Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 25.03.2025 o 22:54, Chewie napisał(a):

Brawo, tak trzeba grać a nie 100 gier zaczętych i nic nie skończone. Snowrunnera sobie odpalę czasami po pracy, cały czas Michigan, nawet nie zacząłem jeszcze Alaski a gram w to chyba drugi rok :potter:

Jakieś losowe screeny, żałuję że nie zrobiłem więcej w Scornie bo bardzo ładna gierka

1Q0R4j3.jpeg

98WhjtV.jpeg

6pdai7J.jpeg

MIZe1p6.jpeg

w bonusie Yasuke

Ukryj zawartość

7xx5soJ.jpeg

Scorn moim zdaniem mocno niedoceniona gierka - te puzzle środowiskowe to jest w większości kocioł we łbie :)

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał(a):

Fallout 3

Ps3

Zero potrzeb 

Poczekaj, aż Ci save urośnie do dwucyfrowej liczby MB to będziesz miał potrzeby :reggie:

42 minuty temu, suteq napisał(a):

Kurde, w sumie wpadło mi do głowy że może bym strzelił platyne na ps3 ale tam są te odpierdolki z zapisem gry xDD

Nie polecam - mam wbite 100%, ale jak sobie przypomnę z czym walczyłem to sam nie wiem, jak to wytrzymałem.
Jak masz opcję to we wstecznej na XSX można ograć w 4K/60fps.

Opublikowano
13 minut temu, Wredny napisał(a):

Poczekaj, aż Ci save urośnie do dwucyfrowej liczby MB to będziesz miał potrzeby :reggie:

Nie polecam - mam wbite 100%, ale jak sobie przypomnę z czym walczyłem to sam nie wiem, jak to wytrzymałem.

Narazie jest znośnie. Mam nadzieje, że mnie ten problem ominie. Według reedita i ludzi na psnprofiles goty edition w ostatnich wersjach płytowych ma załatany ten problem.

Godzinę temu, suteq napisał(a):

Kurde, w sumie wpadło mi do głowy że może bym strzelił platyne na ps3 ale tam są te odpierdolki z zapisem gry xDD

Problemem może być to, że jesli masz już jakiś długi zapis i nie robiłeś misji według "sztuki guide'a" to będziesz musiał odpalać od początku wszystko. Jest dużo questów missable lub po prostu nie da się ich aktywować jak coś złego zrobiłes w świecie i ktoś kto miał Ci dać qusta będzie nastawiony do Ciebie "Hostile".

Opublikowano
9 godzin temu, Wredny napisał(a):

Mam calaka w podstawce na PC jak jeszcze było Games for Windows Live oraz na X360. Chciałem dołożyć platynę do kompletu. :)