Opublikowano 27 maja 20177 l Ostatnio zaliczyłem. Bardzo przyjemny i ładny sztosik. Nieco powtarzalny, ale dziwnie satysfakcjonujące było pakowanie tych pięciu urozmaiconych postaci. Odin Sphere na PS4.
Opublikowano 30 maja 20177 l Gadam sobie z koleżka z pracy o PSP i mówie mu, że hói w dópe Sony że mojej ulubionej gierki z tej platformy nie ma na EU PSS zebym mogl zassac na Vite. Dziś przychodzę do pracy, a ten wyskakuje mi ze swoim PSP i goblnsami na karcie <3 No i napier.dalam: Za taki remake Demon's Crest to bym się chyba obesrał na miętowo Edytowane 30 maja 20177 l przez XM.
Opublikowano 30 maja 20177 l najlepszy gng ever, ale rowniez najlatwiejszy jak sie gra w "nowoczesnym" trbie. straszliwie zaluje ze sie go pozbylem :/ bo teraz w sumie lata za dobre pieniadze, a przynajmniej latal... w sumie to super gng w mietowym stanie na gba tez sie pozbylem Edytowane 30 maja 20177 l przez Rayos
Opublikowano 30 maja 20177 l Halo 4 uwielbiam ten design Dla mnie najpiękniejsza gra ostatniej generacji Edytowane 30 maja 20177 l przez asax
Opublikowano 31 maja 20177 l Halo 4 uwielbiam ten design Dla mnie najpiękniejsza gra ostatniej generacji Cały czas się wacham z kupnem xone tylko dla właśnie MCC i Halo 5. Uwielbiam design świata halo .
Opublikowano 31 maja 20177 l Lepiej niż w TMCC tego jeszcze graczom nie podali - nawet Halo 3 wyglada znośnie w 1080@60 do tego miłym dodatkiem jest rimejk H2 Cały zestaw konsztuje grosze, a grania jest od cholery. Jeśli lubisz ten klimat - warto
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Hitman 2: Silent Assassin Zdążyłem już zapomnieć jak bardzo klimatyczne są misje w Japonii. I jak bardzo są źle zaprojektowane, zabugowane i ciężkie. Okej, Tracking Hayamoto i Shogun Showdown jeszcze są do przejścia, ale At the Gates i Hidden Valley (szczególnie) to już ból zębów na każdym kroku. WARNING: GUARD IS CHECKING YOUR ID... Nie wiem jak wbiłem w tej części platynę, pamiętam że się męczyłem strasznie z przenoszeniem broni do końca misji i zrobieniem SA na Professionalu (i przejściem całej gry w tym trybie), ale teraz to już w ogóle nie mogę zrobić nawet progresu, ukończyć misji. A potem jeszcze misje w Afganistanie xD. Edytowane 1 czerwca 20177 l przez c0r
Opublikowano 3 czerwca 20177 l Ależ w to się przyjemnie gra. Choć trochę za łatwo jak na razie. I te nawiązania do Chronno Trigger. Aktualnie ukończyłem wizytę w Vipers Manor i lecę ratować KID. Ile bym dał by było to moje pierwsze przejście i mógłbym brnąć w tę opowieść bez jej znajomości!
Opublikowano 3 czerwca 20177 l ta gra jest tak dobra, ze az jest to zboczone choc u mnie w serduszku trigger>cross
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Wokal shopkeeperow xD polecam ogarnąć na yt jak ktos nie gral. Edytowane 4 czerwca 20177 l przez XM.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Czy wy też macie wrażenie, że Crypt of Necrodancer najlepiej by się grało na PC? Klawiaturą.
Opublikowano 4 czerwca 20177 l Xm, poczekaj na następny świat :) mój ulubiony3? No jestem właśnie - poziom trudności jeszcze bardziej doje.bal w górę.