XM. 10 825 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 7 minut temu, suteq napisał: Dlaczego marudą? Bo uważam że gra jest nudna i poza widoczkami oraz wzorową obsadą nie ma nic do zaoferowania ciekawego? Jak rozumiem gry Kojimy można tylko chwalić? Nawet nie mówię o tej grze, tylko czytając twoje posty na przestrzeni gdzieś ostatniego pół roku to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Ten plusik od DeepThroata, co widział grę na YT, wymowne xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Mudrunner + anime dla debili = strand game Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 2 minuty temu, Pupcio napisał: To nie jest prawdą, aż nie wiem czy w to grałeś bo wygląda jak post kogoś kto widział grę tylko na jutubku Grałem na PS4 kilka godzin, ja w przeciwieństwie do wielu osób na tym forum jednak wypowiadam się po zagraniu w grę. Dla uspokojenia twojej rozczochranej powiem Ci że mam jeszcze grę z family sharing na PC więc na pewno dam drugą szansę ale nie zostawiła mi ta gra dobrych wspomnień jak ogrywałem ją na konsoli. 2 minuty temu, XM. napisał: Nawet nie mówię o tej grze, tylko czytając twoje posty na przestrzeni gdzieś ostatniego pół roku to widzę. Chyba bierzesz mnie przez pryzmat CW bo poza tym to bardzo mało cokolwiek piszę o gierkach na forum. W ostatnim roku to wróciła mi duża zajawka na granie, gram w dużo gier, nadrabiam zaległości i świetnie się bawię ogólnie rzecz ujmując. Mogę policzyć na palcach obu dłoni tytuły które odstawiłem w ciągu ostatniego roku z jakiś powodów. Nie żałuję żadnego czasu spędzonego przy jakiejkolwiek grze w tym roku ale to nie znaczy że nagle przestałem być krytyczny i jak coś mi sie nie podoba to o tym piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 9 minut temu, suteq napisał: Grałem na PS4 kilka godzin, Hahahahaha, no to już wszystko wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Oho, typowy Rozi który zaraz wyleci że trzeba skończyć grę żeby się wypowiadać ale sam to biegnie po 5 minutach pisać że gra z GP to gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 13 minut temu, suteq napisał: Grałem na PS4 kilka godzin, ja w przeciwieństwie do wielu osób na tym forum jednak wypowiadam się po zagraniu w grę. Dla uspokojenia twojej rozczochranej powiem Ci że mam jeszcze grę z family sharing na PC więc na pewno dam drugą szansę ale nie zostawiła mi ta gra dobrych wspomnień jak ogrywałem ją na konsoli. Chyba bierzesz mnie przez pryzmat CW bo poza tym to bardzo mało cokolwiek piszę o gierkach na forum. W ostatnim roku to wróciła mi duża zajawka na granie, gram w dużo gier, nadrabiam zaległości i świetnie się bawię ogólnie rzecz ujmując. Mogę policzyć na palcach obu dłoni tytuły które odstawiłem w ciągu ostatniego roku z jakiś powodów. Nie żałuję żadnego czasu spędzonego przy jakiejkolwiek grze w tym roku ale to nie znaczy że nagle przestałem być krytyczny i jak coś mi sie nie podoba to o tym piszę. Nie wiem, nie czytam cw w ogole i odnoszę totalnie odwrotne wrażenie niż to co piszesz, ale no co - skoro tak piszesz to może i tak jest. Eot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Przecież Death Stranding to gra na tyle specyficzna i poza schematami, że NIE MA KURWA OPCJI, by spodobała się każdemu. Nie wiem skąd zaskoczenie czy oburzenie, że komuś nie podeszła. Ale szansę powinno się jej dać. Tym bardziej w ulepszonej względem PS4 wersji PC/PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Nie wiem skąd ta nagonka na sutka,? Zgodzimy się chyba że Death Stranding to mocno specyficzną gra i to normalne że nie każdemu podpasuje. Ważne że dał jej szanse, nie podeszło mu, trudno, nic więcej nie mógł zrobić . Nie ma co nazywać kogoś bezguściem tylko dlatego że nie spodobała mu się jedna gra wideo, bo idąc tym tokiem rozumowania wszyscy tutaj jesteśmy bezgustami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Oburzamy się na słowa że gra ma do zaoferowania tylko widoczki co jest nie prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Zgadza