Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Odpaliłem, żeby się pobujać po mieście i żadna gra free roam nie ma tak dojebanego modelu jazdy. Fabuły nie pamietam wiec czuje sie jak na premiere.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 10 godzin temu, Homelander napisał: Cudowna gra. Brakuje mi dobrego fpsa z czasów 2WŚ. Nie ma opcji żeby obecnie zrobili coś dobrego, dlatego jak teraz popularne są rimejki to mogli by strzelić MoH AA ze Speardheadem, MoH z PSX no i RTCW. Dałbym po 3 bomby za porządne remake każdego z tych tytułów
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r No to są idealne tytuły do zrobienia remaka, albo chociaż dobrego remastera, bo te gry miały klimat, przemyślane kampanie, ale gunplay już dziś daje mało frajdy. Ostatnio były jakieś plotki o odświeżonym RTCW, ale chyba jakieś mało wiarygodne.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r Godzinę temu, Dud.ek napisał: żadna gra free roam nie ma tak dojebanego modelu jazdy.
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 15 hours ago, Figuś said: ponad 20 lat temu ostatnio w to grałem Polecam wgrać moda na krew
Opublikowano 23 sierpnia 20231 r 7 godzin temu, krupek napisał: ale gunplay już dziś daje mało frajdy RTCW włączyłem ostatnio na decku z modem RealRTCW i pod koniec pierwszego chaptera jak się podnosi MG to Mauser też fajnie.
Opublikowano 1 września 20231 r Wróciłem do RDR2- poza debilnym systemem "policji" nadal świetny tytuł.
Opublikowano 1 września 20231 r Qurwa, platyna mnie wciaz kusi. Sa jakies ulepszenia w wersji na obecne konsole ?
Opublikowano 7 września 20231 r Jeszcze raz Skyrim. Tym razem podróż nocą. Tutaj też klimacik jest Gra wciąga jak bagno, trzeba to przyznać
Opublikowano 7 września 20231 r Skyrim, jedna z gierek życia. Kilka miesięcy temu odpalałem sejwa, żeby trochę pobiegać. Potem przeniosłem postać do domu do zonki i dzieci. Wyylogowałem się na zawsze raczej. Jeśli starfield jest takim skyrimem tylko, że w kosmosie to gierka by mnie wessała.
Opublikowano 7 września 20231 r To bardziej taki miks bardziej rozbudowanego Masa Effecta z drewnem Skyrima czy Fallouta. Najlepiej jednak samemu zagrać i się przekonać czy siądzie.