiak" po screenie wygląda na firmę COVAL - 15zł ale trzeba poczekać bo nie wiadomo co kontenerem z chin przypłynie, taka dziadowska firma Edytowane 28 września 20195 l przez Figuś
Opublikowano 28 września 20195 l Jak masz aplikacje Xbox na pc to wchodzisz w screeny i masz każdy screen w 4k w png do zassania na dysk
Opublikowano 28 września 20195 l 51 minut temu, _Be_ napisał: Jak masz aplikacje Xbox na pc to wchodzisz w screeny i masz każdy screen w 4k w png do zassania na dysk Ale to tylko na windowsie 10 ta?
Opublikowano 28 września 20195 l A to ktoś nie ma win10? Nie wiem cumplu Edytowane 28 września 20195 l przez _Be_
Opublikowano 28 września 20195 l Mój stary laptop by się spalił jakbym zainstalował na nim 10 dlatego póki działa to siedzę na tej 7.