Opublikowano 11 lipca 20222 l Daj dziobu...? Muszę przyznać, że animacja i mimika twarzy postaci robi wrażenie. Kiedyś człowiek się ekscytował jakimś Advent Children, a tu cała gra wygląda lepiej od filmu. Ładnie ta technologia idzie do przodu. A sam Remake sprawił, że mamy bezdyskusyjną zwyciężczynię odwiecznego konfliktu, która waifu lepsza: Tifa czy Aeris: Spoiler Bonus za śliczne animacje kotków:
Opublikowano 17 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patronami dzisiejszej retro niedzieli są gruby, rockstar oraz magazyn psx extreme
Opublikowano 17 lipca 20222 l Bez kitu aż myślałem że gość gra wersje z duszą przez tę pomarańczkę na niebie
Opublikowano 17 lipca 20222 l 17 minut temu, Pupcio napisał: Mój pierwszy numer Mój pierwszy był pierwszy
Opublikowano 18 lipca 20222 l Pamiętam ten numer, ktoś mi go obsikal w kibelku bo za blisko muszli leżał
Opublikowano 18 lipca 20222 l W dniu 17.07.2022 o 10:02, Pupcio napisał: Bez kitu aż myślałem że gość gra wersje z duszą przez tę pomarańczkę na niebie To jest wersja z duszą, Updated Classic albo fanowskie DE przywraca pomarańczową duszyczkę
Opublikowano 18 lipca 20222 l Czyli to wersja PCtowa? Ze sterowaniem nie ma żadnego problemu na analogach?
Opublikowano 18 lipca 20222 l 5 minut temu, krupek napisał: Czyli to wersja PCtowa? Ze sterowaniem nie ma żadnego problemu na analogach? Żadnego, wszystko śmiga tip top.
Opublikowano 22 lipca 20222 l Muszę być mocno do tyłu ze współczesną modą, bo nie widziałem jeszcze takiego zastosowania pasa...
Opublikowano 27 lipca 20222 l Rozpocząłem trzecią z szczęściu mini-historii w Live a Live. Jeżeli poziom utrzyma się do końca, do jest to zdecydowanie kandydat do jeden z lepszych gier tego roku.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Wróciłem do Lollipop Chainsaw na PS3 - mocno popyerdolony tytuł, ale ze wszech miar zajebisty (screeny "z duszą")
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Ja właśnie przez wiadomości i obawy związane z tym "remasterem" postanowiłem wrócić. Choć planowałem zagrać na X360, bo wczoraj, w lokalnym sklepiku dorwałem podobno jakieś super rzadkie wydanie (ziomek uświadomił mnie, że ta wersja okładki śmiga na ebayu w przedziale pomiędzy 200 a 400$). Zobaczyłem jednak, że jest jakiś pucharek online (za ranking online) i stwierdziłem, że najpierw wrócę na PS3, żeby mieć to z głowy, w razie gdyby naszło mnie kiedyś na platynkę. W ogóle gierka stała się niezłym kąskiem kolekcjonerskim, więc niezły fart, że wersję PS3 mam od lat, gdy chodziła za grosze, a tę na X360 kupiłem wczoraj za 70zł.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l Zbok, totalny zbok. Spoiler Wleci mocny plus, jak odnowi się to i tamto
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 8 godzin temu, Crazy Horse napisał: Zbok, totalny zbok. Ukryj zawartość Wleci mocny plus, jak odnowi się to i tamto nawet nie wiesz ile armoru mają te majty ze sznurkiem!
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Zacząłem odświeżone Demony- wygląda to obłędnie, gra się tak samo dobrze jak dekadę temu. Vanguard nie miał szans: