Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 664,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

zbyt przewidywalna żeby wywrzeć jakiekolwiek emocje, ale widoczki i lokacje spoko

Opublikowano

za scenę z wisielcem Brothers na zawsze w serduszku. typ gry gdzie można wybaczyć średniawy gameplay

Opublikowano

r9oqax.png

Wlasnie odpalilem remaster tego cuda. Jak to jest podbite ślicznie. Musze to miec na prosiaku. Zapomniałem juz jak za(pipi)iscie sie bawilem przy tym na poprzedniej generacji. :banderas:

Opublikowano

Up: Dobry OST w tej gierce, Combichrist :satan:

---

A ja klasycznie:

larry.jpg

Czy to moja pierwsza gra AAA na PC? Możliwe.

Czy o tej grze marzyłem, kiedy grałem na PSXie, a widziałem reklamy w Playu, czy Clicku? Możliwe.

Czy to moja pierwsza gra z pełnym dubbingiem? Możliwe bo spolszczonych gier zazdrościłem pececiarzom. I tego nie było na PlayStation.

---

Gra miała problemy z nowszymi systemami. Nawet na Windowsie XP trza było ją patchować. Próbowałem wielokrotnie wersję z GOGa (angielską), "spolszczyć" z moją starą, piracką wersją, ale bezskutecznie.

Pisałem do GOGa, to odpowiedzieli mi że prawa do tego ma Sierra...

A tu się dowiaduję, że w Playu dali Larryego na pełniaku: spolszczonego i DRM free (jakby kto pytał :), a jeszcze całość działa na Windowsie 10, bez problemu.

I kosztowało mnie to 3 złote i wysyłka do paczkomatu:)

No to teraz pora na różową panterę (thx ragus za przypomnienie) i na ace venturę. Może też dali gdzieś na pełniaku...

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

grzybiarz, zrzucaj cd ripa i dawaj na jakiegoś megauploada

Opublikowano

Wrzucę instalkę, wszystko jest w jednym pliku, tylko trza zainstalować z prawami admina.

Ale to jutro wieczorem.

Opublikowano

UWAGA, SZEF IDZIE!

Tak to było?

Opublikowano

AAqNdcN.png

the best game ever!! :banderas::fsg::ohboy:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

taka jedna na xbox one

Opublikowano

taka jedna na xbox one

jedyna

Opublikowano

Taka, że jak się tarzasz ze szczęścia na nadchodzącego Spidermana to po zagraniu w tego sztosa będziesz się zastanawiał po kiego grzyba oni to robią zamiast robić mesjasza Sunset fakin Overdrive 2 :daddy:

Opublikowano

nie no Spiderman też będzie kozacki :banderas: In Insomniac Games we trust 

Opublikowano

ściągnięte :cool: