Ludwes 1 682 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Żeby dolać oliwy do ognia, to napiszę jeszcze tylko, że nie wiem jak to możliwe, ale w trójkę grało mi przyjemniej niż w dwójkę ( ), którą przechodziłem dwa lata Muszę ją odświeżyć kiedyś, ale nie chce mi się wracać do PS3 i tego chujowego dualshocka 3. Edytowane 14 Września 2021 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Nie no młody ty mnie do zawału doprowadzisz @XM. to pewnie przez to że chłopak się napatrzył jak grasz w te swoje devil may kraje. Widzisz co z niego wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 25 minut temu, Ludwes napisał: grałem w tamtym roku po raz pierwszy przyjemny tytuł Jeszcze brakuje żebyś napisał że to twój pierwszy god od war i najlepsza gra na PS3. A były takie osoby w 2010 roku, były. Ja to rozumiem ból papcia, dla mnie to bym jak schlap na ryj bandy japoncow z małymi siusiakami. Nigdy nie zawiodłem się tak na grze jak na trójce Kratosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 A tlou2? Jak dla mnie to tlou2 wyprzedziło tego gowa, no bez kitu, dikmen jest jeszcze większym chujem niz łysol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Godzinę temu, Ludwes napisał: Muszę ją odświeżyć kiedyś, ale nie chce mi się wracać do PS3 i tego chujowego dualshocka 3. Nie jest taki zły ten DS3. Ostatnio gram sobie w Diablo III i jestem pod wrażeniem, jak długo trzyma bateria - nie to co w tych następnych szrotach. Godzinę temu, XM. napisał: Nigdy nie zawiodłem się tak na grze jak na trójce Kratosa. A ja i owszem - inne "trójki" od Sony zawiodły mnie bardziej - Uncharted i Killzone. No i jeszcze jedna "trójka" - Bioshock Infinite. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Godzinę temu, Faka napisał: A tlou2? Jak dla mnie to tlou2 wyprzedziło tego gowa, no bez kitu, dikmen jest jeszcze większym chujem niz łysol. Ajajajaj, no też, ale jednak bardziej na Kratosie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 No bateria w ds3 jest cudowna i sprawia że jeszcze bardziej nienawidzę ds4 kurde chyba coś jest z tymi 3 od sony xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 god of war 3? no nie powiem, przyjemna gierka, fajnie się grało w tym 2010 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 nie rozumiem hejtu na GoW 3, bardzo fajna gra ze znakomitym pacingiem (w przeciwieństwie do takiej dwójki). Sieka, sieka i narastający mayhem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 pamiętam jak dawno temu jako dzieciak zobaczyłem pierwsze kilkanaście minut trójki i pomyślałem sobie: ALE SIEKA no i później jak już zagrałem, to pomimo upływu lat i tak zrobiło to na mnie spore wrażenie - praktycznie zero pierdolenia i od samego początku daje się odczuć, że Kratos się nie zamierza pierdolić; no i grafika fajna później bylo już gorzej, ale nadal okej Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 No początek gry to jest rozpierdol, grałem z twardym michałkiem no ale niestety jest też reszta gry Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Do dzisiaj nie wiem o co chodzi z tym łysym(zresztą ostatnio wyprowadził Star Warsy po wielu latach na prostą), ale przynajmniej wiem dlaczego już nie jesteś kratosikiem(kupowanie konsoli dla jednej gry zawsze jest niebezpieczne, mam limitkę PS4 z protezy Big Bossa, i tam zmarnowali potencjał na grę wszechczasów, a przynajmniej zeszłej generacji). Naczytałem się jeszcze, chyba nawet tutaj, narzekań o zakończeniu, a po zobaczeniu mówię sobie "nie no, pierdolnięci". Przy takim skurwysynie nie było innego rozwiązania niż Spoiler samobójstwo, ale chce zobaczyć w Ragnaroku, kto go wtedy pozbierał, wyleczył i zabrał do Laponii To była jazda bez trzymanki od początku do końca, GOW3, to jest synonim epickości. W zasadzie kojarzę, że dopiero przy tej grze zaczęto tego używać. No i ta grafika, GOW2 wyglądał jak z PS2.5, a trójka jak z PS3.5. Absolutnie najwyższa liga i wyciskanie 150% z konsoli. A ta muzyka? Ten nowy GOW się nie umywa. Coś tam doczytałem, że miała być walka z tytanem z milionem rąk, czy coś takiego, ale nie zdążyli. Niewiele to zmieniło. Być może ten pomysł trafił później do prologu Spoiler Ascension. