Opublikowano 15 marca 20223 l @Pupcio Jak najbardziej warto zagrać w Origins, na PC tylko odpaliłem na 20 min. żeby zobaczyć jak wygląda w porównaniu do PS3 i wszystko działało dobrze (w przeciwieństwie do Arkham Knight na PC). Dla mnie: Arkham Asylum (9/10) > City (8+/10) > Origins (8/10)
Opublikowano 15 marca 20223 l 12 minut temu, Pupcio napisał: Kurczę też bym pograł w gacusia a w tego originsa to w końcu warto ograć? Wersja pc się nadaje czy jakieś popsute gówienko? Warto, ale zostaw sobie na święta dla klimaciku.
Opublikowano 15 marca 20223 l Dla mnie zdecydowanie knight najgorszy. Batmobil o którym marzyłem w jedynce okazał się największą porażką tej serii xD Teraz robię rewatch gacków Nolana później może zabiorę się za arkhamy. W Asylum to już z 10 lat chyba nie grałem
Opublikowano 15 marca 20223 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Dla mnie zdecydowanie knight najgorszy. Batmobil o którym marzyłem w jedynce okazał się największą porażką tej serii xD Teraz robię rewatch gacków Nolana później może zabiorę się za arkhamy. W Asylum to już z 10 lat chyba nie grałem No a najgorsze że po AA i AC które były świetne(AK nie grałem przez 900p) robią jakieś gówno suicide squad.
Opublikowano 15 marca 20223 l 29 minut temu, XM. napisał: No a najgorsze że po AA i AC które były świetne(AK nie grałem przez 900p) robią jakieś (pipi) suicide squad. Suicide Squad może się okazać podobną grą jak ostatnio Guardians of the Galaxy, czyli całkiem w porządku szpilem. Tym bardziej, że Rocksteady najgorszym deweloperem nie jest.
Opublikowano 17 marca 20223 l 3 minutes ago, frankfuter said: @Czoperrrale wez napisz co to za gra Narita Boy, jak ktoś ma Gamepassa to tytuł wylatuje z końcem tego miesiąca.
Opublikowano 29 marca 20223 l Nowa generacja, grafika miala wypalac oczy a wy mi tutaj jakims gownem sprzed ponad dekady sypiecie. Gdzie ge PIEKNE gierki pytam? Ale sama Yakuza oczywiscie majsterszthk( zaczynalem serie od 3ki)
Opublikowano 30 marca 20223 l Max Payne 3 ostatnio grałem dokładnie 4 lata temu jeszcze na Ps3 i jak na TV fullhd dawało to radę, po ostatniej wrzutce gier do wstecznej na xboxy podjarałem się i kupiłem płytkę z X360 i rozpieszczony TV4k gładziutkimi krawędziami i 60FPSami tak szybko jak kupiłem tak szybko się pozbyłem pudełka z Maksiem. i teraz napierdalam sobie w 4K120FPS na maksymalnych bez zająknięcia ale PS360 tez nie daje o sobie zapomnieć
Opublikowano 30 marca 20223 l W dniu 29.03.2022 o 11:12, okens napisał: Nowa generacja, grafika miala wypalac oczy a wy mi tutaj jakims gownem sprzed ponad dekady sypiecie. Gdzie ge PIEKNE gierki pytam? Ale sama Yakuza oczywiscie majsterszthk( zaczynalem serie od 3ki) Chyba u Rudej 2 dalej ta trawa migocze
Opublikowano 30 marca 20223 l Godzinę temu, Figuś napisał: teraz napierdalam sobie w 4K120FPS na maksymalnych bez zająknięcia No i to jest jedna z największych zalet PC-tów - gry z poprzednich generacji odpalasz w natywnym 4K/60 bez zająkniecia.
Opublikowano 31 marca 20223 l 11 hours ago, Figuś said: Max Payne 3 ostatnio grałem dokładnie 4 lata temu jeszcze na Ps3 i jak na TV fullhd dawało to radę, po ostatniej wrzutce gier do wstecznej na xboxy podjarałem się i kupiłem płytkę z X360 i rozpieszczony TV4k gładziutkimi krawędziami i 60FPSami tak szybko jak kupiłem tak szybko się pozbyłem pudełka z Maksiem. i teraz napierdalam sobie w 4K120FPS na maksymalnych bez zająknięcia ale PS360 tez nie daje o sobie zapomnieć Fantastycznie to wygląda. Ukończyłem na XSX ostatnio ale niestety gówno rozmazane w 720p. Przydałby się paczyk.
Opublikowano 31 marca 20223 l 57 minut temu, Czoperrr napisał: Fantastycznie to wygląda. Ukończyłem na XSX ostatnio ale niestety gówno rozmazane w 720p. Przydałby się paczyk. Tak, jak bardzo szanuję za tą wsteczną tak gry 1 do 1 z ery PS360 na nowych TV wyglądają jak gówno osrane, zaś wersje ONE X enhanced pewnie też dużo zasobów ich kosztowały. Następna w kolejce do przypomnienia bedzie Castlevania: LOS bo próbowałem na XSX ale no nie dało się grać
Opublikowano 2 kwietnia 20223 l Kupiłem ostatnio za grosze tego Biomutanta i muszę powiedzieć, że wygląda to naprawdę dobrze, nie wiem czemu, ale styl graficzny kojarzy mi się trochę z Ghost of Tsushima.
Opublikowano 5 kwietnia 20223 l Wersja: PS5 Tryb: wydajność (60 klatek, bez RT) Pod względem designu wciąż jedna z najlepszych gier jakie widziałem. Nie dlatego, że technicznie jest jakaś wybitna, ale jeśli chodzi o zabawę formą, filtrami i barwami ostatni raz tak przyjemnie patrzyło mi się na grę przy okazji starusieńkiego Mirror's Edge z gen. 7 (pamięta ktoś te czasy kiedy EA było gwarancją jakości?). Poniżej kilka ujęć z gry która dalej utrzymuje mnie w przekonaniu, że jednak wciąż są tytuły które potrafią wciągać mnie na długie godziny.
Opublikowano 5 kwietnia 20223 l W Control zajebiście mi się grało z moim Ambilight, pół pokoju na czerwono rozświetlone <3
Opublikowano 5 kwietnia 20223 l Rozi ja będę pamiętał że zacząłeś take wyzwanie i za kilka miesięcy zweryfikuje czy je wykonałeś, nie myśl że zrobisz tak jak ten cały pawciokratos który mówił że wbije platynke w gta san andreas a później chłopak zapadł się pod ziemie i tyle było z jego wyzwania