SebaSan1981 3 566 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Też mam wywalone na FC6. Ogra się jak będzie w Plusie. A te kabany ze screena są zajebiste, zawsze lubiłem świniaki w grach telewizyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Ja ogólnie jestem pod mega wrażeniem, jak ta gierka ładnie wygląda i jak się miodnie w niej strzela (tylko przyciski się pyerdolą, bo to czasy, gdy do celowania/strzelania używało się L1/R1, więc co jakiś czas rzucam randomowy granat). I animacje śmierci oraz pośmiertne ułożenie ciał pokonanych przeciwników - spore zróżnicowanie w temacie - też jestem pod wrażeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 okazało się że cyberpunk ma cudowny endgame i mase subquestów zrobione z duszą. Ta gra mnie zaskakuje na każdym kroku a dopiero 75h na budziku <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 jaki niby endgame ma Cyberpunk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Pewnie chodzi mu o free-roam, coś zupełnie naturalnego w sandboxach od dekad Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Ofi ma endgame w cyberpunku bo zostawił sobie wszystkie subquesty na koniec gry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Ja ogólnie jestem pod mega wrażeniem, jak ta gierka ładnie wygląda i jak się miodnie w niej strzela (tylko przyciski się pyerdolą, bo to czasy, gdy do celowania/strzelania używało się L1/R1, więc co jakiś czas rzucam randomowy granat:sweat:). I animacje śmierci oraz pośmiertne ułożenie ciał pokonanych przeciwników - spore zróżnicowanie w temacie - też jestem pod wrażeniem Co wy tu gadacie fc1 spoko ale odpalony w 2k21 razi po oczach fizyka bez jaj i mówię to jako gość który ograł wszystkie Fc po kilka razy a 6 miodna się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Może i fizyka nie teges, ale wolę ten skondensowany gameplay typowego shootera w ciut większych HUBach niczym w HALO, niż te rozdmuchane UBI-kuwety, którymi seria jest dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 zagrałem jakiś czas temu w far cry 4 i muszę przyznać, że ta gra byłaby największą spierdolina, w jaką grałem w tym roku, gdybym wcześniej nie zagrał w assassin's creed black flag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 FC4 był pierwszą grą w jaką zagrałem na PS4, wtedy graficzka robiła robotę. No ale widać było, że to samo co w trójce. A Black Flag to jeden z lepszych Asasynów, klimacik piratów i bitwy morskie były w pytkę Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 433 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 3 godziny temu, ASX napisał: jaki niby endgame ma Cyberpunk? masę pozostawionych znaczników na mapie + sidequesty Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 59 minut temu, Ludwes napisał: zagrałem jakiś czas temu w far cry 4 i muszę przyznać, że ta gra byłaby największą spierdolina, w jaką grałem w tym roku, gdybym wcześniej nie zagrał w assassin's creed black flag Cooo? Black Flag to najlepsze, co się tej serii przytrafiło i spełnienie moich młodzieńczych marzeń o odrestaurowaniu Sid Meier's Pirates!, w które namiętnie się zagrywałem na Amidze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 no mnie jednak nie kupiła gra z tak spyerdolonym systemem walki, tak zautomatyzowaną wspinaczką, nudnymi misjami, w których ciągle musisz za kimś iść albo kogoś śledzić, upośledzoną sztuczna inteligencją przeciwników i milionem znaczników na ekranie przynajmniej woda była bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 No ja marzę o tym, by na całym świecie ludzie zaczęli bojkotować ubi-gierki i firma o tak wielkim potencjale, która jeszcze parę lat temu robiła naprawdę świetne produkcje, znowu wróciła na ścieżkę innowacji. Ale to się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Ja to już od dawna robię, kupując je dopiero jak są po 50zł, albo używki - nadal je lubię, jako tzw "guilty pleasure", ale nie na tyle, by