Szermac 2 744 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Szermac trick z twarzą w ścianie? Tak jest Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października (edytowane) Kingdom Come: Deliverance (PS5) Poproszę więcej takich qestów w drugiej części Edytowane 8 października przez Paolo1986 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tjery 1 237 Opublikowano 10 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 października SH2 10 5 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października (edytowane) Takie fotoksiażki to się chowa w spoiler Edytowane 10 października przez Plackus Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 32 minuty temu, Plackus napisał(a): Takie fotoksiażki to się chowa w spoiler Zacząłem klikać wklej i tak jakoś wyszło trochę dużo :d Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 4 godziny temu, tjery napisał(a): Zacząłem klikać wklej i tak jakoś wyszło trochę dużo :d Ja tam uważam, że to już poziom AW2. Chociaż oczywiście odejmując mimikę twarzy i modele postaci, które są nieco słabsze. Zewnętrze Lakeview wygląda chyba najlepiej, orgia dla oczu. 9 minut temu, Pupcio napisał(a): Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika Bloobery przyzwoicie to ogarnęły, w sumie są lokacje, gdzie działa naprawdę powyżej średniej UE5 i bez stuttera, najgorzej jest pomiędzy schodami, typowe zjebaństwo Unreala, w tle się coś ładuje i gubi xD. Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października (edytowane) 7 godzin temu, Pupcio napisał(a): Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika No wygląda naprawdę dobrze, w ruchu też. A do tego te screeny i tak nie wyglądają tak dobrze jak na żywo, bo gram z HDR, po zrobieniu screena i konwersji na SDR trochę się jebią poziomy jasności, czerni i kolorów. Na żywo jest jeszcze o wiele naturalniej. Edytowane 10 października przez tjery Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Wiadomo co, z wersji PS5 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Kingdom Come Deliverance (PS5) Spoiler 1 Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5? Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Teraz, Ukukuki napisał(a): Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5? Nie, to wersja z PS4 Pro 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 25 minut temu, Ukukuki napisał(a): Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5? Niestety nie. Ale można to wybaczyć, bo gra się świetnie. Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października (edytowane) It takes Two (PS5) Fajne toto, choć momentami niełatwe Edytowane 17 października przez Paolo1986 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Kingdom Come Deliverance (PC) 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października 14 minut temu, PiotrekP napisał(a): Kingdom Come Deliverance (PC) Czyli skończyłeś w końcu Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października @Paolo1986 3 razy porzucałem ten tytuł, ale w końcu dobrnąłem do końca. Teraz też mi się dlc z Ptaszkiem aktywowało dopiero, mam znaleźć coś dla niego. 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października @PiotrekPjeśli dopiero teraz aktywowałeś to DLC, to najprawdopodobniej Spoiler Pominiesz część questów. Na zdobyciu naszyjnika się skończy. Ja tak miałem i cofnąłem się do zapisu sprzed wejścia do Wranika. Pogadaj wtedy z Ptaszkiem w Ratajach i zwróć uwagę na quest "Czułe słówka". W ostatnim queście można uśmiać się nie mniej niż podczas Spoiler Picia z księdzem Bogutą Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Sleeping Dogs, takie lepsze GTA. Brak kontynuacji ze strony Square Enix to rozbój. 8 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Metaphor: ReFantazio (PC) a tu spojlery do 2 dungeona max Spoiler Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Kompletny Wiesław 3 (PS5 oczywiście) 9 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Kingdom Come Deliverence (PC) Fotki robione Anselem. 1 Cytuj
Masamune 153 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Ode mnie krótka zajawka z błękitnych przestworzy. Niestety szorta mi zrobiło z tego. 1 Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Też wróciłem do Henryczka 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi