Opublikowano 20 marca 20169 l Tylko mi brakowało w tej grze jakiegoś uniku/odskoku/evade? Kwadrat+Trójkąt? Albo jakoś podobnie. Skill do tego trzeba wykupić. Ty a jaki zaje.bisty ten Snake eater 3d to ch,uj można na kucaka chodzić No ba. Mimo problemów z frameratem, to nadal jest dobra wersja przez to, że kamera jest jak w Snake Eaterze, a kucanie jak w czwórce. Edytowane 20 marca 20169 l przez ragus
Opublikowano 20 marca 20169 l Ta? A to lama jestem, bo ładowałem wszystkie BP w rozbudowę energii/katany. Inna sprawa że kwadrat+trójkąt to niezbyt wygodna kombinacja guzików do instynktownego uniku.
Opublikowano 20 marca 20169 l Trzeba być niezłym pro. Ta gra chce byś był jak najbardziej ofensywny wiec unik nie.jest jakis wazny
Opublikowano 24 marca 20169 l okej, ja swojego mikrosticka podpiąłem pod tył i czasem zapominam, że tam jest
Opublikowano 26 marca 20169 l PS3 podpięte po półrocznej przerwie a tam takie smakołyki na dysku. Podobno dobre to jest. Edytowane 27 marca 20169 l przez WisnieR
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Postanowiłem odświeżyć sobie Resident Evil 4 po raz kolejny, straciłem już rachubę który. Tym razem wersja Steam. Wynik nie najlepszy
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Kto wpadł na pomysł wydawania takich gier w środku tygodnia, nie moge sie oderwac. Jeszcze tylko jedno ognisko.
Opublikowano 13 kwietnia 20168 l Jakie ten Dark Souls ma swietny klimat na screenach i filmikach. Szczesliwi ci ktorzy juz w to moga grac. I wiecej screenow wrzucac!
Opublikowano 13 kwietnia 20168 l Jakie ten Dark Souls ma swietny klimat na screenach i filmikach. Szczesliwi ci ktorzy juz w to moga grac. I wiecej screenow wrzucac! proszę bardzo