Gość mate5 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) Kolejny temat w graczpospolitej, jak ekscytujące. Wrzucamy screeny (lub zdjęcia ekranów telewizorów) tego w co aktualnie gramy, takie "w co aktualnie grasz" ale dla wszystkich platform i trzeba wstawić swój obrazek, ewentualnie z opisem. Proponuję taki schemat: <tytuł> <obrazek> <komentarz> No to zaczynam: EU3: DW Pykam sobie, a tu otomani kontrolują prowincję nad morzem bałtyckim :o Temat może być dla biednych użytkowników alternatywą dla zakupów growych, a także dla ludzi którzy też grają w gry, a nie tylko je kupują. Edytowane 28 stycznia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Foruming Extreme Pochlania tyle czasu i jest takie uzależniające ze na inne gierki nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Diablo III Wkręciłem się na nowo. A w ogóle któryś patch wprowadził rozdziałkę 2720 x 1528, ale mam w monitorze jedynie Full HD i gra scaluje się do FHD, mimo, że odpalona jest w większej rozdziałce. No i przy większych zadymach potrafi wtedy chrupnąć. Edytowane 29 stycznia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Imperialism II: The Age of Exploration Naszła mnie ochota na jakąś grę strategiczną, która nie będzie aż tak bardzo skomplikowana (EU kurde odpuszczam ciągle, bo nie mam czasu się nauczyć grać ;/) i będzie miała ciekawy system odkrywania, kolonizowania itp. Edytowane 29 stycznia 2015 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Heroes of Might and Magic III wersja z hd patchem, jedna z tych gier ktore od zawsze i na zawsze bede mial na dysku, czesto sobie ja odpalam na przemian z Heroes of Might and Magic 2, ktore darze wiekszym sentymentem. Divine Divinity nigdy nie udalo mi sie jej ukonczyc, mam nadzieje za jakis czas ogarne sie z czasem, przysiade i skoncze jak odpale xbox one to wrzuce skriny w co tam aktualnie gram Edytowane 29 stycznia 2015 przez kubson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Dragon Quest V: Hand of Heavenly Bride Superancki, staroszkolny joterpeg, z prostackim systemem walki i jednym z gorszych systemów ekwipunku jaki widziałem w gierkach, ale nadrabiający piękna dwuwymiarową grafiką, klimatem i muzyką. Interfejs wyglada na telefonie jak wygląda, ale jest bardzo funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Heroes of Might and Magic III wersja z hd patchem, jedna z tych gier ktore od zawsze i na zawsze bede mial na dysku, czesto sobie ja odpalam na przemian z Heroes of Might and Magic 2, ktore darze wiekszym sentymentem. Divine Divinity nigdy nie udalo mi sie jej ukonczyc, mam nadzieje za jakis czas ogarne sie z czasem, przysiade i skoncze jak odpale xbox one to wrzuce skriny w co tam aktualnie gram Kurde zazdroszcze Nabite w DD 18 godzin, byłem już naprawde mega daleko, zrobiłem format - oczywiście zachowując sejvy i gierka mi teraz nie działa bo jest info ze wersja nieaktualna czy cos takiego - moze ktos z Was wie co w tej sytuacji zrobic? Bo chcialbym jednak to skonczyc EDYTA zeby nie bylo ze spam Milion gierek do ogrania choćby DA : I na ps4 czy na ps2 kupka gier, ale nie Isaac przyssał znów do ekranu - musze wbic tu platyn Edytowane 29 stycznia 2015 przez Krzysztof Tomczak Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 kup wersje z gog Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 jak zaczniesz teraz grać to do południa będziesz tam gdzie przed formatem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 screen może zawierać istotny istotny spoiler fabularny no nie sądziłem że aż tak mi się spodoba granie w Mario od czasów nesa. pięknie to wygląda z załączonym 3D. został last level. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Nobody masz 3dsa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) jak zaczniesz teraz grać to do południa będziesz tam gdzie przed formatem Gdyby zycie bylo takie piekne i moglbym sobie na to pozwolic, ale niestety i chcialbym jednak skonczyc to co zaczalem na tamtym sejvie zwazywszy ze jednak dobrze mi szlo kup wersje z gog No ale gralem wczesniej wlasnie na steamowej Dobra poszukam kiedys ocb - moze ktos znajdzie sie z tym samym problemem, to moze mi sie uda przejsc ta cudowna gierke Edytowane 29 stycznia 2015 przez Krzysztof Tomczak Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 Nobody masz 3dsa? pożyczony od Bjałego. choć nie wykluczam sprawienie go sobie w przyszłości dla Okaryny i Majory. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 grzybiarz ile trzeba grać by nabić taki paragon O_o? Ja też Diablo 3, wersja na PS3. Próbuję wbić platynkę zanim na dobre wsiąknę w D3 UEE wersja PS3. W tym celu muszę dobić postacią hardcore'ową do 30 levelu, co aktualnie czynię. D3 RoS na PC zostawiam sobie na lato i wakacje 8). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor's Path Grałem w pierwszą część już spory czas temu więc ciężko mi porównać odczucia. Jestem w środku drugiego epizodu, flow jest baaardzo dobry: człowiek się nie blokuje, a jednocześnie nie jest banalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) raven_raven: Nakręciłem kumpla na D3 i w 2 tygodnie mnie wyprzedził. A ja grałem chyba pół roku z kilkoma tygodniami przerwy:/ Czyli dwa-trzy tygodnie ciągłego grania i masz podobny poziom. Screen nieco stary, teraz mam 296 lvl. Widziałem, że czasem się logujesz do Battleneta, dawaj raven gramy, exp się sam nie wbije! Edytowane 30 stycznia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Tęsknię za D3 i wrócę, ale to po sesji, teraz za dużo na głowie, by dać się wciągnąć w grindowanie leveli . Jedyne czego mi szkoda to pierwszy sezon, w którym nie zdążyłem wbić 70 lvl. Oh well. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 The Saboteur Kolorystyka okupowanego Paryża robi gałę szkoda, że słabe strzelanie, "mydelniczy" model jazdy i drętwe ruchy Irlandczyka już nie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) Planescape Torment W poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie "Cóż może zmienić naturę człowieka?" czytam genialne dialogi, spotykam wykręcone indywidua i wykonuje osobliwe zadania. Polecam wszystkim tym, których rozczarowały Mass Effecty, Dragon Age czy inne Fallouty. down: przysiądź, bo gra jest wybitna, co ciekawe po 15 latach nadal prezentuje się świetnie (wymagany widescreen mod). Edytowane 30 stycznia 2015 przez stoodio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Jak miałem dużo czasu gra przeszła jakoś tak obok, a teraz ciężko mi do PC się przysiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Dying Light Akurat trafilem na jeden z wielu easter eggow Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Czekałem na ten dzień od premiery na PSNie i wreszcie mam czas zagrać w ten tytuł: Pierwszy kontakt z tą częścią, ale czuje pogrom w gaciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 http://youtu.be/GhBz-JREtHc Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) Dovakhin w smoczej płytowej zbroi, prawie 100h mi zeszło, żeby odpowiedni poziom kowalstwa mieć. Po prawej koleżanka Edytowane 30 stycznia 2015 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Shadows of the Damned Przechodzę drugi raz po 3 latach przerwy, ah, moje ulubione strzelanie na poprzednią generację. Gif oczywiście własny, zapomniałem o tym lustrze, niezły motyw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi