Opublikowano 8 października 20248 paź 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a): @Szermac trick z twarzą w ścianie? Tak jest
Opublikowano 8 października 20248 paź Kingdom Come: Deliverance (PS5) Poproszę więcej takich qestów w drugiej części Edytowane 8 października 20248 paź przez Paolo1986
Opublikowano 10 października 202410 paź Takie fotoksiażki to się chowa w spoiler Edytowane 10 października 202410 paź przez Plackus
Opublikowano 10 października 202410 paź 32 minuty temu, Plackus napisał(a): Takie fotoksiażki to się chowa w spoiler Zacząłem klikać wklej i tak jakoś wyszło trochę dużo :d
Opublikowano 10 października 202410 paź Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika
Opublikowano 10 października 202410 paź 4 godziny temu, tjery napisał(a): Zacząłem klikać wklej i tak jakoś wyszło trochę dużo :d Ja tam uważam, że to już poziom AW2. Chociaż oczywiście odejmując mimikę twarzy i modele postaci, które są nieco słabsze. Zewnętrze Lakeview wygląda chyba najlepiej, orgia dla oczu. 9 minut temu, Pupcio napisał(a): Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika Bloobery przyzwoicie to ogarnęły, w sumie są lokacje, gdzie działa naprawdę powyżej średniej UE5 i bez stuttera, najgorzej jest pomiędzy schodami, typowe zjebaństwo Unreala, w tle się coś ładuje i gubi xD.
Opublikowano 10 października 202410 paź 7 godzin temu, Pupcio napisał(a): Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika No wygląda naprawdę dobrze, w ruchu też. A do tego te screeny i tak nie wyglądają tak dobrze jak na żywo, bo gram z HDR, po zrobieniu screena i konwersji na SDR trochę się jebią poziomy jasności, czerni i kolorów. Na żywo jest jeszcze o wiele naturalniej. Edytowane 10 października 202410 paź przez tjery
Opublikowano 14 października 202414 paź Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5?
Opublikowano 14 października 202414 paź Teraz, Ukukuki napisał(a): Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5? Nie, to wersja z PS4 Pro
Opublikowano 14 października 202414 paź 25 minut temu, Ukukuki napisał(a): Kurde słabo to strasznie na Sonce wygląda. Nie było łatki pod PS5? Niestety nie. Ale można to wybaczyć, bo gra się świetnie.
Opublikowano 17 października 202417 paź It takes Two (PS5) Fajne toto, choć momentami niełatwe Edytowane 17 października 202417 paź przez Paolo1986
Opublikowano 20 października 202420 paź 14 minut temu, PiotrekP napisał(a): Kingdom Come Deliverance (PC) Czyli skończyłeś w końcu
Opublikowano 20 października 202420 paź @Paolo1986 3 razy porzucałem ten tytuł, ale w końcu dobrnąłem do końca. Teraz też mi się dlc z Ptaszkiem aktywowało dopiero, mam znaleźć coś dla niego.
Opublikowano 20 października 202420 paź @PiotrekPjeśli dopiero teraz aktywowałeś to DLC, to najprawdopodobniej Spoiler Pominiesz część questów. Na zdobyciu naszyjnika się skończy. Ja tak miałem i cofnąłem się do zapisu sprzed wejścia do Wranika. Pogadaj wtedy z Ptaszkiem w Ratajach i zwróć uwagę na quest "Czułe słówka". W ostatnim queście można uśmiać się nie mniej niż podczas Spoiler Picia z księdzem Bogutą
Opublikowano 20 października 202420 paź Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sleeping Dogs, takie lepsze GTA. Brak kontynuacji ze strony Square Enix to rozbój.
Opublikowano 21 października 202421 paź Metaphor: ReFantazio (PC) a tu spojlery do 2 dungeona max Spoiler
Opublikowano 24 października 202424 paź Ode mnie krótka zajawka z błękitnych przestworzy. Niestety szorta mi zrobiło z tego.