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Nie, w gow 3 na zakończenie miała być walka na szczycie olimpu gdzie w tle tytani walczą(a była tylko walka w środku gai), gigantyczny cerber przy wejściu do Hadesu czy chociażby Argos - gigant z setką oczu. Z Trójki najwięcej rzeczy wyleciało koniec końców. Hekatonchejra był w ascension + chyba Polifem w multi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 13 minut temu, XM. napisał: Nie, w gow 3 na zakończenie miała być walka na szczycie olimpu gdzie w tle tytani walczą(a była tylko walka w środku gai), gigantyczny cerber przy wejściu do Hadesu czy chociażby Argos - gigant z setką oczu. Z Trójki najwięcej rzeczy wyleciało koniec końców. Hekatonchejra był w ascension + chyba Polifem w multi Rzeczywiście brzmi to zajebiście(szczególnie tytani walczący w tle), ale z grami tak już jest, że zawsze coś wypadnie(termin, budżet), albo nie będzie działać tak jak należy. Długo wyczekiwana Mafia 2 np. miała mieć broń białą, kilka zakończeń i możliwość wyboru do jakiej rodziny(były trzy) chcesz przynależeć oraz nieliniowe misje, ale ostatecznie i tak byłem zadowolony choć wiadomo, że zawsze może być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 14 godzin temu, Figaro napisał: nie rozumiem hejtu na GoW 3, bardzo fajna gra ze znakomitym pacingiem (w przeciwieństwie do takiej dwójki). Sieka, sieka i narastający mayhem Wpis, moja ulubiona część. Walka z Herkulesem, ja pierdoleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 3 najgorsza w starej serii, GoW2 > GoW > GoW:A > GoW3. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
iNETSTAR 52 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 W dniu 12.09.2021 o 14:40, cotek napisał: Bloodborne (PS5 ) Jezu czemu u Ciebie to tak miernie wygląda ? Nie żeby u mnie lepiej ale jednak Genialna gra <3 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 1 minutę temu, iNETSTAR napisał: Jezu czemu u Ciebie to tak miernie wygląda ? No nie wiem co tak słabo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
iNETSTAR 52 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 1 minutę temu, cotek napisał: No nie wiem co tak słabo xD Ja gram w 4k na monitorze 2k, i jest dużo lepiej niż na twoich Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Panie ja tam się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza
iNETSTAR 52 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 10 minut temu, cotek napisał: Panie ja tam się nie znam gdzie tu sie daje reakcje do posta lub plusy bo nie widze (pipi)a xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Akurat do zakończenia gowa 3 nic nie mam. Mam za to do większości gry. Jest okropna. Nie licząc etapu z kronosem mam wrażenie że w tej grze chuya się działo xD I ten okropny design lokacji które odwiedzamy, o jenysiu A jeszcze pojawia się ten wątek z pandorą to człowiek umiera w środku. Niby zwieńczenie trylogii i potężna zemsta ale nawet mimo tego że praktycznie co chwilę zabijamy jakiegoś boga to kompletnie tego nie czułem poza początkiem i końcem gry. To nie jest zła gra, po prostu w moim przypadku głównym sprawcą przez który się tak zawiodłem był hajp który urósł do niebotycznych rozmiarów. Ale dzięki temu od tamtej pory już tak nie robię i np. Po takim rdr2 nie oczekiwałem nic i dzięki temu miło się zaskoczyłem że tego nie popsuli 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 No hajp najgorszy, oczekiwałem od RDR 2 mejsasza a dostałem bardzo dobry tytuł z przestarzałym designem i niedorobionymi mechanikami. Od tamtego momentu się już nie hajpuje na nic, straszna choroba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 No tak naprawdę każda moja ulubiona gra to taka na którą nie czekałem albo nie wiedziałem nawet że istnieje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 2 godziny temu, Pupcio napisał: No tak naprawdę każda moja ulubiona gra to taka na którą nie czekałem albo nie wiedziałem nawet że istnieje xD Coś w tym jest, takie gry, to też często czarne konie danego roku, bo myślisz, że grasz w byle gierkę, a okazuje się, że jest lepsza od tych hajpowanych, albo jest porównywalnie dobra. Tak miałem m.in z Lord of Shadow w 2010 r.(niby klon GOW), albo Metro Last Light(bo nie lubiłem jedynki). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi