Opublikowano 9 lutego 20214 l "I remember the night of my 21st birthday, That was the first time I died."
Opublikowano 10 lutego 20214 l 6 godzin temu, XM. napisał: "I remember the night of my 21st birthday, That was the first time I died." The Darkness - uwielbiam Kurde, w sumie wciąż jeszcze nie skończyłem dwójki
Opublikowano 10 lutego 20214 l Postanowienie noworoczne w realizacji, poprzechodzić w 2021 kilkanaście gier z PS2, które za czasów świetności tej konsoli przegapiłem.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 20 minut temu, Wredny napisał: The Darkness - uwielbiam Kurde, w sumie wciąż jeszcze nie skończyłem dwójki Też nie grałem, tylko w demko i było średnie, ale może sprawdzę bo promka jest. Natomiast jedynka jest taka scena ktora niszczy system za kazdym razem.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 6 minut temu, XM. napisał: Też nie grałem, tylko w demko i było średnie, ale może sprawdzę bo promka jest. Natomiast jedynka jest taka scena ktora niszczy system za kazdym razem. Ja mam w pudełku na PS3 od kilku lat... A odnośnie sceny... Niezbyt już szczegóły pamiętam, ale... Spoiler czy chodzi o dziewczynę Jackie'go?
Opublikowano 10 lutego 20214 l Dokladnie Spoiler W ogóle mike patton jako Darkness teraz przeszedłem Medium i mialem mocne wspomnienia z właśnie z TD jak słuchałem głosu tego potwora scigajacego nas.
Opublikowano 10 lutego 20214 l The Darkness świetny tytuł . Chyba zanim porzucę definitywnie granie na ps3 odświeżę go sobie.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Ja próbowałem zagrać ale ta gra jest tak brzydka i działa jak gówno więc sobie narazie odpuściłem. Pamiętam że demo dwójki mi się nawet spodobało więc może się kiedyś nadrobi
Opublikowano 10 lutego 20214 l Najpierw ograłem dwójkę bo było demko i mi się spodobało. Potem kupiłem jedynkę za kilkanaście złotych i nie żałowałem. Fakt technicznie to kupa mimo FHD na ps3, ale klatkowanie, animacje dają w kość. Gra wygrywa przede wszystkim klimatem, który jest mocny i dla niego warto zagrać, ale gameplay D2 > D1.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 1 minutę temu, Plugawy napisał: Fakt technicznie to kupa mimo FHD na ps3 jakby ci to powiedzieć...
Opublikowano 10 lutego 20214 l 12 minut temu, ASX napisał: jakby ci to powiedzieć... Tak tam było FHD.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 1 minutę temu, Plugawy napisał: Tak tam było FHD. a tak naprawdę gra chodzi 640p
Opublikowano 10 lutego 20214 l Godzinę temu, SlimShady napisał: Dwójka jeszcze lepsza. A gdzie tam. The Darkness 2 to tylko solidny corridor shooter z dziwnie zmienionym stylem graficznym (pasowal bo gra powstała na podstawie komiksu ale do jedynki nijak się miała) i gra była mocno słabsza, ale i tak dobrze się bawiłem Edytowane 10 lutego 20214 l przez bluber
Opublikowano 10 lutego 20214 l 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Ja próbowałem zagrać ale ta gra jest tak brzydka i działa jak gówno więc sobie narazie odpuściłem. Pamiętam że demo dwójki mi się nawet spodobało więc może się kiedyś nadrobi Nie chce tu uskuteczniac propagandy, ale legancko chodzi na bąku
Opublikowano 10 lutego 20214 l 17 minut temu, bluber napisał: A gdzie tam. The Darkness 2 to tylko solidny corridor shooter z dziwnie zmienionym stylem graficznym (pasowal bo gra powstała na podstawie komiksu ale do jedynki nijak się miała) i gra była mocno słabsza, ale i tak dobrze się bawiłem Jest w cenie grandera widzę, warto?
Opublikowano 10 lutego 20214 l Godzinę temu, XM. napisał: Jest w cenie grandera widzę, warto? Wiesz co nie wiem, to jest stara gra standardy poszły w górę raczej jeśli chodzi o strzelanki (Doom Eternal ty seksowny skurczybyku) i to w czasach kiedy wyszło było po prostu dobrą gierką 6-7/10 ale spróbować możesz.
Opublikowano 10 lutego 20214 l Aż mi się przypomniało, że przecież w jedynce można obejrzeć całe 'Zabić drozda' na kanapie.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 8 godzin temu, XM. napisał: Jest w cenie grandera widzę, warto? Jak lubisz FPSy to sie nie zastanawiaj.
Opublikowano 13 lutego 20214 l Chińczyk w akcji. Piękna gra. Screeny robie przez Share bo nigdy mi się nie chce srać z trybem foto, chociaz wiem, że można cuda w nim robić. Taki na czasie gratis ze Spidermana Spoiler
Opublikowano 14 lutego 20214 l Klimat z kategorii "chcę tam mieszkać" Pięknie to się prezentuje na next genie.