Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Odpaliłem, żeby się pobujać po mieście i żadna gra free roam nie ma tak dojebanego modelu jazdy. Fabuły nie pamietam wiec czuje sie jak na premiere.

pobrane(3).thumb.jpeg.a3f54c3058d8429f0efbb4d1e81692b4.jpegpobrane(2).thumb.jpeg.b52e01bf697fa7d716373f5c53d7385b.jpeg

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 670,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano
10 godzin temu, Homelander napisał:

Cudowna gra. Brakuje mi dobrego fpsa z czasów 2WŚ.

Nie ma opcji żeby obecnie zrobili coś dobrego, dlatego jak teraz popularne są rimejki to mogli by strzelić MoH AA ze Speardheadem, MoH z PSX no i RTCW. Dałbym po 3 bomby za porządne remake każdego z tych tytułów :niki:

Opublikowano

No to są idealne tytuły do zrobienia remaka, albo chociaż dobrego remastera, bo te gry miały klimat, przemyślane kampanie, ale gunplay już dziś daje mało frajdy. Ostatnio były jakieś plotki o odświeżonym RTCW, ale chyba jakieś mało wiarygodne.

Opublikowano
Godzinę temu, Dud.ek napisał:

żadna gra free roam nie ma tak dojebanego modelu jazdy.

:wujaszek::wujaszek::kekw:

Opublikowano

Bardzo dobry model, nie ma się co śmiać. 

Opublikowano

Rozi entuzjasta kartonów z gta 5 więc o czym my tutaj rozmawiamy :) 

Opublikowano

sealegs-amphibious-boats-feature-3-retra

Opublikowano
7 godzin temu, krupek napisał:

ale gunplay już dziś daje mało frajdy

RTCW włączyłem ostatnio na decku z modem RealRTCW i pod koniec pierwszego chaptera jak się podnosi MG to :obama: Mauser też fajnie. 

Opublikowano

Qurwa, platyna mnie wciaz kusi. 

Sa jakies ulepszenia w wersji na obecne konsole ?

Opublikowano

18a55a0887048-screenshotUrl.jpg

18a55a1461946-screenshotUrl.jpg

18a55a16a3067-screenshotUrl.jpg

18a55a1a41748-screenshotUrl.jpg

18a55a2e2e567-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Skyrim, jedna z gierek życia. Kilka miesięcy temu odpalałem sejwa, żeby trochę pobiegać. Potem przeniosłem postać do domu do zonki i dzieci. Wyylogowałem się na zawsze raczej. Jeśli starfield jest takim skyrimem tylko, że w kosmosie to gierka by mnie wessała. 

Opublikowano

To bardziej taki miks bardziej rozbudowanego Masa Effecta z drewnem Skyrima czy Fallouta. Najlepiej jednak samemu zagrać i się przekonać czy siądzie. 

Opublikowano

U04tzRu.jpg

KiLptZA.jpg

XEsaoV3.jpg

8LHu2p7.jpg

AzqOw5M.jpg

VCpMQwC.jpg

RVlCcfm.jpg

xzZRc82.jpg

fzgsxvD.jpg

Edytowane przez tjery