tjery 1 137 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nawet nie będę komentował i z urzędu potraktuję to jako trolling Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Dupcio chyba nie wie na jakim Piecu tjery gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Spoko może dla niektórych to dealbraker, dla mnie mała różnica i zwyczajnie rdr2 to 10 półek graficznych wyżej niż cyberpunk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Pawcio oczywiście jebie farmazony, tudzież musi wybrać się do okulisty 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 30 minut temu, Pupcio napisał: Spoko może dla niektórych to dealbraker, dla mnie mała różnica i zwyczajnie rdr2 to 10 półek graficznych wyżej niż cyberpunk Akurat mam to szczęście zobaczyć obie te gry na max ustawieniach i zupełnie się z Tobą nie zgodzę. RDR 2 w 4K na max ustawieniach przy ponad 100 kls ryje czaszkę, a i owszem, ale CP2077 w 4K na maksie z maks RT jest lepszą pod względem graficznym grą. Co do RT to trochę bez sensu jest to co piszesz, różnica jest ogromna, i to są zwyczajne fakty, nie ma w tym wypadku stwierdzenia "bo dla mnie", obiektywnie tak jest i tyle. Combo RT odbicia, cienie, ambient occlusion i przede wszystkim RTGI, czyli globalne oświetlenie w RT robi różnicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nie no na takich porównaniach to wiadomo że od razu widać i pewnie jakbym grał od początku z rt a później wyłączył a nie na odwrót to pewnie od razu by mi czegoś brakowało ale tak to serio nie jest to dla mnie coś co od razu powoduje że gra w ruchu wygląda jakoś sakramencko lepiej. A do okulisty rzeczywiście przydałoby się przejść Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 @Pupcio już kończąc temat RT tu fajnie widać ile zmienia RTGI, u góry masz screeny z XSX po patchu next gen bez RT, na dole PC z full RT, te same pory dnia, ta sama pozycja słońca, ta sama pogoda. Pomijając już różnice w rozdzielczości i ustawieniach to zobacz jaką robotę robi RT, niby geometria obiektów ta sama, ale oświetlenie RT zupełnie odmienia to co widać na ekranie. Nie mów mi, że takie coś w ruchu nie wygląda "sakramencko lepiej". A są to zwykłe dwie sceny z gry, a nie jakieś specjalnie wynalezione miejsca, żeby podkreślić moc RT, tak wygląda cała gra i takie różnice są przez cały czas, stąd może nasze różniące się odczucia względem grafiki w CP. A dodaj do tego jeszcze odbicia RT (a w tej grze odbicia mają bardzo duże pole do popisu), cienie RT i ambient occlusion RT to już naprawdę robi się "inna" gra. XSX PC XSX PC 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Kierwa Pupcio, juz samo granie na amatorze w rdr2 psuje odbiór tej gry jak do tego nawiązujesz. A cyberek w rt to jest zupełnie inna gra - strzelanie, rozbryski pocisków i ucinanie głów modliszką to jest największe osiągnięcie grafiki i animacji w 2021 roku.... Niech Cie tjery zaprosi do domu na pizze piwo i gierki, bo inaczej nie zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Przecież napisałem że grałem też z rt chwile nie przechodziłem tak całej gry bo z rt na full gra chodziła w 30fpsach a wolałem 60. Nic to dla mnie nie zmienia.. Gra jest nierówna graficznie i w ruchu nie zawsze jest pięknie czy to rt czy bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nie ma sensu się spierać dla jednego liczy sie grafika dla drugiego gameplay. Dla mnie cyberpunk jest średnia gra i suwaki na prawo nic nie zmienią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 No to tylko pokazuje, że są gusta i guściki. Dla mnie poza grafiką to świetna gra, z niesamowitym klimatem, światem, fabułą, muzyką, postaciami i misjami, gameplay na M&K też jest bardzo dobry, fajnie się strzela, jedno z lepszych doświadczeń growych. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Jasne, pije do tego ze nawet w 4K dlss3 i 120 klatkach z RT nie zacznie mi się ta gra podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Kurwa, płace po 3,5 bomby za grę. Wszystko ma być tip-top Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Na akcji w Amsterdamie. Oczywiście w Modern fucking Warfare II: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jestem polakiem i mam polskie obowiązki! #DUSZA 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Plague Tale: Requiem absolutnie przepiękny tytuł, co chwila łapię się na tym że cykam screena. Jestem też pod wrażeniem jak udało się twórcom oddać klimat, roślinność Prowansji 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bowser 115 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Weekendowe zwiedzanie galaktyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Dead Space, ta gra nadal świetnie wygląda. Nigdy nie grałem i w remake też nie zagram ale bedzie urywał jajca przy samej szyi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 6 minut temu, Dud.ek napisał: Nigdy nie grałem i w remake też nie zagram Czemu nie zagrasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Pewnie jeżeli dopiero zagrał w oryginał, to nie będzie mu śpieszno ogrywać to samo z graficznym updatem i pewnym updatem contentu za najbliższe parę miesięcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 No dokładnie. Jakoś złapał mnie klimat Helloween i nowe słuchawki. Kolejne części prędzej ogram niż remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 The Last of Rats Part 2 Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Coś też ode mnie, ta sama gierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 625 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Murder House (PS5) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 W końcu sonka 5 może rozwinąć swoje graficzne skrzydła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi