Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 godziny temu, XM. napisał:

8aa4d28e-199c-4e97-8534-803cd2734add.png

Pamiętam jak byłem w tym miejscu grając na ps2 i sobie myślałem, że TA FOLIA NIE MOŻE TAK WYGLĄDAĆ NA TEJ KONSOLI. Bożu, info w psx extreme, że można w to będzie zagrać nie tylko na GC było dla mnie świętem. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Zainspirowany przez pana @Quake96 postanowiłem odkurzyć swojego Xboxa. Wyczytałem że one mają problem padających kondensatorów od zegarka. U mnie na szczęście wersja 1.6 i trzyma czas także nie ruszam, ale polecam sprawdzić i ewentualnie wymienić jak się ma inną wersję niż 1.6 

IMG_20220130_150119.jpg

Edytowane przez czapa
  • Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano
21 godzin temu, czapa napisał:

Zainspirowany przez pana @Quake96 postanowiłem odkurzyć swojego Xboxa. Wyczytałem że one mają problem padających kondensatorów od zegarka. U mnie na szczęście wersja 1.6 i trzyma czas także nie ruszam, ale polecam sprawdzić i ewentualnie wymienić jak się ma inną wersję niż 1.6 

Zacny Crystal panie kolego. Uchował się w nienagannym stanie :notbad: W co ciśniesz? Ja obecnie męczę (i to dosłownie) pierwszego NFS Underground. Swoją drogą to też odpowiedni czas aby uzupełniać bibliotekę gier niedostępnych na innych platformach, albo przynajmniej na znacznie popularniejszym PS2.

Opublikowano

Obecnie w burnout 3. Underground przeszedłem ponownie właśnie na Xbox parę lat temu. Poluje na Underground 2 i ogólnie masz rację że warto budować sobie bibliotekę gier. Mam wrażenie że ostatnio ceny gier na Xbox poszły w górę a i z dostępnością jest średnio

Opublikowano

Z dostępnością nigdy nie było za dobrze, bo Xbox był u nas "egzotykiem", a po latach jest tylko gorzej. Ceny rosną ogólnie wśród 6tej generacji, widzę to ostatnio szczególnie po grach na PS2. Takie NFSy to ja kupowałem po 20-40zł, a teraz czytam że niektórzy znajdują te gry za znacznie więcej. Jeden gość ostatnio wspominał, że zachciało mu się dwóch części Matrixa na PS2, ale kosztują około 80-100zł, a ja te gry kupowałem po 10-20 zeta jeszcze kilka lat temu :reggie:

Temu się cieszę, że nakupowałem gierek na drugiego plejaka za grosze, a wtedy wszyscy się śmiali, że "na co mi tyle tego" :kaz:

Opublikowano
Z dostępnością nigdy nie było za dobrze, bo Xbox był u nas "egzotykiem", a po latach jest tylko gorzej. Ceny rosną ogólnie wśród 6tej generacji, widzę to ostatnio szczególnie po grach na PS2. Takie NFSy to ja kupowałem po 20-40zł, a teraz czytam że niektórzy znajdują te gry za znacznie więcej. Jeden gość ostatnio wspominał, że zachciało mu się dwóch części Matrixa na PS2, ale kosztują około 80-100zł, a ja te gry kupowałem po 10-20 zeta jeszcze kilka lat temu :reggie:

Temu się cieszę, że nakupowałem gierek na drugiego plejaka za grosze, a wtedy wszyscy się śmiali, że "na co mi tyle tego" :kaz:
I tak nigdy ich nie sprzedaż bo będziesz czekał aż będą warte fortunę aż wkoncu umrzesz
Opublikowano

Z jednym się zgadzam. Nie sprzedam. Ale nie czekam aż urosną na wartości tylko z nich po prostu korzystam ;) Nie jestem handlarzem ani spekulantem cenowym. Kupuję, zbieram bo lubię i tyle.

Dlatego cieszy mnie fakt, że nie kupuję tego dzisiaj, po znacznie wyższych cenach. Bynajmniej, nie ze względu na ewentualne zyski.

• Plusik 1
Opublikowano

Jedynka była cudowna, dwójka to po prostu więcej dobrego:

20220202_220952.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Medaliony c0rwa zestrzel!!1

Panie wiadomo, jeszcze trzeba będzie złowić wszystkie ryby i wybić wszystkie kruki flash bangami.

Opublikowano

50 minut temu, PiotrekP napisał:

Drugie podejście do RDR2, teraz na PS5.

Jakoś tak ciemno to wygląda, celowe ustawienia, czy ocb?