Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, tjery napisał(a):

Zacząłem klikać wklej i tak jakoś wyszło trochę dużo :d

Ja tam uważam, że to już poziom AW2. Chociaż oczywiście odejmując mimikę twarzy i modele postaci, które są nieco słabsze. Zewnętrze Lakeview wygląda chyba najlepiej, orgia dla oczu. 

9 minut temu, Pupcio napisał(a):

Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika :)

Bloobery przyzwoicie to ogarnęły, w sumie są lokacje, gdzie działa naprawdę powyżej średniej UE5 i bez stuttera, najgorzej jest pomiędzy schodami, typowe zjebaństwo Unreala, w tle się coś ładuje i gubi xD. 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Na statycznych ujęciach unrealek mocno robi ale i tak c0rwa nienawidze tego silnika

No wygląda naprawdę dobrze, w ruchu też. A do tego te screeny i tak nie wyglądają tak dobrze jak na żywo, bo gram z HDR, po zrobieniu screena i konwersji na SDR trochę się jebią poziomy jasności, czerni i kolorów. Na żywo jest jeszcze o wiele naturalniej.

Edytowane przez tjery
Opublikowano

@PiotrekPjeśli dopiero teraz aktywowałeś to DLC, to najprawdopodobniej 

Spoiler

Pominiesz część questów. Na zdobyciu naszyjnika się skończy. Ja tak miałem i cofnąłem się do zapisu sprzed wejścia do Wranika. Pogadaj wtedy z Ptaszkiem w Ratajach i zwróć uwagę na quest "Czułe słówka". 

W ostatnim queście można uśmiać się nie mniej niż podczas

Spoiler

Picia z księdzem Bogutą:)