SebaSan1981 3 600 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Watch Dogs Legion. Bardzo podoba mi się koncepcja gry, połączenie Division, Assassyna z eksploracją Londynu, jeżdżeniem pojazdami, skradaniem, hakowaniem i werbowaniem ekipy. Póki co miodzio, zobaczymy na jak długo. 3 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca (edytowane) U mnie dziś tak. Chrono Trigger czyli powrót do przeszłości, dosłownie i w przenośni Można też powiedzieć że to powrót do gry po latach, kiedyś przechodziłem to na Snesie i PSX kilkanaście razy. Edytowane 14 lipca przez SebaSan1981 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca (edytowane) Banishers: Ghost of New Eden (PS5) Spoiler Edytowane 15 lipca przez Paolo1986 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 15 lipca Opublikowano 15 lipca Wpadła właśnie platynka, pozostaje czekać na remaster. 2 1 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Legion Psów Obserwujących. Ta cholerna gra jest wciągająca, choć widać że twórcy mogli zaszaleć bardziej ale tak jakby się bali że przegną w pomysłach. Lekko niewykorzystany potencjał, no i skurwole przewidzieli przyszłość z AI już kilka lat temu. Bardzo fajny online mode, lepszy od tego z Division. Snow Runner, fajrant nad jeziorkiem bo dlc z naprawą elektrowni atomowych jest piździarne, bardzo duży obszar do zadań zatrzymał mnie tu na kilka miesięcy. 4 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Skończyłem niedawno Jedi Survivor bardzo dobra i ładna gra 2 Cytuj
Suavek 4 716 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Stardew Valley Aloha! Jak za oknem.. Every day... Ladies, please... Spoiler Hail Joja! 3 Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Powrót do 'No Man Sky' - udany. Jak ta gra się zmieniła, ileż rzeczy i aktywności doszło porzucając żmudne laserkowanie skał. Graficznie super. Planety do exploracji w calości, a nie jak w Starfieldzie kwadratowe placki z powtarzalnymi strukturami i garstką npców w różnych strojach. Startowanie i lot nad powierzchnią planety jest świetny. Sporo, sporo dobra. 3 Cytuj
tlas 440 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca (edytowane) Shin Megami Tensei III: Nocturne (Steam Deck) Bardzo podoba mi się estetyka tej gry. Edytowane 25 lipca przez tlas 2 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Parasite Eve z raytracingiem na maxa i dwoma wieżami więc chyba spiderman na kolanach z pełnymi ustami 2 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Wielkie dzieki @Shen Dark Souls Remastered Tam sie teraz wybieram 3 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 2 minuty temu, MEVEK napisał(a): Wielkie dzieki @Shen Dark Souls Remastered Tam sie teraz wybieram Przekreciles te schody co są na screenie wiecej niz raz? Tam jest ukryte ognisko i boss Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Godzinę temu, Shen napisał(a): Przekreciles te schody co są na screenie wiecej niz raz? Tam jest ukryte ognisko i boss To chyba nie te schody/winda, z ukrytym pomieszczeniem i bossem to te schody koło sali z obrazem, takie mniejsze do obkręcania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi