Opublikowano 7 września 20247 wrz Nowy SackBoy znaczy Astro Bocik Resztę wrzuciłem w spoiler bo jednak może psuć komuś eksploracje Spoiler
Opublikowano 9 września 20249 wrz Warhammer 40K: Space Marine 2 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Opublikowano 12 września 202412 wrz To już ostatnia moja porcja zrzutów ze Stellar Blade. Wspaniała to była przygoda…
Opublikowano 12 września 202412 wrz Godzinę temu, HenrykIggO napisał(a): Zagadałeś do niej po wszystkim?
Opublikowano 12 września 202412 wrz 8 minut temu, Square napisał(a): Zagadałeś do niej po wszystkim? Nie. Spoiler Poza tym w jaki sposób, skoro przygniótł ją gruz?
Opublikowano 12 września 202412 wrz Można do niej zagadać na koniec. W drugim albo dopiero w trzecim przejściu wyczaiłem. Jak wchodzi ten kawałek coś pięknego.
Opublikowano 14 września 202414 wrz Dorzucę jeszcze kilka screenów z najnowszego Ratcheta. Cudnie kolorowa gierka i miodna rozwałka
Opublikowano 15 września 202415 wrz Fajną dupą można grać nie tylko w Evce. Jako że stworzyłem sobie ładną dziuńkę, to wróciłem do SF6 dokończyć aktywności niedokończone, za naciułane tygodniami punkty w końcu kupiłem jakieś sensowne ciuchy, myślę "spoko, można trochę pomłócić w story i w hubie aby podbić rangę wyższą kiż Iron heh". Ale patrzę i co widzę? Dziącha mi sama lezie w lewo! Lewa gałka pada do wyczyszczenia tudzież do wymiany. Przy tak precyzyjnych ruchach jak w SF6 granie na zjebanym padzie jest bez sensu. Spróbowałem w "chińczyka" - to samo, skręca w lewo co chwila. Też nie będzie grania. Jedyna gra jaka ma sens w najbliższym czasie zanim ogarnę pada to Vampire Survivors. Na ekranie KungFu Panda!
Opublikowano 17 września 202417 wrz Dragons Dogma 2 Powrót po przerwie jeszcze lepszy niż na premierę
Opublikowano 18 września 202418 wrz Seven Kingdoms II HD Gra nic się nie zestarzała od czasu jak grałem w nią ponad 20 lat temu
Opublikowano 19 września 202419 wrz Ogrywania staroci ciąg dalszy, czyli DD Dark Arisen na PC, bez modów. Niestety, tryb foto tutaj ssie, a pionki zawsze się w kadr wpierdzielają. Więc tylko moja postać.
Opublikowano 20 września 202420 wrz A ja odkopałem sobie.. Immortals Fenyx Rising. Tym razem na PS5 bo zrobiłem update i zacząłem przygodę od nowa. Gra się nadal super, teraz w trybie wydajności. Tak jak poprzednio na PS4 tak nadal jestem zachwycony, skillowością, zagadkami, narracją. No udała się ta gra Ubisoftowi, była i nadal jest jedną z moich ulubionych. Jedyny minus to taki że na PS5 nie mogę normalnie grać bo.. zjebał mi się pad i czekam na nowy. W międzyczasie ogrywam sobie dlc na PS4 bo dodatki są sporym wyzwaniem.
Opublikowano 20 września 202420 wrz Miło wspominam przygodę z FenyxGrę można wyrwać obecnie za psi grosz, a naprawdę warto. Jedna z lepszych gier Ubisoftu z ostatnich lat. Dużo humoru, przyjemna walka, sporo eksploracji i wymyślnych zagadek środowiskowych (niełatwych).
Opublikowano 20 września 202420 wrz Hardkorowe wyzwania to tak naprawdę są w Dlc New Gods. Tam nawet triale oznaczone jako Easy to poziom Hard z podstawki. Ale grę uwielbiam, momentami jest skillowa jak Battletoads na pegazusie co jest oczywiście na plus.