Opublikowano 20 marca20 mar Nie jestem za dobry w screeny. Te są robione na Steam Decku i to są screenshoty, nie photo mode. Na ekranie konsoli Ghost of Tsushima wygląda bosko
Opublikowano 20 marca20 mar Xenoblade Chronicles X Raptem początek gry. O dziwo screeny wypadają gorzej, niż właściwa gra w ruchu. Ale i tak całość prezentuje się znacznie lepiej od rozmazanej brei poprzednich XBC.
Opublikowano 23 marca23 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BLOODBORNE (PS5Pro) Dokładnie 10 lat temu zstąpił mesjasz
Opublikowano 24 marca24 mar 7 godzin temu, Szermac napisał(a): BLOODBORNE (PS5Pro) Dokładnie 10 lat temu zstąpił mesjasz
Opublikowano 24 marca24 mar 3 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): kyrje elejson co to jest Widok z drzewa początku
Opublikowano 24 marca24 mar 2 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Widok z drzewa początku Panie kochany ale tu jest coś popsute
Opublikowano 24 marca24 mar Chwilowo być może tak, przez oświetlenie. W każdym razie pokazuję rzeczywisty obraz.
Opublikowano 24 marca24 mar 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Chwilowo być może tak, przez oświetlenie. W każdym razie pokazuję rzeczywisty obraz. Jak byś nie podał platformy to pomyślałbym, że to wersja na znicza
Opublikowano 25 marca25 mar Elder Scrolls Online Monotematycznie jak to zwykle u mnie. Jak już gram w coś, to przeważnie "do porzygu". Wcześniej w SnowRunnera, teraz znów zajawka na ESO. Co następne? Pewnie MH Wilds bo ledwo zaczęty a grać się chce
Opublikowano 25 marca25 mar Brawo, tak trzeba grać a nie 100 gier zaczętych i nic nie skończone. Snowrunnera sobie odpalę czasami po pracy, cały czas Michigan, nawet nie zacząłem jeszcze Alaski a gram w to chyba drugi rok Jakieś losowe screeny, żałuję że nie zrobiłem więcej w Scornie bo bardzo ładna gierka w bonusie Yasuke Spoiler
Opublikowano 28 marca28 mar Space Marine 2. Screeny ze Steam Decka, ustawienia wszystko na low, a i tak gra wygląda niesamowicie.