Opublikowano 6 marca 20205 l Widzę że muszę powrócić do rdr po fotki bo ktoś tu chce mi odebrać tytuł największego komboja forum
Opublikowano 7 marca 20205 l Pomału, zmierzam do niej - jestem na dobrej drodze do Arkham Knight [emoji16]
Opublikowano 9 marca 20205 l Kiedy masz dość AAA i odpalasz jednego ze swoich ulubionych indyczków, oraz jedną z ulubionych giereczek w ogóle: Tyle czekałem na ten dodatek, że trzeba go przejść.
Opublikowano 9 marca 20205 l Tak średnio wchodzi to samo po raz 3? Warto ograć ale cudów się nie spodziewaj. No i jest łatwiej bo King jest op w chuk.
Opublikowano 9 marca 20205 l Jak to to samo? Poziomy są przemodelowane, każdy bohater ma inną historię, inne znajdźki, moce, postaci poboczne, bossowie różnią się atakami i fazami, huby są inne, z innymi sekretami. Do tego jeszcze dochodzi Joustus, challenge mode, sekretny gauntlet, Showdown; ta gierka to jest 10/10 w aspekcie platformówek i jako całość. Same nowości, kolego! Dla mnie ta gra jest cudem.
Opublikowano 13 marca 20205 l Gierki za 4 zł z gamepassa Nowe Ori i nowy update do SoT Edytowane 13 marca 20205 l przez ASX
Opublikowano 15 marca 20205 l Ori and the Blind Forest skończony, cudowna gra, na część kolejną przyjdzie jeszcze czas, na razie trzeba zmienić klimat Spoiler Edytowane 15 marca 20205 l przez Andreal
Opublikowano 17 marca 20205 l w prawdziwym świecie przeokropny natłok zdarzeń dobrze że jest rdr 2, gdzie można sobie o północy skoczyć na rybki przy akompaniamencie rzeki, drzew, trawy i świerszczy
Opublikowano 17 marca 20205 l Zakochałem sie na nowo. Shadow of the Colossus to jest po prostu piękna gra Szkoda, ze foty nie oddają tego, jak ta gra sie rusza - mega szczęśliwy Spoiler Edytowane 17 marca 20205 l przez MEVEK
Opublikowano 21 marca 20205 l Ale mógłbyś ogarnąć spoiler [emoji45]Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 marca 20205 l 3 minuty temu, yab napisał: Ale mógłbyś ogarnąć spoiler Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Co? xD po cholerę? Przecież to żaden spoiler.