Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako takiego wątku nie ma, ale są dwa światy do których można wejść (Nether i End), w jednym można rozje.bać smoka, ponadto są wioski z mobami z którymi można handlować. Coś do roboty się zawsze znajdzie, mimo wszystko gra po tych wielu aktualizacjach wciąż bazuje na wyznaczaniu sobie celów samemu.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

Jest "story mode"

edit no już chłopaki powiedzieli

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

miałem to na premierę w 2013 na 360tkę, później na ps3 - jarałem się tak samo jak dziś, widząc tą grę n-ty raz na tv/monitorze 

światło, animacja, realizm otoczenia 
-tak to robi tylko R*
:banderas:

teraz gram na PS4 - a zrobiłem rok wcześniej na PC z ustawieniami ultra 
niezależnie od platformy, jest opad szczęki :)

Edytowane przez II Noxx II
Opublikowano (edytowane)

:banderas:

Wczoraj skonczylem podstawke, no to teraz pora na dodatki, czyli pewnie jeszcze jakies 100h grania przede mna xd

bez przesady, jakieś 30-40 ;) KiW wyczyściłem na ze wszystkiego w jakieś 20-30 bodaj, SzK to tak 10-15h

Edytowane przez Rayos
Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

A tez przed chwilą orałem w W3 a dokładnie KiW. Oświetlenie w tej grze dodaje jej +10 do ogólnej prezencji

1qCAAw7.jpg

1I1Fkim.jpg

Edytowane przez _Be_
Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

Krew i Wino chodzi elegancko. Ale gra to i tak balas jeśli chodzi o gameplay

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

przeszedlem rok temu z oboma DLC i bawilem sie dobrze, framerate nie spadal, a przynajmniej nie widzialem, no ale ja nie jestem fpsowa czy rozdzielczosciowa dziffka :dunno: 

Opublikowano

Ciekaw czy sa szanse na "dwójeczkę". Spider-Man wyjdzie pewnie na przestrzeni 12 miesiecy wiec na pewno cos tam robią IG.

Opublikowano

Najlepsza giereczka roku 2014, szkoda ze slabo sie sprzedalo, widac ze sporo serca wsadzili w ten tytul.

Bayo 2 :(

Opublikowano

Uczucie, gdy sobie przypomnę, że najwięcej nagród za najlepszą grę video ze wszystkich gier video wydanych w ciągu aż 365 dni na wszystkie platformy dostał Dragon Age: Inquisition... :sapek: