Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Rozi napisał:

@Pupcio
ta gra jest niesamowita.

20210720_223046.jpg

K#rwa, jak to wygląda :obama:
Nie powiem, troszkę mnie drażnisz tą wrzutką - miałem grać w gry, które są mi wciąż obce, a tu kusi, żeby zagrać w mesjasza w najlepszej jakości :xboss:

• Haha 1
Opublikowano

No i ch#j...

1530974382_RedDeadRedemption.thumb.jpg.aeee67c96e801a7da1bf4a00e07c414a.jpg

2007816381_RedDeadRedemption(3).thumb.jpg.d3c2036aff3afea20580959ab090dc99.jpg

941653334_RedDeadRedemption(6).thumb.jpg.f5c99fafbbd3c2b440721325fb4e62a5.jpg

Ja pierdzielę, jak ta gra wygląda, jak brzmi i jaki ma cudowny klimat :obama:
Przecież to jest lepsze niż 90% aktualnych produkcji - ten voice-acting, to jak napisane są dialogi...
100% w aczikach pewnie nie zrobię, ale będę się starał wycisnąć jak najwięcej :D
Ja pyerdolę, @Rozi, Ty k#rwo! :Coolface:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, emwusc napisał:

Obudzili się nagle :dynia:

Nie nagle, bo raczej nie zwykłem wracać do gier już ukończonych (a tym bardziej do wymaksowanych - na PS3 dwukrotnie wbiłem 100% wszystkich trofeów), ale tym razem robię wyjątek, bo jednak wersja na kocka to praktycznie remaster, no i minęło już ponad 10 lat, więc można :hi:

Opublikowano

Co wy wiecie o przechodzeniu rdr gówniarze :nosacz3:

Wredny 100% w singlu polecam zrobić bo to najprzyjemniesze 100% w historii rockstara ale acziki za Multi sobie odpuść bo ehh, szkoda strzępić

Opublikowano

To już dwukrotnie (na dwóch różnych kontach PSN) zrobiłem na PS3, więc teoretycznie nic już nie muszę, ale kusi, by również na XBOXie wbić piękne 100% :sweat:
Ale pewnie multi już martwe i byłby  problem z niektórymi aczikami.

Opublikowano

Na ps3 były zhakowane serwery które zawieszały konsolę jak odpalało się jakiś mecz xD 

Myślę że da się zrobić na luzie ale zostaw może wbijanie calaczka aż dorwe xboxa żebym miał kogoś do pomocy :kaz:

Opublikowano

@Pupcio, jasne że pomogę, a serwery tutaj naprawdę zacnie śmigają - sporo osób na Free Roamie, co chwila wpyerdol :sweat:
Martwią mnie tylko te wieloosobowe acziki, zwłaszcza Posse Up.

A  żeby nie było offtopu to jeszcze dwa piękne ujęcia :wub:
kaktusy.thumb.jpg.ea3ae3510930832aaa79073c1db3e0c0.jpg

1225981955_ku.thumb.jpg.ad739694411e632acb773d79ac2bdd5f.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Strasznie mnie zirytowało to obnoszenie się tą niby "lepszą" wersją rdr więc tu macie screen z duszą z jedynej prawdziwej wersji (360p, 20fps i ekskluzywny kapelusz :wub:)

20210723_103854.jpg

• Haha 4
  • WTF 2
  • Smutny 1
Opublikowano

O mój boże, kiedyś uważało się, że to najpiękniejsza grafika na świecie :obama:

Opublikowano
24 minuty temu, Rozi napisał:

O mój boże, kiedyś uważało się, że to najpiękniejsza grafika na świecie :obama:

Kłócilbym się chociaż grałem na PS3 może dlatego. Pewne elementy były faktycznie ładne ale ogółem to jakoś nie miałem wow, do tego fizyka poza ciałami niczego nie urywała. Strzeliłeś w beczki i sobie jebło jak w gierkach na początku 2000. Dopiero RDR2 dla mnie pokazał pazur.

Opublikowano

IjFmBwt.jpg

XpXHVmJ.jpg

Wyglądałem jak ten salarianin gdy mi padło PS5 i masa screenów z trylogii poszła sie walić.

Ale imprezka była przednia

Spoiler

PNrxYpf.jpg

niestety byli na niej też zamulacze w kącie

SBSGyBA.jpg

Vega z Ashley chyba zapomnieli o zakazie fraternizacji na pokładach statków Przymierza

Wszystko co dobre niestety kiedyś sie kończy i trzeba posprzątać

z11XHcD.jpg

oraz wrócić do obowiązków

wMWkfeW.jpg

vhA4nGV.jpg

m6htmb7.jpg

tpyFquw.jpg

1ZPY0LO.jpg

CeIH9YZ.jpg

jPtYU6E.jpg

ChKff6l.jpg

hiJFWQa.png

Wspaniała trylogia, a kto się nie zgadza ten Banshee

Ax3cerz.jpg

Niecierpliwie czekam na info o nowej części

Spoiler

A3eQgTw.jpg

Niestety coś Figuś popierdolił w ustawieniach udostępniania i część screenów jest w JPG i widać kompresje na nich :(

• Lubię! 1