Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Horizon sliczny ale pod względem samego gameplayu mnie nie ujal. Cos jest nie tak jesli chodzi o gry Gorylów. Pierwsza faza ekscytacji zmienila sie w potrzebe zaliczania dosyc nie ciekawych zdadan i czyszczenia terenu.

Generalnie malo ktora gra, w ktorej jest szczelanie z łuku, daje mi frajde. Nie lubie tej broni ogolnie w grach. Nie wiem czemu.

Opublikowano (edytowane)

9eeda370-3338-41e4-ad74-8973b4e94463.PNG44430780-4f9e-4b80-af87-1cca442df972.PNG03269a86-45bf-41df-acac-31a3b7afb429.PNG

Sanghelios - zdecydowanie najbardziej klimatyczna lokacja w Halo 5.

Ogólnie "obce" planety wypadają wiele ciekawiej designersko, niż nudne i szare lokacje na Ziemii lub ludzkich koloniach. Ewidentnie seria ma z tym problem od czasów Halo 2 

Edytowane przez asax
  • Plusik 1
Opublikowano

@up 343 dali radę, nawet w 60fps ta gra wygląda

a co do Horizona:
no graficznie zachwyca, ale biegam, biegam, biegam, znacznik przesuwa się o kolejne pół km, biegam...
eksploracja jest spoko, no ale kur.wa, bez przesady
mam nadzieję, że ten nudny początek wynagrodzi ciekawsza akcja w końcówce 

Opublikowano

Poczatek w tym ich bialym sadzie jest slabiutki, dwa typy dinobotow oba po chwili zgarniania expa na one hit z krzakow i tyle, wraz z otwieraniem dalszych obszarow mapy zaczyna sie zabawa

Gość mastafaker
Opublikowano

Ide do pierwszej bestii z 4 serduszkami, jest dobrze?

WP_20170709_20_56_22_Pro.jpg

• Plusik 2
Gość ragus
Opublikowano

Ide do pierwszej bestii z 4 serduszkami, jest dobrze?

WP_20170709_20_56_22_Pro.jpg

Czemu nie, można jak najbardziej. Ja w tej lokacji byłem z 15 serduszkami, ktoś inny z 20, a ktoś jeszcze inny z czterema. I to jest właśnie fantastyczne.

Gość mastafaker
Opublikowano

Wkurza mnie tylko to tracenie zycia przez goraco, musze te eliksiry zrobic.

Gość ragus
Opublikowano

Wkurza mnie tylko to tracenie zycia przez goraco, musze te eliksiry zrobic.

przecież można zdobyć strój uodparniający na gorąc :cool:

Opublikowano

Ja slonika wzialem na dzien dobry, pustynnego na koniec

Ta gra jest tak skonstruowana, ze ludzie z trzema serduszkami z poczatkowym osprzetem ida na ganona i koncza gre wiec tu sie da wszystko (choc to juz hardcore bo caly zamek i final boss jest sie na strzala) ale sie da jak ktos jest uparty

Gość mastafaker
Opublikowano

Na tych pustyniach juz mnie moobki biora na hita. No ale to nie temat na to.

Opublikowano

Ugh, co się na(pipi)ilem w tym poziomie to mi na rok starczy. Gratuluję czasu, mi szkoda nerwów na powtórzenie

Najgorsza runda w CR1. Czasówka nie jest mega wyzylowana, ale kórva przejść to na jednym runie to 1,5h mi się zeszło.
Opublikowano

no ja też jakoś 1.5-2h, żeby to tylko przejść na czas.

został mi ostatni time trial, the lab, godzine się męczyłem i się nie udało. generalnie stwierdzam, że się starzeję, bo wczoraj cisnąłem jakieś 4-5h crasha na raz i przez ostatnią godzinę (jak jużrobiłem laba) tak mnie łeb bolał, że masakra :/ No ale dziś wpadnie, wczoraj brakło mi kilka dziesiątych sekundy do złotego relicta, ale teraz już wiem co i jak robić by nadrobić jeszcze parę sekund, więc wpadnie. 

Opublikowano

xxZzMDQ.jpg

k l e j n o c i k

Wyłącz HUD, albo chociaż daj na Dynamic. No i graj na najwyższym poziomie trudności.

Bez hudu na hardzie i bez trybu podsłuchiwania

Opublikowano

xxZzMDQ.jpg

k l e j n o c i k

Wyłącz HUD, albo chociaż daj na Dynamic. No i graj na najwyższym poziomie trudności.

Bez hudu na hardzie i bez trybu podsłuchiwania

Najlepiej wyłącz wszystko i wyjdź na dwór.