Opublikowano 19 czerwca 202419 cze Shin Megami Tensei V: Vengeance (PC) Banishers: Ghosts of New Eden (PC)
Opublikowano 19 czerwca 202419 cze Po penetracji podziemnej bazy... Udałem się na odpoczynek na łonie natury... Atomic Heart Edytowane 19 czerwca 202419 cze przez SnoD
Opublikowano 20 czerwca 202420 cze Zeldunia, juz prawie koniec Pozniej przypomnialo mi sie ze mozna przeslac pliki przez wifi
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze A mi się ten artstyle również podoba. River City Girls 2 - sporo zmian względem poprzedniczki np system combosów, quick inventory, więcej interakcji oraz safe roomy. Sama fabuła to kontynuacja wydarzeń z pierwszej części. Ogólnie miodzio i relaksik.
Opublikowano 24 czerwca 202424 cze Kingdom Come Deliverance (PS5) Spoiler Bierz ją Edytowane 24 czerwca 202424 cze przez Paolo1986
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze W dniu 22.06.2024 o 20:25, Szermac napisał(a): Takie to piękne, że jeszcze jedno Chciałbym to na płótnie w domu i mógłbym sobie tak stać i oglądać
Opublikowano 25 czerwca 202425 cze The Real Driving Simulator Zrobiłem dzisiaj wyzwania tygodniowe, toteż wrzucam kilka screenów. Sama surówka, bez filtrów, pzdr! Edytowane 25 czerwca 202425 cze przez HenrykIggO
Opublikowano 26 czerwca 202426 cze 19 godzin temu, HenrykIggO napisał(a): The Real Driving Simulator Zrobiłem dzisiaj wyzwania tygodniowe, toteż wrzucam kilka screenów. Sama surówka, bez filtrów, pzdr! Fajne fotki i wiesz, wydaje mi sie ze te stare autka robią lepsza robotę niz te dzisiejsze sportówy - milo sie wspomina. Reszta bez wyrazu.
Opublikowano 29 czerwca 202429 cze Shin Megami Tensei V: Vengeance Persona Atlus jednak robi najlepsze waifu.
Opublikowano 30 czerwca 202430 cze Bałem się, że FFXIV po najnowszej aktualizacji dodającej parę bajerów graficznych będzie się na decku krztusił, ale na szczęście za pier da la.
Opublikowano 2 lipca 20242 lip 12 godzin temu, Daffy napisał(a): @tlasdużo poprawili oprawę? Z późnego ps3 na wczesne ps4.
Opublikowano 9 lipca 20249 lip Lecimy z 'czwóreczką' Dead Rising przed tym, co ma nadejść tej jesieni: Mocno zestarzały sucharek, ale grywalny.