Bzduras 13 066 Opublikowano sobota o 17:26 Opublikowano sobota o 17:26 Bardzo dobra gierka ze świetnym systemem walki. Szkoda, że nie złapała większej publiczności, bo możliwości skasowania ryjców dresiarzy jest naprawdę sporo i gdy już się wie co można robić z przeciwnikami to naprawdę fajnie to wchodzi. 1 Cytuj
Plugawy 3 753 Opublikowano sobota o 17:39 Opublikowano sobota o 17:39 Jest tak jak piszesz. Mamy tu bardzo dużą interakcje z otoczeniem i przedmiotami jakiej ciężko szukać w innych chodzonych bijatykach. A właśnie interakcje bardzo sobie cenię no i te teksty, ale to już wiadomo, że robią robotę. Do tego mamy niezły przekrój patusów do obicia, włącznie z gośćmi w czerwonych butach i skórzanej kurtce XD Levele są dosyć długie co nie każdemu może przypasić bo w razie porażki sporo jest do powtórzenia, ale ja na to akurat nie narzekałem. 1 Cytuj
MEVEK 3 671 Opublikowano niedziela o 13:29 Opublikowano niedziela o 13:29 Bramble: The Mountain King Delikatne spoilery aby nieco urozmaicić urok gameplayu oraz dodać nieco grozy. Śmiało klikać Spoiler 1 1 Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano niedziela o 13:31 Opublikowano niedziela o 13:31 Bramble jest świetne 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 441 Opublikowano niedziela o 19:10 Opublikowano niedziela o 19:10 PoE2 - fajna gierka, lecę drugi raz. Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano poniedziałek o 21:20 Opublikowano poniedziałek o 21:20 FRAN BOW - piękny mix Sanitarium z Alicją w Krainie Czarów 1 Cytuj
MEVEK 3 671 Opublikowano wtorek o 08:50 Opublikowano wtorek o 08:50 Nie wiem czemuz ale dziewcze przypomina mi Velme ze Scooby Doo Podoba mi sie stylistyka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi