Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Skończyłem Moralesa i tak myślałem co tu sobie włączyć. Rzygam open worldami, grindem i robieniem misji. Zagrałbym w coś liniowego albo arcade. Miałem trzy typy - Stray, MediEvil albo... nowy tryb wieży w Returnal. To jest NADGRA. Te tempo, rozgrywka, art design, DŹWIĘK. Żadnego otwartego świata, side questów, grindu, po prostu GRA.

182e478fd4d40-screenshotUrl.jpg

182e478ec1538-screenshotUrl.jpg

182e478de5872-screenshotUrl.jpg

182e478cd1f81-screenshotUrl.jpg

182e478b6da57-screenshotUrl.jpg

Edytowane przez WisnieR
  • Plusik 2
  • Lubię! 5
Opublikowano
22 hours ago, Snake_Plissken said:

Wielu psioczy na SotTR a mi najbardziej się podobał z tej trylogii. Tak bardzo, że wszystkie dodatki ogarnąłem. Mało strzelania a więcej eksploracji. Polecam! :)

Zgadzam się, podoba mi się bardzo póki co. Jeśli ktoś jeszcze nie ma to za parę dni będzie za friko w Epic Games.

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:

Obrażałeś xeboblade'a że forumowy duet obrońców ma owsiki?:nosacz3:

Nie obrażałem, choć zadałem pytanie dot. XB3 z "lekkim" przekąsem, a duet potraktował to śmiertelnie poważnie, jako atak na ich goty i chyba serię ogólnie. ;) Na nic się zdały słowa wyjaśnienia i pogodzenia ani nawet fakt, że koniec końców sam XB3 kupiłem :D (ale do tego przyczynili się akurat normalni forumowicze). Teraz mi będą obaj hipokryzję zarzucać na każdym kroku. Ot taka zabawa. ;)

No chyba, że poczuli, że ich xenoblejdowe waifu są zagrożone? Nie wiem, zawsze mogą wrzucić jakieś screeny z XB3 w 480p i zrobimy ankietę. ;)

A tak poważnie, bohaterowie to najlepszy element Soul Hackers 2. Ringo bardzo fajna i zabawna bohaterka, z charakterem. Tu akurat Atlus się popisał, szczególnie na tle wielu poprzednich Megatenów i Person. A że design postać ma też fajny, to swoją drogą. Kostiumy Raidou Kuzunoha albo Nemissy z pierwszego SH bardzo pasują, nawet jeśli gra za oprawę graficzną żadnych nagród na pewno nie zbierze.

20220830135703_2.thumb.jpg.cbc0294092b8d86b026f256b01ceb5bb.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

gagging-gag.gif

najlepszy design ma chinpokomon penis na rydwanie

atlus nie dośc że klepie ten sam gameplay od lat 90 to teraz jeszcze po zrobieniu modli 3d beda kleić to samo kolejne 20 lat xd