kupować w okolicach premiery. Nie wiem, co musieliby wypuścić, żebym poleciał do sklepu day-one. Jakby zrobili remake Cold Fear to wtedy pewnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Ja z ubi „dużych” serii to tylko gram w Assassiny ze względu na historyczne miejscówki itp. smaczki oraz akcenty. Choć od Origins mechanikę mocno poprawili (szczególnie walka i zdążają się fajne misje poboczne, tutaj ostatnia część wypada najlepiej). Ostatnio wziąłem daye one Assassina wikinga, bo do Xboxa dorzucali Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 11 godzin temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: No ja marzę o tym, by na całym świecie ludzie zaczęli bojkotować ubi-gierki i firma o tak wielkim potencjale, która jeszcze parę lat temu robiła naprawdę świetne produkcje, znowu wróciła na ścieżkę innowacji. Ale to się nie stanie. zapomnij, moim zdaniem będzie tylko gorzej popatrz na ich ostatnie zapowiedziane gry: battle-royale, produkcje f2p, hero shootery, wyplute z generatora Far Kraje i jeszcze te nienapawające optymizmem informacje, że nowe Asasyny mają kłaść jeszcze większy nacisk na GAASowe elementy. też tęsknie za czasami kiedy w międzyczasie między kolejnymi produkcjami AAA, Ubisoft potrafił od czasu do czasu zaskoczyć jakąś mniejszą gierką jak Valiant Hearts, Rayman Origins, Legends czy Child of Light, już nie mówiąć o czasach 2002-2010 kiedy byli dla mnie jednym z topowych wydawców za sprawą Ghost Reconów, Rainbow Six, Splinter Cell, czy Prince of Persia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 No, jedyna nadzieja w Remedy. Coś czuję, że oni w najbliższych latach nadadzą branży bieg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Remedy jakkolwiek szanuje i uwielbiam ich gry, jest chyba zbyt małe by móc nadawać branży bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Kto wie, różne wzloty i upadki działy się na przestrzeni lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 891 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Mi brakuje trochę wzrostu niezależnych twórców. Kiedyś firma z hitu na hit stawała się większa a obecnie to wygląda tak ,że małe firmy czują się dobrze w małych grach i wolą tworzyć na raz kilka małych produkcji niż inwestować w coraz większe projekty. W pełni ich rozumiem, jest to zdecydowanie bezpieczniejsze z biznesowego punktu widzenia jednak nie musi mi się to podobać. Przez to mamy zastoj w gierkach AA i AAA. Indyki są super jednak małe budżety robią swoje, czasem fajnie zagrać w coś nietuzinkowego jednak te gry mogłby tylko zyskać na większym budżecie. Sytuacja jest patowa bo chodzi o pieniądze i ryzyko biznesowe. A ubisoft? Od lat nie mam szacunku do tego wydawcy. Kibicowałem im mocno, lubię jak Europejskie firmy odnoszą sukcesy. Jednak ten wydawca ma wszystko czego nienawidzę w tej branży. A kiedyś robili tak nietuzinkowe gierki jak w zwyczaju mieli twórcy z Francji. Do tego zaorali serię Might and Magic, mogli by w końcu sprzedać prawa do praktycznie martwej marki jak sami do niej nie mają reki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 RDR2, grane na XO S Miałem w cholerę rzucić tę grę, ale jakoś się rozkręciło. Sterowanie w tej grze to koszmar, ale jak się człowiek przyzwyczai... to dalej koszmar, jednak mniej boli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Ja nie wiem jak Ci ludzie wyciągnęli tyle z XOS, ta gra wygląda tak o-błęd-nie, że ciężko jest w to uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 W dniu 10.10.2021 o 03:31, Wredny napisał: Przy okazji FC6, na którego mam wywalone, naszło mnie na powrót do korzeni serii, a że lata temu kupiłem i nawet napocząłem Far Cry Classic na PS3 to właśnie stamtąd pochodzą te trzy screeny "z duszą" Zanim przeczytałem opis to myślałem, że to screeny z crysis remastered na switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 DS DC: 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi