Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Poczekaj jak dorwiesz Horizona i U4, wtedy wiesiek przy tych grach to jakaś bieda graficzka ale tak czy siak gratuluję zakupu PS4 :P
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Nawet na premierę gta4 nie zamiatał graficzka. Przede wszystkim trzeba było sie przywyczaić do tego ziarnistego i gdzieniegdzie rozmazanego obrazu
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Jak się było nastolatkiem made in 1991 to faktycznie, mogło nie zamiatać. Mnie, starego wilka, nie zmiotło, mnie zdmuchnęło. Edytowane 6 kwietnia 20177 l przez Wilk_Zly
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l na 360 gra wyglądała tak sobie, a na PS3 to już w ogóle szkoda szczempić ryja.-mimo wszystko skonczyłem na obu platformacha teraz ten ejti pi, gładziutko, płynnie, z padem elite od łana na coś się czasem piecyk przydaje.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l GTA IV najlepsze GTA. Dlaczego najlepsze? To jedyne GTA jakie ukończyłem.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Mnie się tam gra strasznie podobała, nowe GTA przecież to było jak zderzenie materii z gwiazdą neutronową. Miałem gdzieś te spadki na PS3 cousin let's go bowling w radiu Electro-Choc na przemian z Vladivostok i jazda.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Jest w tej grze nadal trochę magii, auta bujają się za bardzo, ale poziom ich zniszczeń, euphoria i wszystkie detale to jest coś...co było za duże jak na PS360, a dziś nadal robi wrażenie.
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Trzeba pamiętać ze gta5 tez wyszło jeszcze na poprzednia generacje ;) ja tam nie mówiłem ze czworak była brzydka ale napewno nie miażdżyła.
Opublikowano 8 kwietnia 20177 l Żaden kosior, ale naprawdę bardzo przyjemna gierka, akurat jako tytuł przejsciowy miedzy grami AAA:
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Strasznie żałuję, że nie zdążyłem ograć tej perełki. Żałuj, cudowna gierka
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Strasznie żałuję, że nie zdążyłem ograć tej perełki. Też żałuję, ale zawsze mogę kupić WiiU drugi raz.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Podoba mi się UI tej kolekcji jak coś to zawsze możemy zagrać w coopie w Halo 3