się oferuje jeszcze fajną ścieżkę dźwiękową, patetyczną fabułę i setki fetchquestow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 No jak tam sobie chcecie. BEZGUŚCIA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 579 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Ma też wręcz obłędnie klimatyczne MOMENTY, ale najpierw trzeba do nich dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) 2 godziny temu, ASX napisał: Nie wiem skąd ta nagonka na sutka,? Zgodzimy się chyba że Death Stranding to mocno specyficzną gra i to normalne że nie każdemu podpasuje. Ważne że dał jej szanse, nie podeszło mu, trudno, nic więcej nie mógł zrobić . Nie ma co nazywać kogoś bezguściem tylko dlatego że nie spodobała mu się jedna gra wideo, bo idąc tym tokiem rozumowania wszyscy tutaj jesteśmy bezgustami. Nigdy nie zrozumiem zmuszania kogoś na siłę do skończenia gry, żeby móc się na jej temat wypowiadać. Chyba tylko pistolet przy głowie zmusiłby mnie do skończenia MGS 5, czy RDR2 . Sorry, ale już nie te lata, żeby na siłę użerać się z gierkami, z którymi wybitnie nie po drodze. Edytowane 5 Października 2021 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 1 godzinę temu, Shago napisał: Nigdy nie zrozumiem zmuszania kogoś na siłę do skończenia gry, żeby móc się na jej temat wypowiadać. Chyba tylko pistolet przy głowie zmusiłby mnie do skończenia MGS 5, czy RDR2 . Sorry, ale już nie te lata, żeby na siłę użerać się z gierkami, z którymi wybitnie nie po drodze. Jakby mi ktoś na poczatku gry powiedział ze mgs5 nie ma chapteru trzeciego, a Kojimbo odpłynął na pontonie ze wszystkimi pomysłami do innej marki, to pewnie też bym nie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Gta Online było ostatnio ofukiwane na forumku ale wyświetliło mi się że jest mylion $ do odebrania, więc się zalogowałem na chwilę po kilku miesiącach nieobecności. No i nadal fajnie się w to gra, doszły nowe misje i jakiś napad. Kupiłem swojej wirtualnej dziewoi fiacika do chillowych przejażdżek bo tak lubię grać najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) Krótka zabawa Photo Mode Edytowane 7 Października 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Koniec co raz bliżej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 16 godzin temu, PanKamil napisał: Krótka zabawa Photo Mode Zajebisty jest ten tryb, ale szkoda, że robi screeny z passami. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Zajebisty jest ten tryb, ale szkoda, że robi screeny z passami. Te pasy to specjalna ramka która ma symulować niby plakat Można bawić się w trybie foto bez tych pasów oczywiście. Edit. Dobra, chyba skumałem, no nie ma wyjscia jak grasz w trybie panoramicznym Edytowane 8 Października 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 5 minut temu, PanKamil napisał: Te pasy to specjalna ramka która ma symulować niby plakat Można bawić się w trybie foto bez tych pasów oczywiście. Edit. Dobra, chyba skumałem, no nie ma wyjscia jak grasz w trybie panoramicznym Gram bez panoramicznego i te pasy tez sa. Chodzilo.mi o to, że taki "plakat" zajebiscie prezentowałby się bez tych pasów na bokach. Np. na tapete do tel.czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Gram bez panoramicznego i te pasy tez sa. Chodzilo.mi o to, że taki "plakat" zajebiscie prezentowałby się bez tych pasów na bokach. Np. na tapete do tel.czy coś. Chyba pozostaje zobaczyć czy jest jakaś opcja wycięcia pasów w galerii screnow albo share factory Na tel da radę ale pewnie rozdziałka spada Spoiler Edytowane 8 Października 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Przecież to można w postprodukcji sobie zrobić normalnie na telefonie czy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Przy okazji FC6, na którego mam wywalone, naszło mnie na powrót do korzeni serii, a że lata temu kupiłem i nawet napocząłem Far Cry Classic na PS3 to właśnie stamtąd pochodzą te trzy screeny "z duszą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi