Opublikowano 30 lipca 202430 lip Tak ale nie umiem otworzyc przejscia. Spoiler Posag musi sie ruszyc Chyba gestu czy czegos mi brakuje.
Opublikowano 30 lipca 202430 lip 4 minuty temu, MEVEK napisał(a): Tak ale nie umiem otworzyc przejscia. Pokaż ukrytą zawartość Posag musi sie ruszyc Chyba gestu czy czegos mi brakuje. Chcesz rozwiązanie ?
Opublikowano 30 lipca 202430 lip 23 minuty temu, Szermac napisał(a): To chyba nie te schody/winda, z ukrytym pomieszczeniem i bossem to te schody koło sali z obrazem, takie mniejsze do obkręcania To te z wejsciem do Gwyndolin
Opublikowano 2 sierpnia 20242 sie AC Mirage (PS5) Miejscówki poza Bagdadem mocno przypominają mi klimatem Origins
Opublikowano 2 sierpnia 20242 sie 7 godzin temu, Paolo1986 napisał(a): Miejscówki poza Bagdadem mocno przypominają mi klimatem Origins Ciekawe czemu?
Opublikowano 2 sierpnia 20242 sie Wredny na pewno będzie wiedział Spoiler Pomimo, że pewnie zagra w to najwcześniej na emeryturze
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Screeny takie głupkowate ale podoba mi się w Cyberpunku, że nawet takie bzdety jak jakieś palety wyglądają jak prawdziwe, oczywiście przy odpowiednim oświetleniu.
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie W pierwszym momencie myślałem że to twoje foty z roboty na rozładunku tira
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie 6 godzin temu, oFi napisał(a): W pierwszym momencie myślałem że to twoje foty z roboty na rozładunku tira Tak, idzie się pomylić, kiedyś na YT mi wskoczyła miniaturka z filmu z Cyberka i na początku myślałem, że to prawdziwe zdjęcie, mniej wiecej podobna sytuacja.
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie 4 hours ago, Pupcio said: Powrót po roku do rezydentowej wioski co tu takie mleko albo gamma na 100%
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie 24 minuty temu, Czoperrr napisał(a): co tu takie mleko albo gamma na 100% Nie wiem właśnie, za każdym razem jak wrzucam steamowe screeny to tak to wygląda na forumku
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Nie wiem właśnie, za każdym razem jak wrzucam steamowe screeny to tak to wygląda na forumku Ale jak grasz to jest normalnie czy tak samo wygląda?
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie 6 minut temu, Ukukuki napisał(a): Ale jak grasz to jest normalnie czy tak samo wygląda? Wygląda podobnie jak tutaj gdy klikniesz w dany screen bo bez tego forum robi gówno rozmazane. Mleka i innych dziwnych rzeczy tam nie widze ale na tym już się nie znam więc nawet nie wiem o co czoperowi chodziło bo chyba nie o tę mgłe
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie 8 minut temu, Pupcio napisał(a): Wygląda podobnie jak tutaj gdy klikniesz w dany screen bo bez tego forum robi gówno rozmazane. Mleka i innych dziwnych rzeczy tam nie widze ale na tym już się nie znam więc nawet nie wiem o co czoperowi chodziło bo chyba nie o tę mgłe Masz windowsa 11?
Opublikowano 6 sierpnia 20246 sie 22 minuty temu, Pupcio napisał(a): 10ka Na 10 jest problem z HDR, nie każda gra dobrze z tym działa. Wyłącz go w grze i nie powinno być takiego mleka.