Opublikowano 7 grudnia 20247 gru To samo co wyżej, ale z kąkuterka dżenyfer. twierdzi że jest najlepszą czarodziejką w uniwersum. 15 minut ciskała jakimiś błyskawicami w stwora i zabrała mu 1/10 paska życia. Gerwalt miał już dość tej żenady, rzucił raz Igni i nie było co zbierać. Niestety, nie z dżenyfer Mój stary to fanatyk wędkarstwa Tak pachnie, że cały pancerz do prania I coś ładnego na koniec
Opublikowano 7 grudnia 20247 gru Elder Scrolls Online. Gram bo yebańce tyle pododawali rzeczy że nie ma czegoś takiego jak nuda! Zdobyłem ciekawego psiaka w grze, w sumie to tylko raz mi wcześniej gdzieś mignął u jakiegoś gracza. Wpadłem na jego trop czytając jakąś kartkę w obozie łowców. Aby zdobyć piesia, musiałem pobawić się w tropiciela niemilców, czytać uważnie wskazówki, ubić bossa z przydupasami w portalu i przeszukać okolicę aby czworonoga przygarnąć. W sumie zeszło mi prawie 2h na ekploracji ale warto było się postarać. Bog Dog jest brzydki ale jednocześnie słitaśny, troszę jak barsumski żabo-pies "Woola" z filmu John Carter.
Opublikowano 10 grudnia 202410 gru 2 godziny temu, Daffy napisał(a): Indiana Jones Niezłe kukły w tej grze Chciałem dać fotkę z muzeum figur woskowych ale widzę że tam można się nabrać.
Opublikowano 11 grudnia 202411 gru Avatar (PS5) Na screenach ta gra wygląda brzydziej niż podczas grania
Opublikowano 12 grudnia 202412 gru W dniu 8.12.2024 o 15:56, MEVEK napisał(a): Stęskniłem sie za ta dwójka Pokaż ukrytą zawartość Jedziemy dalej z tematem... ...trzeba przezyc to ponownie Zauwazylem tez ze jest wersja remastered za 10€. Oplaca sie brac?
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru @Paolo1986 No i prawidłowo w ostatnim screenie. Spoiler Z dżenyfer to tylko krzyki, fochy, puste miski, wszędzie jakieś konie z rogami na łbie i poniszczone meble.
Opublikowano 14 grudnia 202414 gru Outer Worlds fajnie się prezentuje na mniejszym ekranie Edytowane 14 grudnia 202414 gru przez SnoD
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Śliczny jest chwilami ten Stellar Blade. Zamiast grać, to co chwila się zatrzymujesz, żeby podziwiać widoczki. Lokacje i krajobrazy też nawet ładne. A tak serio, super gierka, fajna stylistycznie, nawet jeśli dość płytka. Polecam mocno. Buźka, pa. Spoiler
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Tego stellara to chyba drugi raz łyknę jak wyjdzie na pc. Dla top co w tym roku ograłem.