Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Control przeszedłem w jakiś 90% na XOS nim gra zniknęła z usługi i ta stylizowana grafika naprawdę wiele wybacza. Mam mnóstwo screenów z tego czasu, bo tak dobrze to wyglądało. IMO nie ma co czekać jak ktoś naprawdę ma ochotę. :lapka:

Skończyłem Moralesa i tak myślałem co tu sobie włączyć. Rzygam open worldami, grindem i robieniem misji. Zagrałbym w coś liniowego albo arcade. Miałem trzy typy - Stray, MediEvil albo... nowy tryb wieży w Returnal. To jest NADGRA. Te tempo, rozgrywka, art design, DŹWIĘK. Żadnego otwartego świata, side questów, grindu, po prostu GRA.

182e478fd4d40-screenshotUrl.jpg

182e478ec1538-screenshotUrl.jpg

182e478de5872-screenshotUrl.jpg

182e478cd1f81-screenshotUrl.jpg

182e478b6da57-screenshotUrl.jpg

Edytowane przez WisnieR
  • Plusik 2
  • Lubię! 5
22 hours ago, Snake_Plissken said:

Wielu psioczy na SotTR a mi najbardziej się podobał z tej trylogii. Tak bardzo, że wszystkie dodatki ogarnąłem. Mało strzelania a więcej eksploracji. Polecam! :)

Zgadzam się, podoba mi się bardzo póki co. Jeśli ktoś jeszcze nie ma to za parę dni będzie za friko w Epic Games.

24 minuty temu, Pupcio napisał:

Obrażałeś xeboblade'a że forumowy duet obrońców ma owsiki?:nosacz3:

Nie obrażałem, choć zadałem pytanie dot. XB3 z "lekkim" przekąsem, a duet potraktował to śmiertelnie poważnie, jako atak na ich goty i chyba serię ogólnie. ;) Na nic się zdały słowa wyjaśnienia i pogodzenia ani nawet fakt, że koniec końców sam XB3 kupiłem :D (ale do tego przyczynili się akurat normalni forumowicze). Teraz mi będą obaj hipokryzję zarzucać na każdym kroku. Ot taka zabawa. ;)

No chyba, że poczuli, że ich xenoblejdowe waifu są zagrożone? Nie wiem, zawsze mogą wrzucić jakieś screeny z XB3 w 480p i zrobimy ankietę. ;)

A tak poważnie, bohaterowie to najlepszy element Soul Hackers 2. Ringo bardzo fajna i zabawna bohaterka, z charakterem. Tu akurat Atlus się popisał, szczególnie na tle wielu poprzednich Megatenów i Person. A że design postać ma też fajny, to swoją drogą. Kostiumy Raidou Kuzunoha albo Nemissy z pierwszego SH bardzo pasują, nawet jeśli gra za oprawę graficzną żadnych nagród na pewno nie zbierze.

20220830135703_2.thumb.jpg.cbc0294092b8d86b026f256b01ceb5bb.jpg

• Plusik 1