Opublikowano 21 marca 20178 l Czy photo mode nie rasuje tych screenów jak Uncharted 4? Bez filtrów nie. Ewentualnie trochę lepsze AA.
Opublikowano 22 marca 20178 l Chyba pierwsza gra w życiu, w ktorej chyba wole biegać w nocy niz w dzień
Opublikowano 22 marca 20178 l Czy photo mode nie rasuje tych screenów jak Uncharted 4? Hm? Przecież photomode w U4 nic nie poprawia w screenach. AA, AF, cienie, modele, tekstury itp. są takie same.
Opublikowano 23 marca 20178 l ale ślicznotkę znalazłem w trawie motyw z przebieranką wrzucili pewnie po to żeby polygon wystawił te 10 :P
Opublikowano 24 marca 20178 l iren, to BB? Swoją drogą jaki jest najprostszy sposób na zrzucanie screenów i filmów z PS4 na PC lub do Internetu?
Opublikowano 24 marca 20178 l Dark Souls 3. Najprostszy sposób to nie wiem. Ja po prostu wrzuciłem sobie na pendraiva.
Opublikowano 24 marca 20178 l moje fotki z klejnotu Tak patrze na te screeny i sobie wyobraziłem jakby wyglądał nowy RDR gdyby R* robiło postacie, historię, a świat przedstawiony stworzyłoby ND. I jeszcze w stałych 60 klatkach. Pojechałbym nawet do Meksyku
Opublikowano 24 marca 20178 l screen bez duszy bo robiony DEDYKOWANYM PRZYCISKIEM NA KONSOLI a nie ziemniakiem Edytowane 24 marca 20178 l przez Rayos
Opublikowano 25 marca 20178 l Surfowanie po piaszczystych nizinach Gerudo Valley: Trochę squirtingu ( ) w Splatoonie 2: I deszczyk w Fast RMX:
Opublikowano 25 marca 20178 l No właśnie lecą napisy końcowe. Warto robić ten odwrócony zamek czy to jakiś umilacz w postaci post game'u?
Opublikowano 25 marca 20178 l No właśnie lecą napisy końcowe. Warto robić ten odwrócony zamek czy to jakiś umilacz w postaci post game'u? True ending. Lokacje te same, przeciwnicy i bossowie zupełnie inni.