Opublikowano 4 lipca 20177 l zbyt przewidywalna żeby wywrzeć jakiekolwiek emocje, ale widoczki i lokacje spoko
Opublikowano 4 lipca 20177 l za scenę z wisielcem Brothers na zawsze w serduszku. typ gry gdzie można wybaczyć średniawy gameplay
Opublikowano 5 lipca 20177 l Wlasnie odpalilem remaster tego cuda. Jak to jest podbite ślicznie. Musze to miec na prosiaku. Zapomniałem juz jak za(pipi)iscie sie bawilem przy tym na poprzedniej generacji.
Opublikowano 5 lipca 20177 l Up: Dobry OST w tej gierce, Combichrist :satan: --- A ja klasycznie: Czy to moja pierwsza gra AAA na PC? Możliwe. Czy o tej grze marzyłem, kiedy grałem na PSXie, a widziałem reklamy w Playu, czy Clicku? Możliwe. Czy to moja pierwsza gra z pełnym dubbingiem? Możliwe bo spolszczonych gier zazdrościłem pececiarzom. I tego nie było na PlayStation. --- Gra miała problemy z nowszymi systemami. Nawet na Windowsie XP trza było ją patchować. Próbowałem wielokrotnie wersję z GOGa (angielską), "spolszczyć" z moją starą, piracką wersją, ale bezskutecznie. Pisałem do GOGa, to odpowiedzieli mi że prawa do tego ma Sierra... A tu się dowiaduję, że w Playu dali Larryego na pełniaku: spolszczonego i DRM free (jakby kto pytał :), a jeszcze całość działa na Windowsie 10, bez problemu. I kosztowało mnie to 3 złote i wysyłka do paczkomatu:) No to teraz pora na różową panterę (thx ragus za przypomnienie) i na ace venturę. Może też dali gdzieś na pełniaku... Edytowane 6 lipca 20177 l przez grzybiarz
Opublikowano 5 lipca 20177 l Wrzucę instalkę, wszystko jest w jednym pliku, tylko trza zainstalować z prawami admina. Ale to jutro wieczorem.
Opublikowano 6 lipca 20177 l Taka, że jak się tarzasz ze szczęścia na nadchodzącego Spidermana to po zagraniu w tego sztosa będziesz się zastanawiał po kiego grzyba oni to robią zamiast robić mesjasza Sunset fakin Overdrive 2
Opublikowano 6 lipca 20177 l grzybiarz, zrzucaj cd ripa i dawaj na jakiegoś megauploada http://www.grzybiarz.2ap.pl/download/l7.7z Hasło dam jak ściągniesz. Już download powinien działać. Edytowane 6 lipca 20177 l przez grzybiarz
Opublikowano 6 lipca 20177 l podrzucie panowie hasełko? :D prawilnie rozdałem plusy Edytowane 6 lipca 20177 l przez frankfuter