Opublikowano 17 marca 20241 r Robocop Rogue City PS5. Pierwszy raz dodaję screeny z konsoli, da się tą kompresję wyłączyć?
Opublikowano 18 marca 20241 r Dalej zwiedzamy sobie ten piękny świat w Avatarze, na rubieżach Pandory
Opublikowano 18 marca 20241 r Cudowne 2d w Unicorn overlord i Blur, który wciąż miodny jak kiedyś i nawet oprawa się trzyma
Opublikowano 21 marca 20241 r 11 godzin temu, _Red_ napisał: W tej grze są raczej dużo ładniejsze kadry Hehe, nie chciałem nic pisać, bo od razu by było, że pcmasterrejsuje, ale te screeny to takie PS3 przybywaj Edytowane 21 marca 20241 r przez tjery
Opublikowano 21 marca 20241 r 55 minut temu, tjery napisał: Hehe, nie chciałem nic pisać, bo od razu by było, że pcmasterrejsuje, ale te screeny to takie PS3 przybywaj Bo to gra z PSX
Opublikowano 23 marca 20241 r 11 godzin temu, Pupcio napisał: Sable Jak to obecnie działa? Dalej taki klatkowy dramat?
Opublikowano 23 marca 20241 r Pupcio zapewne gra na PC (bo to ukryty ), a tam poza stutteringiem w czasie ładowania nowej lokacji raczej problemów z klatkami nie ma
Opublikowano 24 marca 20241 r Narazie działa jak marzenie ale Kmiot mówił że później są jakieś lokacje które mordują nawet kąkutry więc nie wiem jak to będzie, trochę się cykam
Opublikowano 24 marca 20241 r W dniu 23.03.2024 o 22:22, Paolo1986 napisał: Avatar, tym razem z Wyżyn Paolo, weź Ty się naucz jakieś fajne screenshoty robić, bo zawsze wstawiasz straszne paździerze - używaj tego trybu foto, skoro gra go posiada, bo ten tytuł wygląda cudownie w ruchu, ale jak nie ustawisz odpowiednio kamery (kadrowanie, wywalenie tego huda i napisów) to zatrzymana w czasie ramka pokaże tylko ułomności jego wyglądu.
Opublikowano 25 marca 20241 r A ja nie lubię trybu foto bo oszukuje jak gra wygląda wole jego zrzuty które pokazują jak faktycznie jest niż marketingowe podejście.
Opublikowano 25 marca 20241 r Nie wiem czy spędziłem w jakiejkolwiek grze więcej niż minutę w Photo Mode