Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

To jest właśnie choroba pcmr. Klateczki, rodziałki, suwaczki ważniejsze niż sam fun z gry. TFU 

Przykro mi z powodu twojej choroby. Gdzie to złapałeś? Też bym pewnie pluł jadem gdybym na coś takiego cierpiał :/ 

Nie no bez przesady, kto jak gra to nie wiecie. To że do screenów ktoś graphy wyświetla nie znaczy że z tym gra. Ciągle wyświetlony netgraph właściwie jest przydatny tylko w CSie i innych grach online ze względów praktycznych, żeby obserwować czy z nie ma lagów (ping, loss i choke) bo jeśli się zdarzało np podczas meczu czy mixa to zmienialiśmy serwer zamiast narzekać później, że hitów nie rejestruje.

Ale proponował bym ogólnie nie szpecić screenów przeznaczonych do tego tematu cyferkami.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 664,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Wszystko dla plusików na forumku. Moge potwierdzić, Krzysztof Tomczak to konsolowiec z krwi i kości, który się wkur...wił na obecna generacje i zainwestował w mega sprzęt. Tyle.

Opublikowano

Muahaha nareszcie! znalazlem troche czasu, przy okazji nauczylem sie, ze screeny z ps4 mozna zgrywac po prostu na sticka i jak obiecalem wrzucam cos od siebie, zamiast ciagle gadac:

DOOM20160_sqqxens.jpg

Alez ta gra ma ladna grafike i ta dynamika ktora do tego dochodzi. Sztos pierwsza klasa

DOOM20160_sqqxenw.jpg

Edytowane przez okens

Opublikowano

System Shock 2

vcovo6E.jpg

Klimatycznie, nawet gameplayowo wciąż daje radę. Na razie biegam trochę bez celu po tych pomieszczeniach ale jakoś to ogarnę ;)

Opublikowano

O mamuśku, urywa mi to jajca na maksa  :obama:  :obama:

I te stałe 60fps - 0 dropów przy maksymalnych ustawieniach, chyba czas sie przenieść na jakieś forum o PC :D

AI94JBe.jpg

gxf2DEO.jpg

1CNaJIX.jpg

d3hNbap.jpg

CAYiAoA.jpg

lDTEEQm.jpg

Ale Ty grasz w grę, czy patrzysz się tylko na te cyferki w rogu?

Opublikowano

ogthpK1.jpg

Moja ulubiona część wymasterowana :) wersja Super Mario Advance 4

63wpL0V.jpg

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Jak ja nie lubię tego rimejku ze SNESa/GBA. Tylko wersja na NESa.

Opublikowano

DOOM20160_sqqahxq.jpg

DOOM20160_sqqahnh.jpg

Gra bardzo szybko stala sie moim 10/10. Tak sobie czasami podziwiam te widoki i mysle, ze space marine ma tam, w tej samotni na prawde przesrane. Ten klimat jest... niesamowity, szczegolnie, ze towarzyszy temu powiew wiatru, spokoj i pusta przestrzen

Opublikowano

Tu też nie gorsze widoczki. Far Cry 4 na pisi master rejs  :obama:  Głupi laptop za 1,700 polskich złotych radzi sobie lepiej niż konsole. Co te SONY i MS odj...ebało w tej generacji to ja nawet nie  :shotgun:

dc6CYOI.jpg

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

Jak na moje to makabrycznie biednie to wygląda (te drzewa na najbliższym planie :yao: ) i wcale nie odbiega to od tego co widziałem na PS4.

Opublikowano

Równanie jakiegoś, tfu, Far Cry'a do Mesjasza FPS :yao:

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze to nie bylo porownanie. Ot wkleil swoj widoczek. IMO calkiem niezly, nie jest to moze szczyt osiagniec wspolczesnej grafiki i na ps4 nie wyglada to na pewno biedniej ale calosc calkiem spoko. Ok drzewa i podloga na pierszym planie troche jednak ssa.

Edytowane przez okens

Opublikowano

Nie jest ustawione na ultra bo klatki niestety leca. W ruchu wyglada to duzo lepiej i napewno lepiej niz na Xbox One/PS4. Mam porównanie bo przed chwila odpalalem na konsoli. Do tego plynność rozgrywki jest na wiele lepszym poziomie.

Widoczki fajne w szczególności jak ustawi się field of view na maksa, troche zniekształca obraz ale efekt ciekawy.

Kompresja zdjec robi chyba swoje.

fWTL7bv.jpg

WfQoUjr.jpg

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

13707741_1190210817695954_89163386414902

Ależ to sie pięknie prezentuje! 

13726728_1190211024362600_80276616274953

Opublikowano

10 lat i wciąż zachwyca. Daxter, PSP

qCUi7Uk.jpg

Opublikowano

10 lat i wciąż zachwyca. Daxter, PSP

qCUi7Uk.jpg

Jak się ma ta część do poprzednich? PSP dalej leży w szafce więc chętnie bym sprawdził jeżeli bliżej tej części do Jak-a pierwszego , dwójka to jakieś nieporozumienie przez co do trójki nawet nie podchodzę.

Opublikowano

nie jest to strzelanka, jeżeli o to ci chodzi.

bardzo solidny ale i bardzo krótki tytuł. mimo wszystko polecam.

Opublikowano

Fabularnie Dax stoi między jedynką i dwójką. Brzydkie jest tylko miasto, reszta to miód. Bardzo relaksująca gierka i humor świetny.