Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po propagandzie Halo czas na propagandę innego Spartanina

337988026_GodofWar14_01.202218_31_42.thumb.jpg.a60481a7714b96c33fd4887763cf40da.jpg

dodam jeszcze że niewątpliwą zaletą grania w proporcjach ultrawide jest to że nareszcie  widać co znajduje się na lewo od Kratosa 

• Haha 2
Opublikowano

propagandy God of War ciąg dalszy

God-of-War-15-01-2022-07-24-55.png

Spoiler

God-of-War-15-01-2022-08-34-59.png

God-of-War-15-01-2022-08-25-59.png

God-of-War-15-01-2022-08-24-42.png

to jest też mój pierwszy test szumnie zapowiadanego FidelityFX Super Resolution. W moim przypadku trybie równowagi FSR skaluje rozdzielczość 2024 x 848 pikseli na rozdziałkę natywną tj. 3440 x 1440p i efekty są imo bardzo średnie, oczywiście przyrost fpsów jest duży, ale jakość obrazu dostaje mocno po dupie. 

Dla porównania screen z gry w natywnym 1440p 

Spoiler

God-of-War-14-01-2022-18-24-11

• Plusik 1
Opublikowano

Po co ta agresja i inwektywy? 

Zazwyczaj uploaduje grafiki w jpg, bo forumowy serwer nie radzi sobie z przesyłaniem grafik większych niż 5mb. Ale specjalnie dla ciebie po tej uwadze wysłałem je na zewnętrzny hosting i wkleiłem je w oryginalnej jakości tj.  png :lapka:

Opublikowano
12 godzin temu, ASX napisał:

Widocznie twoje PS4 amator musi być bardzo potężnym sprzętem, skoro gra wygląda na nim lepiej niż wersja na PC. 

1 etap - zaprzeczenie. W poscie ponizej 2 - gniew. Szybko idzie.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Znowu jakaś zrzynka z mistrza KODŻIMBO?

Przecież Kojimbo obiecywał że Death Stranding zapoczątkuje nowy gatunek gier, więc nie ma co się dziwić że zaczęły pojawiać się inne symulatory kuriera czy innego listonosza. Wizjoner znowu miał rację.

Opublikowano

A co to za gra?

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Za Chiny nie kojarzę tego drugiego screena. Gdzie to?

a RE4? Oczywiście top życia. Rewolucja, rewelacja, redystrybucja. :banderas:

Walka w kopalni z dwoma elgigante.

Opublikowano

Dla mnie od zawsze na zawsze tylko jedna walka jest chujowa i zmarnowana - Salazar. Aż się prosi o drugą walkę z Verdugo.

Resztę bardzo lubię albo uwielbiam, nawet u3 w klatce.