Hubert249 4 274 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Call of the Sea 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Judy > Panam Labadziary Night City Pustynne kojoty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Anal o poranku 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Wersja PC? Jakiś tak ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Różnice między wersją konsolową a PC była marginalna. Ten sam zakres rysowania itp. PCtowa wersja standardowo lepsze efekty, wyższa rozdziałka i więcej klatek oferowała na dobrej konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wersja PC? Jakiś tak ładnie wygląda. Xsx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Godzinę temu, XM. napisał: Anal o poranku Gratuluję, został pan przyjęty do ekipy ppe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Co? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 22 minuty temu, XM. napisał: Xsx Wyglada to zaskakujaco dobrze, a widze, ze gra nie otrzymala nawet x enhanced takze Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 W dniu 30.12.2020 o 00:43, Lokomotywa napisał: Wygląda znakomicie, a teraz jak sie prezentuje gameplay ? Jeszcze nie grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Tak średnio bym powiedział, czy wygląda dobrze, grafika i rozmazane tekstury mocno biją po oczach, no i ząbki, na screenie tego nie uświadczysz a w tv już. Idzie się przyzwyczaić, archaizmu nawet w tej grze nie ma jeśli chodzi o sterowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Metro to sztosik gierki. Polecam każdemu kto lubi FPSy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Niepotrzebnie oglądałem screeny z nowej lokacji i czytałem co w patchu 1.5 będzie bo hype podskoczył nieprzyzwoicie wysoko Trzaskam więc pesos na mojej Ponderosie w oczekiwaniu na koniec stycznia (oby). Spoiler 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Czy to farma robota? Bo brak w niej D U S Z Y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 2 godziny temu, MEVEK napisał: Wygląda znakomicie, a teraz jak sie prezentuje gameplay ? Jeszcze nie grałem każda część warta zagrania i koniecznie zmień dubbing na rosyjski a te sreeny to z Xboxa One X Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Oż ty, w plecy @Pupcio? Zwierzątka zadowolone, dzieciaki szczęśliwe, kobieta zadowolona, a porządek na posesji musi być. A d u s z ą jest przesiąknięta każda minuta ze 270h. Winnica to inwestycja (czy raczej test run pod zupełnie nową farmę) z zeszłego roku, jak tylko wjadą nowe roślinki sad się rozrośnie, ogród z kwiatami też, a świnki ustąpią miejsca (tego wciąż mało) nowym domownikom. A tak w ogóle to typie wciąż nie widziałem twojej bieda wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Potwierdzam sztywniutkie 60 klateczek. Kurde, kiedyś ta gra wydawała mi się technologią z kosmosu. Teraz widzę puste ulice, jak u nas w latach 70' Btw dobra akcja randomowa weszła: na skrzyżowaniu prawilnie, jak tradycja nakazuje wbiłem na czerwonym uderzając w dwa auta, po czym zatrzymałem się wychodząc z pojazdu. Kierowcypodeszli do mnie z bluzgami, zaczęli popychać, uderzać. Tymczasem na przeciwnym pasie stał patrol. Chłopaki wyskoczyli, no próbowali przywołać ich słownie do zachowania zgodnego z prawem, ale chociaż bardzo chcieli, to nie wyszło. Ja nie oddawałem ciosów, o nie. Byłem całkowicie pasywny. Tak więc chłopaki z patrolu otworzyli ogień, unicestwili bandytów i pojechali dalej. Ja pozbierałem rozrzucone $$$ i jakiegoś shotguna i pojechałem w swoją stronę. Mijając karetkę... Takie rzeczy w grze sprzed ponad dekady. R* wy jebani czarodzieje z księzyca!!! 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 31 minut temu, Boomcio napisał: Potwierdzam sztywniutkie 60 klateczek. Kurde, kiedyś ta gra wydawała mi się technologią z kosmosu. Teraz widzę puste ulice, jak u nas w latach 70' Btw dobra akcja randomowa weszła: na skrzyżowaniu prawilnie, jak tradycja nakazuje wbiłem na czerwonym uderzając w dwa auta, po czym zatrzymałem się wychodząc z pojazdu. Kierowcypodeszli do mnie z bluzgami, zaczęli popychać, uderzać. Tymczasem na przeciwnym pasie stał patrol. Chłopaki wyskoczyli, no próbowali przywołać ich słownie do zachowania zgodnego z prawem, ale chociaż bardzo chcieli, to nie wyszło. Ja nie oddawałem ciosów, o nie. Byłem całkowicie pasywny. Tak więc chłopaki z patrolu otworzyli ogień, unicestwili bandytów i pojechali dalej. Ja pozbierałem rozrzucone $$$ i jakiegoś shotguna i pojechałem w swoją stronę. Mijając karetkę... Takie rzeczy w grze sprzed ponad dekady. R* wy jebani czarodzieje z księzyca!!! Remaster ten gry na nowej generacji (obecnej?) to by było coś. Na PC jakos nie czuje ze chciałoby mi się w to grać, a na PS3 te 20 pływających klatech to mikser na moje oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 (edytowane) Piszą w necie, że jest 60. Nie mam licznika, nie mogę zmierzyć, ale pięknie chodzi, płynniutko, no zupełnie inaczej, niż na ps3, jak piszesz. Ale pełnoprawny remaster ostatniego, dobrego GTA? O, tak. Edytowane 8 stycznia 2021 przez Boomcio Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Remaster jakiejkolwiek części GTA, prócz V, jest nierealny. Musieliby ponownie zdobyć licencję na soundtrack, albo zrobić nowy. Ewentualnie, o zgrozo, wywalić tak jak np z pseudo remastera San Andreas. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 W tym roku jest 20-lecie GTA 3, mogli by zrobić porządny remaster. Z muzyką myślę że nie było by problemów bo w tej części większość kawałków jest mało znanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 ale po co Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 W tym roku jest 20-lecie GTA 3, mogli by zrobić porządny remaster. Z muzyką myślę że nie było by problemów bo w tej części większość kawałków jest mało znanych.A to 3 nie ma czasem muzyki autorstwa rockstar? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2021 Oczywiście, że nie. Chyba, że Mozarta stworzyło Rockstar. https://gta.fandom.com/wiki/Radio_Stations_in_GTA_III Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi