Opublikowano 26 kwietnia 20177 l To chyba w inne gry graliśmy. Prinny to też inna liga trudności. Wg mnie to już shovel knight jest dużo trudniejszy niż Wonder Boy. Tutaj jedyną karą za smierć jest powrót do miasta i utrata itemów. Kasa i wyposażenie zostaje. Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez mozi
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Czy epizody z Liberty City dzialaja we wstecznej na X1? Jeśli tak to bym sobie może zakupił kompletną wersję z oboma dlc na płycie i ograł jeszcze raz tego sztosa
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l no to przy najbliższej okazji kupuję kompletną edycję czwóreczki i wracam do LIBERTY CITY bejbe
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Jeszcze niech wydadzą wreszcie Preya, NG2 i Crysisa 2 i moga zwijac interes.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Widzieli, że wydali reedycję gta iv complete editio na x1? o.O stowke na euro rtv Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez Rayos
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l pudełkiem. Chyba, że pytasz o działanie gta IV na x1, no to framerate poprawiony pewno lekko, jak to z grami we wstecznej na x1 Edytowane 26 kwietnia 20177 l przez Rayos
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l co do framerate w BC - jest trochę lepiej, ale z GTA IV nie da się wiele zrobić ja na gtx960 wyciągam w tym nieraz 100fps, a czasem 40... ( przy czym na karcie nadal pozostaje połowa niewykorzystanej pamięci ).momenty spadków fps są randomowe - trzeba to przeboleć
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Widzieli, że wydali reedycję gta iv complete editio na x1? o.O stowke na euro rtv Chyba od czasu Fallouta 3 sa takie pudelka. Fajna sprawa.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l To chyba w inne gry graliśmy. Prinny to też inna liga trudności. Wg mnie to już shovel knight jest dużo trudniejszy niż Wonder Boy. Tutaj jedyną karą za smierć jest powrót do miasta i utrata itemów. Kasa i wyposażenie zostaje. Widocznie tak, bo SK jest łatwy.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Widzieli, że wydali reedycję gta iv complete editio na x1? o.O stowke na euro rtv Przecież to jest wersja na X360 z nową okładką, a nie żadna reedycja na Xone :p
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Klejnot generacji. Skończyłem jakiś czas temu, ale gra dalej wygląda niesamowicie.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Srednio wyglada na tym screenie po powiekszeniu, skaly jakby z playdoh ulepione byly, szczegolnie ta nad glowa Aloy, a te gory w tle. xdddd Do ostrej jak zyleta deski z Nioha to sporo tu brakuje.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l oho...zaraz się zleco/ale w sumie faktycznie dupy nie urywa xd Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez II Noxx II