Opublikowano 23 września 202423 wrz Bloodborne Screeny zrobione gdzieś z rok temu gdy odswiezalem sobie grę. Wiem, że to jest taka podróż do bazowego PS4 ale chciałem przypomnieć o tej cudownej grze wciąż mając nadzieję na jakiś remake na PC/PS5.
Opublikowano 27 września 202427 wrz Dragons Dogma 2 to przede wszystkim eksploracja i piękne widoczki. Reszta hmmm... powiedzmy do przełkniecia bez zbytniego przepijania. Generalnie jest zabawa.
Opublikowano 28 września 202428 wrz Immortals Fenyx Rising. Przechodzę drugi raz, tym razem na PS5. Gierka nadal 10/10 zwłaszcza za mechanikę walki i setting. Jak się uważnie zwraca uwagę na fabułę, dialogi to da się wyłapać sporo nawiązań do innych gier Ubi, min Assassin's Creed.
Opublikowano 29 września 202429 wrz Pamiętaj aby dzień święty święcić Spoiler Edytowane 29 września 202429 wrz przez wojtas011
Opublikowano 29 września 202429 wrz Zelda Echa Mądrości Motywy z przewróconymi planszami są mega fajne bo łączą platforming z wykorzystywaniem echoes, które posiadamy
Opublikowano 30 września 202430 wrz Jesień kocyk i NFSWysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 października 20241 paź Ruszyłem kupkę wstydu Final fantasy 16 Kupione na premierę ale wtedy coś innego było na tapecie Spoiler Edytowane 1 października 20241 paź przez Plackus
Opublikowano 2 października 20242 paź Zmodowane GT4 wersji USA z dodanym m. in. analogowym gazem i hamulcem pod R2/L2 i odblokowaną „pływającą” kamerą przez co nie ma już tego efektu sztywności i jeszcze z kilkoma bajerami. Gra się bajecznie. Można nawet sobie odpalic kamerę z wnętrza auta. Edytowane 2 października 20242 paź przez tlas
Opublikowano 2 października 20242 paź Drewniany, ale niezwykle klimatyczny souls-like, zrobiony przez trzech gości z Czarnogóry - Bleak: Faith Forsaken.
Opublikowano 3 października 20243 paź 6 hours ago, Wredny said: Drewniany, ale niezwykle klimatyczny souls-like, zrobiony przez trzech gości z Czarnogóry - Bleak: Faith Forsaken. To ta gra z kradzionymi z soulsow animacjami?
Opublikowano 4 października 20244 paź Szkoda że jednak nie zrobili tu trybu foto. Tytułu chyba pisać nie trzeba.
Opublikowano 5 października 20245 paź Z życia grzybiarza (Mushroom Season) Wyprawa do dziadka Mariana, dał mi swój samochód, twierdzi ze to perełka
Opublikowano 7 października 20247 paź @Labtec kochany Panie a ta piękna gra ma wsparcie dla kontrolerów?
Opublikowano 7 października 20247 paź 13 hours ago, Krzysztof93 said: @Labtec kochany Panie a ta piękna gra ma wsparcie dla kontrolerów? Nie , może kiedyś bo to early access