Paolo de Vesir 9 688 Opublikowano piątek o 14:58 Opublikowano piątek o 14:58 34 minuty temu, Moldar napisał(a): Dragon Age na czym o jest odpalone, bo wygląda WYJEBIŚCIE? Cytuj
SnoD 2 480 Opublikowano sobota o 18:11 Opublikowano sobota o 18:11 W dniu 25.03.2025 o 22:54, Chewie napisał(a): Brawo, tak trzeba grać a nie 100 gier zaczętych i nic nie skończone. Snowrunnera sobie odpalę czasami po pracy, cały czas Michigan, nawet nie zacząłem jeszcze Alaski a gram w to chyba drugi rok Jakieś losowe screeny, żałuję że nie zrobiłem więcej w Scornie bo bardzo ładna gierka w bonusie Yasuke Ukryj zawartość Scorn moim zdaniem mocno niedoceniona gierka - te puzzle środowiskowe to jest w większości kocioł we łbie Cytuj
PiotrekP 2 182 Opublikowano sobota o 19:50 Opublikowano sobota o 19:50 @Moldar jakieś suwaczki poszły w ruch, czy to goły tryb foto i tylko ostrość? Cytuj
Moldar 2 337 Opublikowano wczoraj o 00:04 Opublikowano wczoraj o 00:04 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a): @Moldar jakieś suwaczki poszły w ruch, czy to goły tryb foto i tylko ostrość? U mnie zawsze suwaczki używane, jak i Lightroom. Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Fallout 3 Ps3 Zero potrzeb 1 1 Cytuj
suteq 386 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Kurde, w sumie wpadło mi do głowy że może bym strzelił platyne na ps3 ale tam są te odpierdolki z zapisem gry xDD Cytuj
Wredny 10 131 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, oFi napisał(a): Fallout 3 Ps3 Zero potrzeb Poczekaj, aż Ci save urośnie do dwucyfrowej liczby MB to będziesz miał potrzeby 42 minuty temu, suteq napisał(a): Kurde, w sumie wpadło mi do głowy że może bym strzelił platyne na ps3 ale tam są te odpierdolki z zapisem gry xDD Nie polecam - mam wbite 100%, ale jak sobie przypomnę z czym walczyłem to sam nie wiem, jak to wytrzymałem. Jak masz opcję to we wstecznej na XSX można ograć w 4K/60fps. Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 13 minut temu, Wredny napisał(a): Poczekaj, aż Ci save urośnie do dwucyfrowej liczby MB to będziesz miał potrzeby Nie polecam - mam wbite 100%, ale jak sobie przypomnę z czym walczyłem to sam nie wiem, jak to wytrzymałem. Jak masz opcję to we wstecznej na XSX można ograć w 4K/60fps. Narazie jest znośnie. Mam nadzieje, że mnie ten problem ominie. Według reedita i ludzi na psnprofiles goty edition w ostatnich wersjach płytowych ma załatany ten problem. Godzinę temu, suteq napisał(a): Kurde, w sumie wpadło mi do głowy że może bym strzelił platyne na ps3 ale tam są te odpierdolki z zapisem gry xDD Problemem może być to, że jesli masz już jakiś długi zapis i nie robiłeś misji według "sztuki guide'a" to będziesz musiał odpalać od początku wszystko. Jest dużo questów missable lub po prostu nie da się ich aktywować jak coś złego zrobiłes w świecie i ktoś kto miał Ci dać qusta będzie nastawiony do Ciebie "Hostile". Cytuj
suteq 386 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, Wredny napisał(a): Nie polecam - mam wbite 100%, ale jak sobie przypomnę z czym walczyłem to sam nie wiem, jak to wytrzymałem. Jak masz opcję to we wstecznej na XSX można ograć w 4K/60fps. Mam calaka w podstawce na PC jak jeszcze było Games for Windows Live oraz na X360. Chciałem dołożyć platynę do kompletu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi