drozdu7 2 912 Opublikowano sobota o 18:55 Opublikowano sobota o 18:55 No ale grzany temat jest teraz HL3 strasznie xd bo zlewa się idealnie z tymi plotkami o nowym sprzęcie od Valve ;)) Cytuj
KrYcHu_89 2 413 Opublikowano sobota o 18:57 Opublikowano sobota o 18:57 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): No ale grzany temat jest teraz HL3 strasznie xd bo zlewa się idealnie z tymi plotkami o nowym sprzęcie od Valve ;)) Alyx od zapowiedzi do premiery to były 4 miechy, dużo czasu nie potrzebują na taką bombę + nowa maszynka. Indexów pod Alyx mimo niszy sprzedali sporo. Ja najbardziej uwierzyłem w release tegoroczny po życzeniach sylwestrowych od Gmana, to nie był fake. Cytuj
Dud.ek 2 063 Opublikowano sobota o 19:27 Opublikowano sobota o 19:27 (edytowane) 47 minut temu, drozdu7 napisał(a): Na czym grane? Mam na XSX ale w sumie pamiętam że bardzo podobało mi się na Steam Decku (tam chyba na maxa można wszystko ustawić). Śmieszne, Half Life 2 to życiowa topka ale dodatków nigdy nie ograłem ;)) Gram na Steam Decku. Ustawienia na max, wentylatora nawet nie słychać, na chillu można grać 3-4h na jednym ładowaniu. Ragnarok zjadał baterie w ok 1h☠️ Żeby nie było off topa to wkręciłem się w Robloxowe Fisch game. Gram na przemian na telefonie i xboxie. Fajne, żeby na chwilę odskoczyć od obecnych problemów i spędzić czas z synem. Nasz pierwszy Megalodon Edytowane sobota o 19:33 przez Dud.ek Cytuj
MEVEK 3 635 Opublikowano sobota o 23:48 Opublikowano sobota o 23:48 Nowy rok, nowe przejscie TLoU Spoiler Upominacie sie to ukrywam ale badzmy powazni - to gra z 2013 roku 3 Cytuj
Boomcio 4 201 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W dniu 5.01.2025 o 00:48, MEVEK napisał(a): Nowy rok, nowe przejscie Mordko, dej to w spojler. Cytuj
Pupcio 18 779 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Capgods na co wy czekacie sc0rwensyny? 1 1 Cytuj
MEVEK 3 635 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ja na Veronice i oby to bylo to Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Indiana Jones na Series X. Trochę kusiło żeby delikatnie poprawić niektóre skriny w Photoshopie, ale już zostawiłem tylko samo kadrowanie, żeby nie było widać elementów interfejsu. Szkoda, że w grze nie ma trybu foto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi