Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swego czasu dużo czytałem o klimacie H-L w R3. Az jestem ciekaw skad takie opinie że czuc klimat gierek Valve.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Swego czasu dużo czytałem o klimacie H-L w R3. Az jestem ciekaw skad takie opinie że czuc klimat gierek Valve.

Gralem w H-L i H-L2, ale nie wiem o co moze chodzic. Nie kojarzylo mi sie z tymi grami ani przez moment.

Opublikowano

Darksiders II

tumblr_opee4x7wZD1vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_opee4x7wZD1vrcbv0o2_1280.jpg

tumblr_opee4x7wZD1vrcbv0o3_1280.jpg

tumblr_opee4x7wZD1vrcbv0o4_1280.jpg

Jako, że Jeźdzcy wracają po latach do branży, trzeba sobie przypomnieć dlaczego ta seria potrzebuję odpowiedniego spuentowania całości.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Może i zdjęcia bez duszy, ale po pierwsze robione na spontanie (nie zdążyłbym z telefonem), a po drugie będzie jak znalazł jako tapetki na pieca. Co prawda tylko 1080p, ale może jeszcze kilka osób używa takiej rozdziałki. :ragus:

Sd324dj.jpg

sBqztIY.jpg

Btw. piękne zwieńczenie trylogii. Bardzo fajny dodatek. Polecam serdeczne.

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 5
Opublikowano (edytowane)

Ja i Killzone'y (prócz jedynki i Mercenary) i Resistance nietknięte wciąż, no coś te exy Sony zaniedbałem przez te lata ;/ Jak się uda po taniości gdzieś wyrwać to trzeba ograć.

Edytowane przez c0r
Opublikowano

Po ponad godzinie grania szanuje jak poje.bany:

:obama: - ten moment

Graj dalej i relacjonuj, bo później jest więcej ciarkogennych momentów.

Całuję rączki Insomniac za tę piękną część. 

Opublikowano

Ale weźcie jak wrzucacie screeny to dawajcie też tytuł gry.

okay :usmiech:

Journey

1PN68vY.jpg

Disney Princess: Royal Adventure

x9mHNQz.jpg

ICO

O74W0Cd.jpg

Oddworld Abe's Exodus

RqVyH3r.jpg

Metal Gear Rising

CGVXIEQ.jpg

Lqd6SMn.jpg

Transistor

Oyj3RDL.jpg

GOTY 2017

kyQix1B.jpg

qFUYecN.jpg

szkoda że można dawać po jednym, max paru screenach z jednej gry

• Plusik 9
Gość Rozi
Opublikowano

Co to za obrazki guwniane tutaj wrzucacie? Poszczuć Skłerem? Jak się umawialiśmy?

Opublikowano

Metro2033 mam już na Steamie parę dobrych lat ale dopiero ostatnio sobie to odpaliłem. I trzeba przyznać,że klimat jest prześwietny,do tego graficznie i gameplay'owo wyśmienicie.

tiswz6r.jpg

Pomęczyłem też troszkę dłużej Alice Madness Returns. Jak już ją skończę to trzeba bedzie się rozejrzeć za jedynką.

7V1s98q.jpg

• Plusik 2
Opublikowano

Killzłom:

Qbsyf6D.jpg1Ct96LV.jpg

Nie wyobrażam sobie tej gry na najtrudniejszym poziomie. Bez 99% skutecznosci w headach chyba nie do przejscia skoro na normalu gine czesto i gesto. Ogólnie gra bardzo spoko - swietny klimat i ta "ociężałość" robi robote, do tego naprawdę skillowy FPS multi bankowo był.

• Plusik 1
Gość suteq
Opublikowano

Z początku myślałem, że to jedynka w HD, ale jak napisałeś o multi to wiedziałem, że to dwójka. Mi się gierka bardzo podobała i była dosyć wymagająca, szczególnie końcówka potrafiła dać w kość. :) 

Opublikowano

Jakby jedynka miała takie widoczki :obama: Ale niestety jest brzydka jak noc, ale swoje lata ma. Dwójka wygląda zaje.biście, wciąż.

Opublikowano

Killzłom:

Qbsyf6D.jpg1Ct96LV.jpg

Nie wyobrażam sobie tej gry na najtrudniejszym poziomie. Bez 99% skutecznosci w headach chyba nie do przejscia skoro na normalu gine czesto i gesto. Ogólnie gra bardzo spoko - swietny klimat i ta "ociężałość" robi robote, do tego naprawdę skillowy FPS multi bankowo był.

aż mi się przyomniał ten psychofan Killzone 2 który czekał na gierkę jak na zmartwychstanie jezusa chrystusa, ktoś pamięta nick? Miał Helghasta w avatarze

Opublikowano

Z początku myślałem, że to jedynka w HD, ale jak napisałeś o multi to wiedziałem, że to dwójka. Mi się gierka bardzo podobała i była dosyć wymagająca, szczególnie końcówka potrafiła dać w kość. :)

ja z ogromnym bólem dupy męczyłem kampanię w dwójce, pamiętam że tylko końcówka mi się podobała

żałuję że nie zrobiłem Killzone 3, bo coś tam chyba zacząłem i wydawał mi się dużo lepszy

ociężałość i feeling broni to jedno - na plus

ale resposywność i ten (pipi)y lag względem tego co robisz na padzie, a co dzieje się na TV -  dla mnie koszmar

może wynika to z tego że przechodziłem to jak juz BD można było kupić za 30zł

pewnie w 2009r byłoby inne wrażenie

Opublikowano

Nie masz czego żałować, trójka "trzymała" poziom dwójki 

Co prawda wyeliminowała wyeliminowała ociężałość postaci, ale to jak bezczelnie głupia była to gra, jak zatraciła własną tożsamość, to autentyczna tragedia gejmingu