Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość mastafaker
Opublikowano

Mnie to ciagle zastanawia jakim cudem na Windows Phone jest tyle gier emulowanych w oficjalnym sklepie.

Gość mastafaker
Opublikowano

O dzieki, sam nie wiedzalem jak okreslic ta padaczke zwana Windows Mobile.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

@Krzysztof Tomczak

Nigdy nie rozumiałem czemu większość pececiarzy gra z tymi liczbami z boku ekranu , fps/temp/szybkość taktowań... Przecie to jest brzydkie i przeszkadza w grze.

PS. Prawie każdy użytkownik pclab-a gra z czymś takim , no chyba że idzie ustawić że tylko przy okazji screenów się pojawia.

Edytowane przez SpacierShark123
Gość _Be_
Opublikowano

Wydajesz kupe kasy na PCMR to musisz wiedzieć czy trzyma 60 fpsów 

Gość suteq
Opublikowano

To jest właśnie choroba pcmr. Klateczki, rodziałki, suwaczki ważniejsze niż sam fun z gry. TFU 

Opublikowano (edytowane)

No tak ale fakt czy spadnie ci klatka jedna dwie to nawet podczas rozgrywki specjalnie nie zauważysz a będzięsz patrzył co chwilę na licznik. Tak sobie właśnie wyobrażałem typowych pcmr(sam nim jestem ale klatki mnie chooy obchodzą byle było by płynnie ) gdzie podczas spadku 1-2 klatek wyłącza gre odpala internet i szuka nowych części. Zresztą sam bo sobie widzę że jednak jak głównym sprzętem był x360 to nawet 20klatek w grze mi nie przeszkadzało bo z samej gry czerpałem przyjemność a nie z liczb.

Żeby nie było offtopa:

Full detale + wygładzanie z kosmosu :

99% czasu rogrywki patrzę w ziemie bo 11 fps więcej

1png_sqaqews.png

Nie lubię grać z więcej niż 5 graczami na drużynę bo kilka klatek mniej

2png_sqaqewq.png

Dla screen-ów zmiejszyłem ilość liczb . Pozdrawiam PCMR reszta do piachu.

Edytowane przez SpacierShark123