Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No trochę słabo jeśli na imgura bezpośrednio się nie da wrzucić, to jakiś brak w przeglądarce? Na smartfonach normalnie się wrzuca.

Opublikowano

oczywiscie, ze sie da bezposrednio z przegladarki vitowej wrzucic na imgura 

btw te cykanie fotek na vicie jest tak uposledzone w kompresji, ze tragedia - przeslijcie sobie takiego screena, dajcie go pozniej na kompa i popatrzcie jak wyglada ta fota na ekranie minitora, a jak to sie prezentuje na oledzie na zywo

Opublikowano

oczywiscie, ze sie da bezposrednio z przegladarki vitowej wrzucic na imgura

btw te cykanie fotek na vicie jest tak uposledzone w kompresji, ze tragedia - przeslijcie sobie takiego screena, dajcie go pozniej na kompa i popatrzcie jak wyglada ta fota na ekranie minitora, a jak to sie prezentuje na oledzie na zywo

Próbowałem rzucić ostatnio na imgur.com i się nie dało :frog:
Opublikowano

Ja nie wiem jak ci japońce to zrobili że nawet dzisiaj ta gra wygląda świetnie. A jeśli chodzi o klimat to pory pełne. Będę musiał z kimś grać bo samemu zawału dostanę. Dźwięki sprawiają że z niepokojem zdejmuję słuchawki aby sprawdzić czy to aby na pewno w grze.

0af7fec5f2.jpg

• Plusik 3
Opublikowano

polecam planet robobot, imo lepszy od triple deluxe (szkoda tylko, że nie ma minigierki z king dedede :( ) :)

Planet Robobot jest następny w kolejce, ale znając moje tempo to pewnie najwcześniej jakoś za rok

Opublikowano

16665166_1403677636349270_84489371698407

O tej grze nie da sie zapomnieć, tyle ma w sobie dobrego. Zwykle spojrzenie na polankę z krówkami pastwiącymi sie przywraca tysiąc wspomnień z dzieciństwa, ktore spędziłem na wsi, miedzy krowami, świniami, kaczkami. Nie wstydzę sie tego i Wiedźmin mi o tym przypomina. 

• Plusik 6