Pupcio 18 311 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 W stardew valley możecie mieć 2 gówniaki A żonka i tak wam daje rano całusa, robi kawę i jeszcze podleje rzodkiewki! Wspominałem że nie drze kiedy gdy wraca się pijanym po całym dniu zabijania stworków? Gra życia, tyle powiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 @Pupcio którą dziewoję wybrałeś na małżonkę? No, pochwal się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Gra nie jest brzydka, ale widać, że zacofana graficznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 (edytowane) Małżonkę? Na pewno nie taką, która studiuje Edytowane 29 grudnia 2020 przez SebaSan1981 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Ta kocica poleciała na moje pole i 2 świnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 O tak, sam na początku przygody ją zauważyłem ale jeszcze trzeba ją pobajerować dobrze bo narazie mnie zlewa totalnie, zbyt ubogim chłopkiem jestem ale jak spełnię jej wymagania to może dopuści Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 (edytowane) 23 minuty temu, Plugawy napisał: Gra nie jest brzydka, ale widać, że zacofana graficznie. Gra jest w wielu aspektach zacofana. Dacie wiarę, że nawet muzyki nie da się wyłączyć? Czy też regulować względem pozostałych dźwięków? Albo według własnej potrzeby skonfigurować tych czterech przycisków na krzyż? Albo, że przedmioty można ustawiać tylko w czterech pozycjach (obroty o 90 stopni) i nie postawisz niczego "pod skosem"? No w chuj jest tego i mógłbym obiektywnie tutaj wymieniać dziesiątki rzeczy. Stylistyka? No, po części wynika ona już z natury serii i tak jak nikt nagle z Pokemonów nie zrobi krwiożerczych i dopieszczonych graficznie stworów, tak Animal Crossing musi pozostać wierne swojej genezie artstylowej i pewnych kwestii nie przeskoczy. No i otoczenie jest w pełni "terraformowalne", więc na pewne uproszczenia pewnie musieli pójść. Ale tak jak mówię, to trochę gra nieporównywalna z niczym innym, a z pewnością nie z SV (uwielbiam). Tutaj działają inne mechanizmy motywujące. Tak jak kiedyś miało się Tamagoczi i zaglądało do niego regularnie, choć to było zaledwie kilka pikseli na krzyż. @Pupcio no kurwa Spoiler Pierwsza Szklanka SV. Cały czas jej wino dawałem xd Miałem z nią gówniaka, ale ten głąb kapusty jak zaczął raczkować to się zakleszczył w ścianie. No żal było patrzeć. Nawet świniom się to wcześniej nie zdarzało. Na drugi dzień było już ok, ale niesmak pozostał. Edytowane 29 grudnia 2020 przez Kmiot 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 14 minut temu, SebaSan1981 napisał: jeszcze trzeba ją pobajerować dobrze bo narazie mnie zlewa totalnie, zbyt ubogim chłopkiem jestem Faktycznie, jak w zyciu. Uwazaj na Elliotta Pupciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Mnie niestety Animal Crossing zmęczyło, granie dla strojenia wyspy i obowiązek codziennego zalogowania się sprawił, że czułem się jak WoWiarz, czy inny Metiniarz. No Stardew Valley nadal najlepsza gra tego typu, jeszcze w styczniu będzie patch 1.5 na konsole, z ogromem zawartości, kocham Erika Barone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Ale będzie czy nie będzie w styczniu bo szczerze czekam na niego z penisem w ręku jak co poniektórzy czekali na CP2077. Patch 1.44 dał tej grze dodatkowe kilkadziesiąt godzin grania (chociaż wiem, że aż takich rewolucji w wersji 1.50 nie będzie). Gierka od zakupu ani razu nie wyleciała z dysku. Concernate Ape mógłby zaimplementować customowe mody z PC bo wiele z nich jest szalenie przydatnych ale i ciekawych. I pomyśleć, że jeden człowiek zrobił całą gierkę. A skoro przy laskach jesteśmy to od samego początku w oko wpadła mi Abby. Dziewczyna ładna, rezolutna, pewna siebie i dobrze radzi sobie z fletem oraz lubi chwytać za miecz ( ͡° ͜ʖ ͡°). Konkurencja w postaci emo płaczka to żadna konkurencja więc problemów nie było by zaprosić do hacjendy aczkolwiek łatwa nie jest i by zaskarbić sobie jej sympatię trzeba ubić sporo potworków i dokopać się do zacnych skarbów. No i ma potężnego starego (nie, nie chodzi o lujka-sklepikarza), a na wsi to prestiż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 13 minut temu, Farmer napisał: Patch 1.44 dał tej grze dodatkowe kilkadziesiąt godzin grania (chociaż wiem, że aż takich rewolucji w wersji 1.50 nie będzie). Ke? 1.5 ma być największym patchem, z nową farmą, opcjami, przedmiotami, roślinami, muzyka, questami, miejscówkami. Na PC już jest, tu masz wszystko co zawiera: https://www.stardewvalley.net/stardew-valley-1-5-update-out-now-on-pc/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Czytałem na początku grudnia coś ale bez detali. Wiedziałem, że mają dodać nową farmę, bananowca, jakieś popierdółki typu meble, itd. ale data patcha na konsole wciąż nie była określona. Widzę teraz, że to będzie potężna łatka Wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 SV lubiłbym duzo bardziej gdyby nie bylo w ogole pasków energii i zdrowia, a ograniczała by nas co najwyżej doba. Dość mam w życiu problemów z energią żebym sie mial w czilowej gierce tym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Batony w kieszeń i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Później ten pasek energii jest bo jest, nie trzeba się nim martwić Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Proszę wrócić do tematu o wrzucać screeny bo zmarnowałem 5 minut życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2021 (edytowane) Bardzo mi się ta Bolivia podoba w Ghost Recon Wildlands: Edytowane 4 stycznia 2021 przez devilbot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 3 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2021 To w ogole jest bardzo fajna gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Parę zrzutów z Cyberpunk 2077 (XSX - Quality Mode). Miasto jest fantastyczne. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Wyświetlają się wam fotki z Boliwii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 (edytowane) 3 minutes ago, ciwa22 said: Wyświetlają się wam fotki z Boliwii? nie, pewnie xbox exclusive, @devilbot weź to wsadź na imgur albo cos Edytowane 4 stycznia 2021 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 W domu wrzucę ale u mnie widać jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 5 minutes ago, devilbot said: W domu wrzucę ale u mnie widać jak coś. pewnie dlatego ze jesteś zalogowany do twojego ms/xbox konta Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 @ciwa22poprawiłem masz Boliwię. Ta gra to naprawdę świetny sandbox, a sama Boliwia jak żywa i kolorowa składa się chyba z około 10 różnych biomów także jest różnorodnie. UBI umie w open worldy jak chce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi