Square 8 609 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 4 minuty temu, Rozi napisał: Robię ponowne przejścia wybitnej serii gier action adventure, czyli Anczarted, na pierwszy ogień część pierwsza (duh). Ale tu dużo strzelania! Przechodziłem w tamtym tygodniu. Dwójka wlatuje w sobotę, a potem kolejne części. Piękna seria. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Dokładnie tak, czysta akcja, zwiedzanie, zagadki, bez dodawania jakichś craftingów i innych śmieci. 3 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Warto ogrywac trylogie drejka na ps3? Zastanawia mnie czy tam nie ma wiecej duszy z tymi dropami fpsow i legendarnym blurem ps3 Cytuj
Homelander 2 084 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 2 hours ago, oFi said: Warto ogrywac trylogie drejka na ps3? Zastanawia mnie czy tam nie ma wiecej duszy z tymi dropami fpsow i legendarnym blurem ps3 Jak masz PS4 to zdedydowanie nie warto na PS3. Chyba, że dla walorów edukacyjnych Cytuj
dominalien 264 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Potwierdzam, na PS4 bardziej grywalne, choć jeśli masz wersje PS3 też są jak najbardziej poprawne i da się grać. Powiedziałbym nawet, że lepiej pasuje rozdzielczość do jakości tekstur niż na PS4. 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Musze w końcu dokończyć dwójkę, która zacząłem u kolegi na ps3 masa lat temu Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 3 godziny temu, dominalien napisał: Potwierdzam, na PS4 bardziej grywalne, choć jeśli masz wersje PS3 też są jak najbardziej poprawne i da się grać. Powiedziałbym nawet, że lepiej pasuje rozdzielczość do jakości tekstur niż na PS4. Że co? Przecież w remasterze tekstury też zostały poprawione. Ta gra w ogóle nie wygląda, jakby wyszła 17 lat temu. 1 1 Cytuj
dominalien 264 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Ja to widzę inaczej, dla mnie nadal wygląda jak poprzednia generacja. Poprawione, ale korzenie widać. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja O jak się fajnie składa, bo akurat wróciłem do Wiedźmina 3 i też wrzucę screeny nie z kompa, ale z wersji bieda ps4, będzie porównanie Płotka Ty kuuurwo Pierwsze przejście W3 miałem na wersji 1.60, a teraz przy wersji 4.04 zdarzają się takie kwiatki 4 Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Wiedźmin 3 to jedna z tych gier, do których można wracać zawsze, kiedykolwiek, mnie osobiście nigdy się nie znudzi. Przerobiłem ja na wszystkich platformach oprócz Xboxa, PS4, PS4 pro, PS5, teraz już PC. 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Z ciekawości to wsio na max czy jakieś mody? Jaki sprzęt? Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja (edytowane) Oj tak, Geralt jest ponadczasowy, a wraz z tą aktualizacją z full RT i RTGI (+ tekstury od Halka Hogana) to zupełnie nie ma się czego wstydzić przy najnowszych gierkach, ba, większość najnowszych gierek może się wstydzić przy Geralcie Spoiler Edytowane 12 maja przez tjery 1 4 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Super wygląda ten wiesiek na screenach @Qbon wyprana, chłodna kolorystyka niczym z pierwszych zapowiedzi robi robotę 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja 2 godziny temu, ASX napisał: Super wygląda ten wiesiek na screenach @Qbon wyprana, chłodna kolorystyka niczym z pierwszych zapowiedzi robi robotę Taaa właśnie miałem pisać, że w końcu wygląda jak na tym pierwszym gameplay trailerze. 1 Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja (edytowane) No Qbon gra z reshade, jedna z lepszych rzeczy na PC, w sekundę ustawiasz wszystko pod siebie. Pierwsze przejście też tak grałem w takim bardziej "brudnym" klimacie, ale po tej aktualizacji zostawiłem vanillę, żeby Wiesław depresji nie dostał @Qbon jak masz tego moda z płaszczem to jest jeszcze modzik, żeby miecze się chowały i wtedy nie będziesz miał tego clippingu, no ale wtedy już nie wygląda tak fajnie jak z mieczami, coś za coś Edytowane 12 maja przez tjery Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja 6 godzin temu, tjery napisał: @Qbon jak masz tego moda z płaszczem to jest jeszcze modzik, żeby miecze się chowały i wtedy nie będziesz miał tego clippingu, no ale wtedy już nie wygląda tak fajnie jak z mieczami, coś za coś Tak, widziałem, że jest coś takiego ale właśnie nie widać mieczy wtedy. A tekstury od Hulka Hogana które masz ? Bo widziałem, że dla wersji next gen są tylko jakieś poprawiajace skały. Ogółem gram z modem immersive lightning i on daje też takie efekty pogodowe, często mgła, zachmurzenie, nieco inne oświetlenie w zależności od regionu, próbowałem kilka i ten chyba najbardziej pasuje. Poza tym jest fajny mod, który zwiększa ustawienia grafiki, w tym najbardziej co widoczne to zasięg rysowania roślinności i drzew i w oddali dzięki temu są wciąż assetami w wyższej jakości, daje to świetny efekt. Ale patrzcie na ten film, tutaj gość ma prawie w pełni ten efekt jak na CGI, nie wiem jak to uzyskać, może trzebaby się pobawić reshade'em jakoś żeby takie coś osiągnąć. Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja ten filmik co wrzuciłeś to już dla mnie przesada, zbyt silne depth of field i aberracja chromatyczna Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja 16 godzin temu, balon napisał: Z ciekawości to wsio na max czy jakieś mody? Jaki sprzęt? Tak, wszystko na max, Ray tracing na max plus mody, parę graficznych i parę wpływających na gameplay, między innymi lepsze animacje w walce, sprzęt rtx 4080 i Ryzen 7800x3d. Godzinę temu, ASX napisał: ten filmik co wrzuciłeś to już dla mnie przesada, zbyt silne depth of field i aberracja chromatyczna No prawda to ale momentami jest taki mocny efekt CGI, chociaż tutaj głównie chodzi o stonowanie kolorystyki właśnie. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Dam plusa bo wiem co to za gra, prezentuje się miodzio, będzie ogrywana niedługo Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Pięknie czekolada spoileruje że w krainie piasku jest trawa 2 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja I już w pierwszej scenie ujęcie na dr.czekolade z kolegą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi